Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-20%
Kampanja
16 Sportlab Maximum Drain 60 caps
-20%
Kampanja
13 Self Omninutrition Waterloss 120 caps
-20%
Varastontyhjennys
2 Better You Fitness caps Med Koffein 60 caps
-19%
Kampanja
51 GAAM Waterloss 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
€20.90 €25.90
-15%
Kampanja
9 Scitec Nutrition Water Cut 100 caps
-20%
Kampanja
17 Prime Nutrition SlimDetox 230 g
-15%
Kampanja
8 2 x GAAM Waterloss 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
€41.80 €48.90
-15%
Kampanja
4 Fairing Green Line DRY V2 90 caps
-10%
Kampanja
4 3 x GAAM Waterloss 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
€62.70 €69.90
Tuote 9 sta 9

Mikä on nesteenpoistolisiä?

Diureettitabletit ja muut diureettiset ravintolisät ovat yleisiä ravintolisiä, jotka on suunniteltu auttamaan lisäämään virtsanmuodostusta ja siten myös vähentämään kehossa olevaa ylimääräistä nestettä. Nämä tabletit tai kapselit sisältävät yleensä yhdistelmän luonnollisia diureetteja, kuten voikukka, nokkonen ja vihreä tee, sekä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä terveen nestetasapainon ylläpitämiseksi.

On tärkeää erottaa luonnolliset nesteenpoistolisiä ja lääketieteelliset diureetit, jotka ovat lääkkeitä, jotka lääkäri määrää korkeaan verenpaineeseen tai sydämen vajaatoimintaan. Diureetit ovat voimakkaita lääkkeitä, joilla voi olla sivuvaikutuksia ja jotka voivat reagoida muiden lääkkeiden kanssa, kun taas luonnolliset nesteenpoistolisiä tabletit tai kapselit ovat usein vähemmän sivuvaikutuksia ja turvallisempia yleiskäyttöön. Tietenkin Proteinbolagetista löydät sekä nesteenpoistolisiä tabletteja että kapseleita.

Kuinka menettää nestettä nopeasti?

Nopea nesteiden poistaminen on mahdollista yhdistämällä useita aiemmin mainittuja vinkkejä. Tässä lyhyt yhteenveto strategioista nopeaan nesteenpoistoon:

  • Käytä luonnollisia nesteenpoistolääkkeitä tai ravintolisiä.
  • Lisää vedenkulutustasi
  • Säädä ruokavaliotasi, jotta saat enemmän kaliumia ja vähemmän suolaa.
  • Liiku säännöllisesti

Miksi keho kerää nestettä?

On olemassa useita syitä sille, miksi elimistö kerää nestettä. Yleinen syy voi olla huono ruokavalio tai liiallinen suolan saanti, joka sitoo helposti nestettä. Toinen odottamaton mutta todennäköinen syy voi myös olla liian vähäinen veden saanti. Siksi saattaa olla hyödyllistä juoda paradoksaalisesti enemmän vettä saadakseen kehon vapauttamaan keräämänsä nesteen. Hiilihydraatit voivat myös vaikuttaa kehon nestetasapainoon. Tämä johtuu siitä, että hiilihydraateista saatava ylimääräinen energia varastoidaan lihaksiin glykogeenin muodossa, mikä tahtoo vetää puoleensa nestettä.

Korosta lihaksiasi ja saavuta haluamasi paino

Monet näkevät myös hyödyn käyttämällä nestettä poistavia ravintolisiä lihasten korostamiseksi tai kehon puhdistuksen maksimoimiseksi detoxin aikana. Fitness-kilpailijoille tai lajeissa, joissa painoluokkia sovelletaan kilpailtaessa, nesteenpoistolisiä käytetään yleisesti ennen punnitusta oikean painon saavuttamiseksi.