Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Stimuloimattomat rasvanpolttajat

Aineita, jotka vaikuttavat keskushermostoon, kutsutaan stimulanteiksi. Nämä piristävät aineet ja substanssit voivat korkeina annoksina altistaa kehosi stressille, sillä ne käskevät kehoasi pysymään aktiivisena. Valitsemalla luontaisesti stimulantittomia tuotteita voit varjella kehoasi tarpeettomalta stressiltä ja samalla vahvistaa sitä. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
50
Toukokuun kampanja
GAAM BURN AM / PM 24h Fatburning
40
Toukokuun kampanja
GAAM BURN PM, 90 caps
€14.90 €24.90
BioTechUSA L-Carnitine 1000
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA L-Carnitine 2000, 25 ml
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Health Series Glucomannan, 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
SAN Nutrition T3, 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
SAN Nutrition T3, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Health Series L-Carnitine, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Health Series L-Carnitine, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 55

Muut ostivat myös

Mitä ovat stimuloimattomat rasvanpolttajat?

Piristeet ovat yhteisnimi aineille ja yhdisteille, joilla on tavalla tai toisella virkistävä vaikutus elimistöön. Luonnollisesti piristeettömät lisäravinteet eivät siis sisällä piristeitä ja aineita, jotka vaikuttavat keskushermostoon.

Stimuloimattomat rasvanpolttajat lisäravinteena

Vaikka piristeet ovat usein arvostettuja monissa lisäravinteissa, kaikki eivät halua tai siedä niin paljon piristäviä aineita. Saatat olla herkkä piristeille, kuten kofeiinille, tai haluat mieluummin treenata illalla, etkä voi käyttää tuotetta, joka tekee sinusta liian virkeän, jos menet nukkumaan treenin jälkeen.

On useita syitä käyttää tuotetta, joka ei sisällä piristeitä. Luonnollisesti stimuloimattomat tuotteet auttavat rakentamaan vahvan kehon altistamatta sitä tarpeettomalle stressille, joka voi olla seurausta liian suurista annoksista piristeitä.
1  2  Seuraava »