Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-8%
Summer Sale
91 GAAM Clear Whey 400 g
€22.90 €24.90
-2%
Summer Sale
8 2 x GAAM Clear Whey 400 g
€45.80 €46.90
-15%
Kampanja
10 Aware Nutrition Clear Whey 500 g
-15%
Summer Sale
1 Leader Performance Whey Clear Iso-Hydro 600 g
-2%
Summer Sale
2 4 x GAAM Clear Whey 400 g
€87.90 €89.90
Uutuus
0 GAAM Clear Whey 25 g
Uutuus
-20%
Pakettihinta
0 10 x GAAM Clear Whey 25 g Mix
-15%
Summer Sale
0 Leader Performance Whey Clear Iso-Hydro 1.8 kg
Uutuus
-20%
Pakettihinta
0 10 x GAAM Clear Whey 25 g
Tuote 10 sta 10

Miksi valita Clear Whey?

Clear Whey on proteiinijauhe, joka sopii monille aktiivisille ihmisille. Aivan kuten tavallisia proteiinijauheita, Clear Whey -jauhetta käytetään lihasmassan kasvattamiseen tai painonpudotukseen. Mutta mikä tekee siitä ainutlaatuisen?

Kyllä, Clear Whey sisältää usein noin 90-95% proteiinia, mikä on korkeampi proteiinipitoisuus kuin perinteisissä proteiinijauheissa. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän proteiinia per annos, mikä voi olla hyväksi niille, jotka haluavat kasvattaa lihaksia tai laihtua.

Lisäksi tämä proteiini on ultrafiltraatiolla suodatettu, mikä takaa korkean biolähestyttävyyden ja siten nopeamman imeytymisen elimistöön. Koska Clear Whey sisältää vähän kaloreita ja on rasvaton ja hiilihydraatiton, se sopii siksi monille eri ruokavalioille.

Riippumatta siitä, onko sinulla tiukka kalorisaanti vai oletko tietoinen rasvan ja hiilihydraattien saannista, clear whey -heraproteiini voi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Monilla on myös vatsavaivoja tavallisten proteiinijauheiden, kuten kaseiinin tai heran, kanssa, toisin kuin Clear Whey -proteiinin, joka on helppo sulattaa ja vatsaystävällisempi.

Kirkas hera innovatiivisena proteiinijauheena

Kirkas hera on uudenlainen proteiinijauhe, joka eroaa merkittävästi perinteisistä proteiinijauheista. Sen sijaan että olisi paksu ja kermainen koostumus kuten tavallisissa proteiinijuomissa, kirkkaalla heralla on kirkas ja kevyt juotava koostumus, joka muistuttaa mehua tai urheilujuomaa. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tekee kirkkaasta herasta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka suosivat kevyempää ja virkistävämpää proteiinijuomaa, haluavat välttää raskasta tunnetta, jonka jotkut proteiinijauheet voivat aiheuttaa, tai etsivät vaihtoehtoa vähemmän kaloreita sisältävälle tuotteelle. Kirkas heraproteiini on vesipohjaista, mikä tekee siitä nopeasti kehon imeytyvän. Se sopii ihanteellisesti juotavaksi joko ennen tai mieluiten jälkeen harjoituksen nopeuttaaksesi lihasten palautumista.

Proteiinikaupassamme löydät kirkkaan heran monissa eri mauissa, jotka ovat herkullisia ja virkistäviä. Trooppinen? Mustaherukka? Sitruuna-lime? Vai persikka-passio? Meillä on parhaat maut. Jos sinulla on kysyttävää kirkkaalla heralla valmistetuista proteiinijauheista, joita löydät valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai käytä livechattia. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan proteiinilisän.

Edullista Kirkas Heraproteiinia ja proteiinijauhetta Proteincompanyltä

Proteincompanyltä voit ostaa edullista ja laadukasta Kirkas Heraproteiinijauhetta verkossa, ja voit luottaa siihen, että saat paljon laatua rahoillesi. Toimitamme tuotteesi nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme aina 30 päivän avoimen kaupan, ilmaisen palautuksen ja 0 euron laskutusmaksun, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ostoksillasi Proteincompanyltä. Laaja valikoimamme edullista Kirkas Heraproteiinia tekee sinulle helppoa löytää jotain, mikä sopii sinulle, tavoitteillesi ja tarpeillesi ilman kukkaroa keventämistä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Clear Wheystä

Mikä on Clear Whey?

Clear Whey, myös kutsuttu innovatiiviseksi proteiinijauheeksi, on kevyesti hydrolysoitu heraproteiini. Se on valmistettu tuoreesta maidosta ja on vapaa rasvasta ja sokerista. Clear Whey käy läpi useita suodatusprosesseja, jotka tekevät siitä erittäin helppoa juoda ja nopeuttavat proteiinin imeytymistä kehoon.


Kuinka Clear Wheyta käytetään?

Käyttääksesi Clear Wheyta, sekoita yksinkertaisesti yksi kauhallinen jauhetta veteen pakkauksen ohjeiden mukaan. Sen jälkeen sekoita tai ravista seosta, kunnes jauhe on täysin liuennut. Voit nauttia sen välipalana tai harjoittelun jälkeen.

Onko Clear Wheystä eri makuja valittavissa?

Kyllä, Clear Wheytä on saatavilla monissa eri mauissa. Löydät Clear Wheyn makuvaihtoehtoina sitruuna-lime, persikka-passio, trooppinen ja mustaherukka!

Mitä etuja Clear Wheyllä on?

Clear Whey tarjoaa monia heraproteiini-isolaatin etuja. Se auttaa rakentamaan ja korjaamaan lihaksia, lisää kylläisyyden tunnetta ja on helppo tapa saada nopeasti proteiinia harjoituksen jälkeen.