Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Hydrolysoitu heraproteiini

Heraproteiinihydrolysaatti on muunnos isolaatista, jossa proteiineja on hajotettu vieläkin enemmän. Tämä siksi, että keho voi imeä ainesosat äärimmäisellä nopeudella, jotta ne eivät edes kulkeudu vatsalaukun läpi. Tällä on muun muassa hyvä vaikutus harjoitteluun. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
BioTechUSA Hydro Whey Zero
Lisää vaihtoehtoja
40
Toukokuun kampanja
Self Omninutrition Hydrolyzed whey 104
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 4 sta 4

Muut ostivat myös

Kalliimpi, laadukkaampi proteiiniravintolisä

Koska tuotantomenetelmä ja erittäin huolellinen suodatus on kallista, hydrolysoitu heraproteiini on kalliimpi ravintolisä – mutta luonnollisesti hyvin puhdas ja laadukas. Aminohapot kulkeutuvat suoraan lihassoluihin, jossa ne aloittavat rakennus- ja palautumisprosessin.

Nauttiminen ja vinkkejä

Sekä isolaatti että hydrolysaatti on hyvä nauttia juuri ennen treeniä ja mieluiten heti aamulla, jolloin lihasten hajoaminen on käynnissä. Se tarjoaa paremman palautumisen levossa ja paremman suorituskyvyn treenatessasi. Hydrolysaatti tuntuu myös kevyeltä vatsassa, ja voit liikkua niin paljon kuin haluat. On kuitenkin hyvä tietää, että tuote on sekoitettava veteen eikä maitoon tai mehuun, koska niihin sekoitettuna nautit myös muita aineita, kuten rasvaa ja hiilihydraatteja.

Seokset

Hydrolysoitu heraproteiini ei usein maistu kovin hyvältä yksinään. Siksi on tavallista, että tuotteet sisältävät isolaattien ja hydrolysaattien seosta. Mikäli kyse on seoksesta, hinta on myös hieman alhaisempi, mikä monien mielestä on etu. Saat melkein saman vaikutuksen kuin jos ottaisit pelkästään hydrolysaattia. Muista kuitenkin, että jos haluat puhdasta proteiinia, sinun tulee välttää heratiivistesekoituksia, koska ne sisältävät rasvaa ja laktoosia, tosin pieninä mutta merkittävinä määrinä.

Löydä laadukkaita heraproteiinihydrolysaatteja Protein Companylta

Protein Companylta löydät korkealaatuisia heraproteiinihydrolysaatteja tunnetuilta toimittajilta. Jos sinulla on korkeat vaatimukset proteiinijauheelle, on hydrolysaatti ehdottomasti paras vaihtoehto.