Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Tuote 1 sta 1

Mitä on hamppuproteiini?

Hamppuproteiini valmistetaan hamppukasvin siemenistä. Vaikka hamppuproteiini on täysin kasviperäinen proteiini, se on myös täysimääräinen proteiinijauhe, joka sisältää kaikki hampun tärkeät aminohapot. Hamppuproteiini sisältää proteiinin lisäksi myös rasvahappoja Omega-3 ja Omega-6 erittäin hyvässä tasapainossa.

Hamppuproteiini lisäravinteena Monien mielestä hamppuproteiini sopii useimmille ihmisille, jotka haluavat luonnollisen kasviproteiinin, joka on gluteeniton ja laktoositon. Koska hamppu on kasviperäinen, se on lempeä myös herkälle vatsalle.

Hyvä proteiininlähde

Vegaanit ja kasvisruokavaliota noudattavat voivat löytää hampun avulla hyvän proteiinin tunteakseen olonsa paremmaksi. Sama koskee niitä, jotka eivät siedä laktoosia – hamppuproteiinin ansiosta saat kaikki elimistön tarvitsemat ravintoaineet ilman, että sinun on etsittävä muita korvikkeita. Hamppuproteiini on täysin kasvisperäinen, mikä tarkoittaa sitä, että lähes kaikki voivat sisällyttää tämän lisäravinteen ruokailutottumuksiinsa. Toisin sanoen, ei ole väliä, etsitkö hyvää proteiinia treenaamiseen vai proteiinilähdettä, joka ei ole eläinperäinen.