Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Heraproteiini

Heraproteiini valmistetaan maidosta. Heraproteiinia valmistettaessa maitoa suodatetaan niin kauan, että ainoastaan proteiini jää jäljelle ja itse proteiini on saatavana isolaattina, hydrolysaattina ja konsentraattina. Heraproteiinissa on välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat hyviä rakennusaineita lihaksille ja siksi monet urheilijat ja kehonrakentajat käyttävät heraproteiinia ravintolisänään. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
24
Kampanja
GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
24
Kampanja
2 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
15
Toukokuun kampanja
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional, 920 g
Lisää vaihtoehtoja
26
Poistuva design
GAAM 100% Isolate Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
24
Kampanja
4 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Hydro Whey Zero
Lisää vaihtoehtoja
GAAM Life Series Shape Protein, 908 g
Lisää vaihtoehtoja
26
Prime Nutrition Whey Limited, 800 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €13.90 alkaen €18.90
GAAM Whey & Oats, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
48
Varastontyhjennys
NJIE ProPud Whey, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
€9.90 €18.90
BioTechUSA 100% Pure Whey, 2,27 kg
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA 100% Pure Whey, 4 kg
Lisää vaihtoehtoja
BSN Syntha-6, 2,26 kg
Lisää vaihtoehtoja
24
Kampanja
8 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Elit Nutrition ISO Complex, 2 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 111

Muut ostivat myös

Mitä on heraproteiini?

Heraproteiinin englanninkielinen nimi on whey protein. Tämä proteiini muodostaa noin 20 % maidosta, ja loppuosa muodostuu aineesta kaseiini. Juustotuotteet valmistetaan herasta. Herasuodatuksen vahvuus on merkittävä tekijä proteiinipitoisuuden määrittämisessä. Mitä tehokkaampi suodatus, sitä korkeampi proteiinipitoisuus.

Lihasmassaa kasvattavia ja rasvaa polttavia ominaisuuksia
Hera on yleisimpiä proteiineja, joita treenaavat ihmiset käyttävät proteiinilisänä, koska sillä on hyvä maine nopeana ja tehokkaana lihasten rakentajana. Se sisältää haaraketjuisia aminohappoja leusiinia, valiinia ja isoleusiinia, joilla on hyödyllisiä ominaisuuksia lihassyiden rakentamisessa. Proteiini sopii kuitenkin yhtä hyvin myös niille, jotka haluavat tehostaa rasvanpolttoa.

Heraproteiinin jaottelu

Heraproteiini jaetaan kolmeen eri tyyppiin – isolaatti, hydrolysaatti ja konsentraatti. Jako kertoo, kuinka korkea proteiinipitoisuus tuotteella on, ja tällä sivulla selitämme niiden väliset erot.

Isolaatti

Jos treenaat todella kovaa ja olet samalla herkkä laktoosille, valitse isolaatti. Isolaatti tarkoittaa, että proteiinin osat eristetään tavallisen heraproteiinin suodatuksen jälkeen – suodatuksessa on vielä yksi vaihe. Saat siis puhdasta proteiinia, etkä mitään muuta, mitä hera sisältää. Isolaattien valmistamiseen on olemassa erilaisia suodatusmenetelmiä, joista edullisinta kutsutaan kalvosuodatukseksi. Ristivirtaukseen perustuva suodatus ja ioninvaihtokromatografia ovat muita suodatusmenetelmiä, joista jälkimmäinen antaa puhtaimman tuloksen, jopa 97 % proteiinia. Tavalliset isolaatit sisältävät muuten noin 90–93 % puhdasta proteiinia.

Hydrolysaatti

Jos haluat entistä nopeammin imeytyvän heraproteiinin, valitse hydrolysaatti. Tämä on pilkottu isolaatti, jossa proteaasientsyymi jakaa proteiinin vielä pienempiin ainesosiin. Tämä prosessi tapahtuu oikeastaan mahalaukussamme, mutta koska se on nyt tapahtunut ennen kuin otat lisäravinteen, se kulkeutuu mahalaukun läpi ja tarjoaa välittömän hyödyn.

HUOM! Älä sekoita hydrolysoitua heraa konsentraatin tai maidon kanssa, koska tällä on negatiivinen vaikutus sen imeytymiskykyyn.

Konsentraatti

Konsentraatin muodossa heraproteiini sisältää myös muutamia muita osia alkuperäisestä elintarvikkeesta. Tämä on yleisin heraproteiinilisä, joka on ostettavissa. Konsentraatti sisältää myös jonkin verran rasvaa ja laktoosia, mikä voi olla hyödyllinen tieto, jos sinulla on herkkä vatsa – tässä tapauksessa sinun tulee käyttää isolaattia tai hydrolysoitua heraa. Puhtaasti terveysnäkökulmasta katsottuna konsentraatti on kuitenkin parempi, koska se on luonnollisempaa, mutta kuten sanottu, se voi aiheuttaa turvotusta vatsassa.

Heraproteiini – mikä pitäisi valinta?

Jos treenaat kovaa, heraproteiini on parhaita tuotteita, joita voit valita saadaksesi tuloksia nopeasti. Minkä tyypin valitset – konsentraatin, isolaatin vai hydrolysoidun – riippuu siitä, miten herkkä vatsasi on ja miten nopeasti haluat proteiinin imeytyvän elimistöösi. Täällä Protein Companylla me myymme kaikkia heraproteiinityyppejä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on lisää kysymyksiä!
1  2  3  4  Seuraava »