Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Tuote 7 sta 7

Löydä itsellesi sopiva Clear Whey proteiinijauhe

Clear Whey -proteiini on korkealaatuista heraisolaattia. Tämäntyyppinen proteiinijauhe voi olla erityisen arvokas sinulle, jos olet kilpailudieetillä tai tarvitset nopeaa proteiinin imeytymistä kehoon. Tutustu laajaan valikoimaan eri makuvaihtoehtoja - ja löydä jotain, joka sopii tarpeisiisi ja makuusi. Trooppinen? Mustaherukka? Sitruuna-lime? Vai persikka-passio? Meillä on kaikki vaihtoehdot!

Onko sinulla kysyttävää Clear Whey proteiinijauheista, joita löydät valikoimastamme? Ota yhteyttä meihin asiakaspalvelumme tai livechatin kautta. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan proteiinilisän!


Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Clear Wheystä

Mikä on Clear Whey?

Clear Whey, myös kutsuttu innovatiiviseksi proteiinijauheeksi, on kevyesti hydrolysoitu heraproteiini. Se on valmistettu tuoreesta maidosta ja on vapaa rasvasta ja sokerista. Clear Whey käy läpi useita suodatusprosesseja, jotka tekevät siitä erittäin helppoa juoda ja nopeuttavat proteiinin imeytymistä kehoon.


Kuinka Clear Wheyta käytetään?

Käyttääksesi Clear Wheyta, sekoita yksinkertaisesti yksi kauhallinen jauhetta veteen pakkauksen ohjeiden mukaan. Sen jälkeen sekoita tai ravista seosta, kunnes jauhe on täysin liuennut. Voit nauttia sen välipalana tai harjoittelun jälkeen.

Onko Clear Wheystä eri makuja valittavissa?

Kyllä, Clear Wheytä on saatavilla monissa eri mauissa. Löydät Clear Wheyn makuvaihtoehtoina sitruuna-lime, persikka-passio, trooppinen ja mustaherukka!

Mitä etuja Clear Wheyllä on?

Clear Whey tarjoaa monia heraproteiini-isolaatin etuja. Se auttaa rakentamaan ja korjaamaan lihaksia, lisää kylläisyyden tunnetta ja on helppo tapa saada nopeasti proteiinia harjoituksen jälkeen.