Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Nesteenpoisto

Nestettä poistavat lisäravinteet, diureetit, ovat lisäravinteita, jotka on tarkoitettu poistamaan nestettä ja suoloja kehosta virtsan muodossa. Nestettä poistavia lisäravinteita käytetään dieetin yhteydessä tai treeniohjelmassa, jossa halutaan korostaa lihaksia tai vähentää painoa. Meillä on nestettä poistavia lisäravinteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Scitec Nutrition ja Sportlab. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 12 sta 12

Muut ostivat myös

Mitä ovat nesteenpoistotuotteet?

Nestettä poistavat lisäravinteet ovat elintarvikkeita ja yrttejä, jotka tehostavat elimistön kykyä päästä eroon ylimääräisestä nesteestä lisäämällä virtsan tuotantoa.

Miksi keho kerää nestettä?

On useita syitä, miksi keho kerää nestettä. Yksi yleinen syy voi olla huono ruokavalio tai liiallinen suolan saanti, joka sitoo helposti nestettä. Hiilihydraatit voivat myös vaikuttaa elimistön nestetasapainoon. Tämä johtuu siitä, että hiilihydraateista saamamme ylimääräinen energia varastoituu lihaksiin glykogeenina, jolla on taipumus kerätä nestettä.

Korosta lihaksiasi ja saavuta oikea paino

Monet kokevat saavansa hyötyä nestettä poistavien lisäravinteiden käytöstä esimerkiksi korottaakseen lihaksia tai maksimoidakseen elimistön puhdistumisen detox-kuurin aikana. Ne, jotka treenaavat fitnesskilpailuja tai jotain muuta urheilulajia varten, joissa on eri painoluokat, käyttävät usein nesteenpoistolisäravinteita ennen punnitsemista saavuttaakseen oikean painon.