Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Termogeeniset rasvanpolttajat

Tietyillä aineilla on mahdollisuus vaikutta kehon energiankäyttöön (termogeenit) ja auttaa sinua painonpudotuksessa. Vahvat mausteet ja keskushermostoon vaikuttavat aineet, kuten kofeiini, kuuluvat tähän kategoriaan. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 21 sta 21

Muut ostivat myös

Mitä ovat termogeeniset rasvanpolttajat?

Termogeenisillä rasvanpolttajilla on niin sanottu termogeeninen vaikutus elimistösi energiankulutukseen. Yleensä energiankulutus kasvaa elimistössäsi syömisen jälkeen, jotta elimistö voi hajottaa ruoan kunnolla. Termogeenisillä rasvanpolttajilla on kyky lisätä samaa energiankulutusta ilman, että sinun tarvitsee syödä kaloreita, mikä voi auttaa sinua pudottamaan painoa.

Termogeeniset rasvanpolttajat lisäravinteena?

Termogeeninen rasvanpolttaja stimuloi elimistön aineenvaihduntaa vaikuttamalla elimistön lämpötilaan aineen hajottamisen yhteydessä. Kiihtynyt aineenvaihdunta johtaa lisääntyneeseen kalorien kulutukseen ja rasvan polttamiseen, mikä vaikuttaa epäsuorasti painonpudotukseen. Monet termogeeniset lisäravinteet sisältävät myös piristeitä, kuten kofeiinia, pitääkseen sinut virkeänä ja helpottaakseen rasvahappojen vapautumista rasvasoluista.