Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
514 GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
14 GAAM Whey 33 g
-20%
Kampanja
27 Aware Nutrition 100% WHEY 900 g
alkaen €22.32 alkaen €27.90
-5%
Pakettihinta
104 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Uutuus
-34%
Varastontyhjennys
3 GAAM No Whey:st 500 g
€9.90 €14.90
-39%
Varastontyhjennys
13 fitnessjunkie Protein 900 g
-21%
Kampanja
39 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 2.27 kg
Lisää vaihtoehtoja
-10%
Pakettihinta
68 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
20 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 908 g
alkaen €35.10 alkaen €43.90
-8%
46 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 907 g
Lisää vaihtoehtoja
-6%
Pakettihinta
7 2 x GAAM Clear Whey 400 g
14 GAAM Whey 500 g
-20%
Golden Deals!
8 Aware Nutrition Clear Whey 500 g
-0%
11 Self Omninutrition Micro Whey Active 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
9 BioTechUSA 100% Pure Whey 454 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €15.90 alkaen €19.90
-20%
Varastontyhjennys
16 Elit Nutrition 100% Whey Isolate 900 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €34.30 alkaen €42.90
-15%
Kampanja
10 BioTechUSA Protein Power 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-17%
Kampanja
42 GAAM Whey & Oats 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
€18.90 €22.90
-15%
Kampanja
4 BioTechUSA Hydro Whey Zero 1.8 kg
Tuote 28 sta 77

Mikä on hera ja heraproteiini?

Englanninkielinen nimi heraproteiinille on whey protein. Tämä proteiini muodostaa noin 20% maidosta, ja loput koostuvat kaseiinista. Juustotuotteet valmistetaan herasta. Suodatuksen voimakkuus vaikuttaa suuresti heran proteiinipitoisuuteen. Mitä korkeampi suodatus, sitä korkeampi proteiinipitoisuus. Siksi on yleistä verrata kaseiinia ja heraa, koska molemmat ovat peräisin maidosta.

Heraproteiini - lihaksia rakentava ja rasvaa polttava ominaisuudet

Proteiini on yksi yleisimmistä proteiinilisistä, jotka kuntoilijat valitsevat, koska sen maine lihasten nopeasta ja tehokkaasta rakentamisesta. Se sisältää haaraketjuisia aminohappoja, kuten leusiinia, valiinia ja isoleusiinia, joilla on edullisia ominaisuuksia lihaskuitujen rakentamiseen. Proteiini sopii myös hyvin niille, jotka haluavat lisätä rasvanpolttoa

Miksi valita heraproteiini?

  • Lihasrakennus ja palautuminen: Heraproteiini tunnetaan kyvystään lisätä lihasten proteiinisynteesiä ja edistää lihasten kasvua. Tämä tekee siitä erinomaisen lisäravinteen urheilijoille, jotka haluavat parantaa harjoitustuloksiaan. Heraproteiinia löytyy myös herkullisista proteiinipatukoista sen hyötyjen vuoksi.
  • Nopea imeytyminen ja tehokkuus: Heraproteiini imeytyy nopeasti elimistöön sen korkean biologisen hyötyosuuden ansiosta. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nopeasti täyttää kehon proteiinitarpeen treenin jälkeen.

Näin käytetään heraproteiinia

Heraproteiini on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin! Sekoita se veden tai maidon kanssa nopeaksi ja herkulliseksi proteiinijuomaksi treenin jälkeen. Tai mikset lisäisi sitä smoothieihisi ja muihin resepteihisi lisätäksesi proteiinipitoisuutta ruokavaliossasi? Vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä voit tehdä heraproteiinilla.

Mikä heraproteiini sopii minulle?

Jos olet kovassa treenissä, heraproteiini on yksi parhaista vaihtoehdoista nopeiden tulosten saavuttamiseksi. Valitsemasi tyyppi, tiivistetty, eristetty vai hydrolysoidtu, riippuu siitä, kuinka herkkä vatsasi on ja kuinka nopeasti haluat kehosi imevän proteiinin. Proteincompanyllä myymme kaikenlaisia heraproteiinijauheita. Käymme tässä läpi eri heraproteiinityypit auttaaksemme sinua valitsemaan oikean heraproteiinin.

Heraproteiini jaetaan kolmeen tyyppiin - isolaatti, hydrolysaatti ja koncentraatti. Jakaminen kertoo tuotteen proteiinipitoisuuden ja tässä selitämme eron.

Isolaatti

Jos treenaat kovaa ja olet samalla laktoosiherkkä, valintasi tulisi olla heraproteiini-isolaatti. Isolaatti tarkoittaa sitä, että proteiinifraktiot eristetään tavallisesta heraproteiinin suodatuksesta - suodatus tapahtuu vielä yhdessä vaiheessa. Saat siis puhdasta proteiinia ilman mitään muuta, mikä on herassa. On erilaisia suodatusmenetelmiä isolaatin valmistamiseksi, joista halvin on kalvofiltteröinti. Ristivirta- ja ioninvaihtokromatografiasuodatus ovat muita menetelmiä, jälkimmäinen tarjoaa jopa 97 %:n proteiinipitoisuuden. Tavalliset isolaatit sisältävät yleensä noin 90-93 % puhdasta proteiinia. Kansankielessä isolaatti tunnetaan yleisesti nimellä whey 100.

Hydrolysaatti

Jos haluat vielä nopeamman imeytymisen heraproteiinista, valitse heraproteiinihydrolysaatti. Hydrolysaatti on esipilkottu eristys, jossa proteaasi-entsyymi pilkkoo proteiinin vielä pienempiin osiin. Tämä prosessi tapahtuu oikeastaan vatsassamme, mutta koska se on jo valmiiksi hajotettu ennen ravintolisän ottamista, se ohittaa mahalaukun ja tekee välittömästi hyödyllistä työtä.

HUOM! Älä sekoita hydrolysaattia tiivisteen tai maidon kanssa, koska se vaikuttaa negatiivisesti imeytymiskykyyn.

Konsentraatti

Vassleproteiinikonsentraatissa on myös muutamia muita osia, jotka olivat läsnä alkuperäisessä elintarvikkeessa. Tämä on yleisin vassleproteiinilisä, jota on saatavilla ostettavaksi. Vassleproteiinikonsentraatissa on myös jäljellä hieman rasvaa ja laktoosia, mikä voi olla hyvä tietää, jos sinulla on herkkä vatsa – tällöin sinun tulisi käyttää isolaattia tai hydrolysaattia. Puhtaasti terveysnäkökulmasta se on kuitenkin parempi, koska se on luonnollisempaa, mutta kuten sanottu, se saattaa aiheuttaa turvotusta vatsassa. Kansankielessä konsentraattia kutsutaan yleensä whey 80:ksi.

Edullista heraproteiinia Proteincompanyltä

Säilyttää terveellinen elämäntapa ei saa olla kallista. Siksi Proteincompanyltä löydät laajan valikoiman edullista heraproteiinia, joka ei tingi laadusta. Näin voit saavuttaa treenitavoitteesi tyhjentämättä lompakkoasi!

Olit sitten urheilija tai vain pyrit terveelliseen elämäntapaan, heraproteiini voi olla arvokas osa ruokavaliotasi. Tutustu edulliseen heraproteiinivalikoimaamme ja anna treenillesi ja palautumisellesi buustia jo tänään