Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-15%
Kampanja
244 GAAM 100% Casein Premium 750 g
Lisää vaihtoehtoja
-22%
Golden Deals!
5 GAAM Casein 750 g - No waste
-10%
Kampanja
38 2 x GAAM 100% Casein Premium 750 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
0 BioTechUSA Micellar Casein 2.27 kg
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €59.90 alkaen €74.90
-19%
Pakettihinta
19 GAAM Whey + Casein
-6%
Kampanja
27 4 x GAAM 100% Casein Premium 750 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
14 Elit Nutrition Casein 750 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €27.90 alkaen €34.90
-20%
Varastontyhjennys
2 Swedish Supplements Slow Casein 900 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
2 BioTechUSA Micellar Casein 908 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
3 Viterna Premium Micellar Casein 900 g
-12%
Kampanja
2 Scitec Nutrition 100% Casein Complex 2.23 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 14 sta 14

Mikä on kaseiiniproteiini?

Kaseiiniproteiini on proteiini, jota yleensä löytyy luonnostaan maidosta. Siinä se muodostaa noin 80% maidon proteiinista. Korkean biologisen arvonsa ansiosta kaseiini on laadukas proteiinilaji. Kaseiinia syömällä tai juomalla saat elimistöösi aminohappoja, hiilihydraatteja, kalsiumia ja fosforia.

Miksi valita kaseiini?

On useita syitä, miksi kaseiini voi olla hyvä proteiininlähde:

  • Hidas hajoaminen: Kaseiini tunnetaan siitä, että se hajoaa hitaammin vatsassa verrattuna muihin proteiineihin, kuten heraproteiiniin. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa tasaisen ja pitkäkestoisen aminohappojen vapautumisen verenkiertoon ajan mittaan, mikä voi olla hyödyllistä lihassynteesin ylläpitämiseksi pidemmän aikaa, kuten yöllä, kun keho on lepotilassa.
  • Täyttävä vaikutus: Sen hidas hajoaminen ansiosta kaseiiniproteiini voi auttaa pitämään sinut kylläisenä pidempään verrattuna nopeasti imeytyviin proteiineihin. Tämä voi olla hyödyllistä painonhallinnassa ja ylensyönnin välttämisessä.
  • Lihasrakennus ja palautuminen: Kaseiiniproteiini sisältää kaikki välttämättömät aminohapot, jotka ovat tarpeen lihasten rakentamiseen ja palautumiseen treenin jälkeen. Saamalla hitaan ja tasaisen virtauksen aminohappoja se voi tukea lihasten proteiinisynteesiä ja edistää lihasten korjausta ja kasvua.
  • Laktoosi-intoleranssi: Laktoosi-intolerantit voivat harkita kaseiiniproteiinia hyväksi vaihtoehdoksi, koska se sisältää vain vähäisiä määriä laktoosia. Sen sijaan maitoallergikoitten tulisi välttää kaseiiniproteiinia, koska se saattaa silti aiheuttaa allergisen reaktion.
  • Allergiaystävällinen: Joillekin ihmisille kaseiini saattaa olla parempi vaihtoehto kuin heraproteiini, koska se aiheuttaa vähemmän allergiaoireita.

Kaseiini proteiinijauheena

Kaseiiniproteiini on niin kutsuttu hidas proteiini. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että kestää kauemmin ennen kuin proteiini alkaa rakentaa lihaksiasi sen ottamisen jälkeen verrattuna nopeaan proteiiniin, kuten heraproteiiniin. Keskustelu siitä, pitäisikö valita proteiinijauhe, joka perustuu kaseiiniin vai heraan, on perusteltua, koska molemmat ovat peräisin maidosta ja niillä on samankaltaisia ominaisuuksia. Ne eroavat kuitenkin merkittävästi toisistaan. Kaseiinijauhetta käytetään "varastoimaan" proteiinia elimistöön, joka sitten hajoaa useiden tuntien aikana ja saavuttaa lihaksesi. Hyvä hetki "varastoida" kaseiiniproteiinia on ennen nukkumaanmenoa. Silloin keho voi hajottaa kaseiinin samalla kun nukut.