Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ei sisällä
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-20%
Varastontyhjennys
2 M-nutrition 2whey Protein 600 g
-20%
Varastontyhjennys
1 Self Omninutrition Hydrolyzed whey 104
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
0 Fairing Hydro Whey 900 g
€38.30 €47.90
Tuote 7 sta 7

Kalliimpi, laadukkaampi proteiiniravintolisä

Koska tuotantomenetelmä ja erittäin huolellinen suodatus on kallista, hydrolysoitu heraproteiini on kalliimpi ravintolisä – mutta luonnollisesti hyvin puhdas ja laadukas. Aminohapot kulkeutuvat suoraan lihassoluihin, jossa ne aloittavat rakennus- ja palautumisprosessin.

Nauttiminen ja vinkkejä

Sekä isolaatti että hydrolysaatti on hyvä nauttia juuri ennen treeniä ja mieluiten heti aamulla, jolloin lihasten hajoaminen on käynnissä. Se tarjoaa paremman palautumisen levossa ja paremman suorituskyvyn treenatessasi. Hydrolysaatti tuntuu myös kevyeltä vatsassa, ja voit liikkua niin paljon kuin haluat. On kuitenkin hyvä tietää, että tuote on sekoitettava veteen eikä maitoon tai mehuun, koska niihin sekoitettuna nautit myös muita aineita, kuten rasvaa ja hiilihydraatteja.

Seokset

Hydrolysoitu heraproteiini ei usein maistu kovin hyvältä yksinään. Siksi on tavallista, että tuotteet sisältävät isolaattien ja hydrolysaattien seosta. Mikäli kyse on seoksesta, hinta on myös hieman alhaisempi, mikä monien mielestä on etu. Saat melkein saman vaikutuksen kuin jos ottaisit pelkästään hydrolysaattia. Muista kuitenkin, että jos haluat puhdasta proteiinia, sinun tulee välttää heratiivistesekoituksia, koska ne sisältävät rasvaa ja laktoosia, tosin pieninä mutta merkittävinä määrinä.

Löydä laadukkaita heraproteiinihydrolysaatteja Protein Companylta

Protein Companylta löydät korkealaatuisia heraproteiinihydrolysaatteja tunnetuilta toimittajilta. Jos sinulla on korkeat vaatimukset proteiinijauheelle, on hydrolysaatti ehdottomasti paras vaihtoehto.