Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
514 GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
244 GAAM 100% Casein Premium 750 g
Lisää vaihtoehtoja
14 GAAM Whey 33 g
-20%
Kampanja
27 Aware Nutrition 100% WHEY 900 g
alkaen €22.32 alkaen €27.90
-5%
Pakettihinta
104 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Uutuus
-34%
Varastontyhjennys
3 GAAM No Whey:st 500 g
€9.90 €14.90
-39%
Varastontyhjennys
13 fitnessjunkie Protein 900 g
-21%
Kampanja
39 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 2.27 kg
Lisää vaihtoehtoja
-10%
Pakettihinta
68 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-22%
Golden Deals!
6 GAAM Casein 750 g - No waste
79 GAAM Vegan Protein 900 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
20 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 908 g
alkaen €35.10 alkaen €43.90
-8%
46 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 907 g
Lisää vaihtoehtoja
-6%
Pakettihinta
7 2 x GAAM Clear Whey 400 g
14 GAAM Whey 500 g
-20%
Golden Deals!
8 Aware Nutrition Clear Whey 500 g
-20%
Varastontyhjennys
3 Puhdistamo RIISI Proteiini 600 g
alkaen €16.80 alkaen €20.95
Mitä proteiinijauhetta on oikeasti paras? Tässä vertailemme neljää suosittua proteiinijauhetta
-0%
11 Self Omninutrition Micro Whey Active 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
13 GAAM Soy Isolate 750 g
€15.90 €19.90
-20%
Varastontyhjennys
9 BioTechUSA 100% Pure Whey 454 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €15.90 alkaen €19.90
33 GAAM Pea Protein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
11 HeltÄrligt Äggvitepulver 400 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 138

Saavuta treenitavoitteesi proteiinijauheella

Kun aloitat uuden harjoitusohjelman - tai aloitat treenimatkan, lihaksesi tarvitsevat enemmän proteiinia kuin aiemmin. Siksi voi olla hyvä idea käyttää proteiinijauhetta tukemaan uusia treenitavoitteitasi. Proteiini on lihasten rakennusaine ja auttaa sinua lisäämään lihasmassaasi sekä estää lihasten hajoamista. Ja intensiivisen tai kovan harjoituksen jälkeen lihakset saattavat tarvita ylimääräistä proteiinia palautuakseen ponnisteluista ja tukemaan lihaskudoksen korjausta. Proteiinilisät, kuten proteiinijauhe, ovat helppo ja edullinen tapa saada proteiinia ja maistuvat erittäin hyvältä! Jos harjoittelet urheilutapahtumia varten tai kehonrakennusta varten, on tärkeää kuluttaa proteiinijauhetta heti treenin jälkeen lihaskorjauksen edistämiseksi. Tässä tilanteessa proteiinijuoma tai -juoma voi olla hyvä ottaa treenin jälkeen. Jos haluat pikemminkin lisätä lihasmassaa ja painoa, gainer, joka on eräänlainen proteiinijauhe, voi olla sopiva.

Proteiinijauhetta voidaan myös käyttää painonpudotukseen, koska aamiainen suositellaan korkean proteiininsaannin vuoksi pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen aikaansaamiseksi, mikä puolestaan auttaa vähentämään kalorien saantiasi. Jos proteiini painonpudotuksessa on sinulle tärkeää, harkitse ateriankorvikkeen ostamista. Nämä tuotteet sisältävät usein runsaasti proteiinia proteiininlähteistä, kuten kaseiinista tai herasta, ja vähän kaloreita.

Miksi valita proteiinijauhe?

Proteiinijauhe antaa sinulle todellisen voimapaketin auttaakseen sinua voimaan parhaimmin. Puhutaanpa lihaskasvusta. Proteiini on kirjaimellisesti lihasten rakennusaine. Riittävän proteiinin saaminen auttaa sinua säilyttämään lihasmassasi ja yhdessä harjoitusohjelman kanssa voi johtaa lihaskasvuun.

Proteiinijauhe tukee myös palautumista. Tunnet varmasti sen tunteen, kun olet päättänyt rankan treenin kuntosalilla? Lihaksesi ovat väsyneitä ja hieman vaurioituneita. Ja ne tarvitsevat aikaa ja polttoainetta korjatakseen ja palautuakseen. Proteiinijauhe yhdessä hiilihydraattien kanssa auttaa lihaksia palautumaan ja palauttamaan glykogeenitasot. Pienellä huolenpidolla ja ravintotuella voit palata salille tai radalle nopeammin, vahvempana ja paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Proteiini ja proteiinijauhe lihaskasvuun ja palautumiseen

Proteiini on olennainen ravintoaine lihaskasvuun, ylläpitoon ja palautumiseen, eikä se ole vain urheilijoille. Joskus voi olla vaikeaa saada riittävästi proteiinia, olit sitten urheilija, kuntoilun harrastaja tai yksinkertaisesti haluat parantaa ravitsemustasi. Proteiinijauhe on arvokas lisä ruokavalioosi, joka varmistaa, että saavutat päivittäiset proteiinitavoitteesi.

Vaikka proteiinia löytyy ruoista kuten lihasta, kalasta, maitotuotteista, palkokasveista ja pähkinöistä, proteiinijauhe tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan täyttää päivittäiset proteiinitarpeesi. Nämä proteiinilisät, jotka sisältävät tiivistettyä proteiinia, on valmistettu useista eri lähteistä, kuten herasta, kaseiinista, soijasta ja kasvipohjaisista vaihtoehdoista kuten herneistä tai hamppusta.

Proteincompanylla meillä on laaja valikoima herkullisia ja monipuolisia proteiinijauheita parhailta proteiinijauhebrändeiltä vastataksemme kaikkiin tarpeisiin. Vaihtelevasta vadelmanmakuisesta heraproteiinista kermaisen ja ylellisen vaniljan makuiseen, ja vähän makeampiin makuvalintoihin kuten kanelipulla ja keksit ja kerma, laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Epävarma siitä, minkä proteiininlähteen valita? Tutustu alla olevaan kategoria-kuvaukseen ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

Mitä erilaisia proteiinijauheita on olemassa?

Valikoimamme proteiinilisät sisältävät jauheita seuraavista proteiininlähteistä:

  • Heraproteiini: Heraproteiini on täydellinen ja korkealaatuinen proteiini, joka sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, jotka ovat tarpeen proteiinisynteesille. Heraproteiini on perustavanlaatuinen lisäravinne ja tukee monenlaisia tavoitteita sekä miehille että naisille. Proteiini sulaa nopeasti ja on täydellinen lihasten rakentamiseen ja rasvanpolttoon terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan tukemana.
  • Heraproteiini-isolaatti: Heraproteiini-isolaatti on heraproteiinia, josta on suodatettu pois suurin osa rasvasta, kolesterolista ja laktoosista, mikä johtaa puhtaampaan proteiiniin, joka on runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Tämä nopeasti imeytyvä proteiini on erinomainen valinta palautumiseen voimaharjoittelun jälkeen.
  • Kaseiini: Kaseiini on maitopohjainen hitaasti sulava proteiini, joka tukee lihasten kasvua. Micellar-kaseiiniproteiini on paras valinta lihasten palautumisen tukemiseen ympäri vuorokauden. Se on ihanteellinen proteiinilisä yöllä.
  • Kasvipohjainen: Kasviproteiinit valmistetaan kasviperäisistä lähteistä kuten soijasta, hamppusta, herneestä, parsakaalista, bataatista ja täysjyväriisistä. Nämä kasvisvaihtoehdot sopivat täydellisesti niille, jotka eivät halua herapohjaista proteiinia tai etsivät vaihtoehtoa muille eläinperäisille proteiineille. Nämä luonnollisesti laktoosittomat proteiinijauheet sopivat kaikille viikonloppusoturista kehonrakentajaan.
  • Soija: Soijaproteiini on täydellinen proteiininlähde ja sisältää täydellisen aminohappoprofiilin. Sitä esiintyy yleisesti kasvipohjaisissa proteiinisekoituksissa tai -valmisteissa.
  • Munakoiso: Munakoisoproteiini rankataan kaikkein täydellisimmäksi proteiiniksi verrattuna muihin eläin- ja kasvipohjaisiin lähteisiin. Se on ihanteellinen asiakkaille, joilla on maito- tai laktoosiherkkyys, ja se auttaa rakentamaan lihaksia ja edistämään palautumista
  • Proteiinisekoitus: Proteiinisekoitus yhdistää useita proteiininlähteitä proteiinin asteittaiseen vapautumiseen. Nämä sekoitukset voidaan räätälöidä tasapainottamaan makroravinteiden suhdetta ja tarjoamaan täydellisen aminohappoprofiilin.

Lisää proteiinia ruokavalioosi

Proteiinijauhe on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää useissa resepteissä lisäämään enemmän proteiinigrammoja ruokavalioosi, mukaan lukien:

  • Sekoita shaker-kupissa veden, maidon tai suosikkijuomasi kanssa.
  • Lisää taikina leivontaresepteihin tai mikroaaltouunikekseihin
  • Sekoita tuoreiden tai pakastettujen hedelmien, vihannesten tai jään kanssa virkistävän smoothien valmistamiseksi

Osta suosikkiproteiinijauheesi Proteincompanyltä

Saavuta kuntotavoitteesi ja terveysmaalisi proteiinijauheen avulla ruokavaliossasi. Suosituimmat brändimme, kuten GAAM, BioTechUSA, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BSN, Leader Performance, SSN, Elit Nutrition ja monet muut, tarjoavat runsaasti herkullisia makuyhdistelmiä. Voit varmasti löytää herkullisia proteiinijauheita meiltä, koska tarjoamme valtavan valikoiman herkullisia makuja, kuten vanilja, suklaa, mansikka, jääkahvi, banaani, suolainen kinuski, luonnollinen ja paljon muuta. Selaa Proteincompanyn proteiinijauhevalikoimaa tänään aloittaaksesi.