Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-36%
Golden Deals!
11 Self Omninutrition Micro Whey Active 1 kg Proteiinijauhe
Lisää vaihtoehtoja
102 GAAM Isolate Proteiinijauhe 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 27 sta 27

Heraisolaatin hyödyt ja haitat

Isolaatin päällimmäinen etu on, että se puhdistetaan muista alkuperäisen ruoan ja heran sisältämistä aineista. Muita hyviä ominaisuuksia:

  • Laktoosittomuus tekee isolaatista lempeän vatsalle.
  • Nopea imeytyminen, jossa proteiinit menevät suoraan lihaksiin.
  • Erittäin korkea proteiinipitoisuus suodatusmenetelmästä riippuen (noin 90–97 %)

HUOMIOI: Makuaineet voivat hieman vähentää proteiinipitoisuutta.

Isolaateilla voi kuitenkin olla myös joitain haittoja, vaikka ne ovatkin huomattavan pieniä.

  • Mineraalien, suolojen ja terveiden proteiinijakeiden puute.
  • Tulee sekoittaa ainoastaan veteen.

Antaako isolaatti parempia tuloksia?

Isolaatin sisältämä puhdas proteiini imeytyy kehoon nopeammin, mutta se, auttaako se rakentamaan enemmän lihaksia pitkällä aikavälillä, on hieman epäselvää. Parasta heraproteiini-isolaatin käytössä on yksinkertaisesti se, että vältät turvotusta ja tiedät, että pienet aminohapot saavuttavat lihaskuidut nopeammin.

Isolaattien valmistaminen on myös kalliimpaa, mikä luonnollisesti vaikuttaa heraproteiini-isolaattituotteiden hintaan.

Soveltuu hyvin painonhallintaan

Koska isolaatit eivät sisällä rasvaa tai hiilihydraatteja, monet rasvanpolton tehostamista treenaavat käyttävät tämäntyyppistä proteiinia. Lihasten hajoaminen vähenee merkittävästi, eikä sinun tarvitse huolehtia ylimääräisistä rasvoista kehossa.

Isolaattien sekoittaminen

Vältä heraproteiini-isolaatin sekoittamista elintarvikkeiden, kuten maidon, kanssa, koska tällöin nautit samalla hiilihydraatteja, rasvoja ja laktoosia. Sekoita sen sijaan veteen. Se ei ehkä maistu niin hyvältä, mutta vältät sivuvaikutukset. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Protein Companyyn, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.