Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kaseiiniproteiini

Kaseiiniproteiini on täydellinen ravintolisä sinulle, jos haluat niin sanottua hidasta proteiinijauhetta. Se tarkoittaa proteiinijauhetta, joka pilkkoutuu kehossa useiden tuntien ajan ja leviää lihaksiin. Tämä on erityisen tehokas proteiini, jos haluat proteiinien pilkkoutuvan esimerkiksi nukkuessasi. Kaseiini uutetaan 80-prosenttisesti tavallisesta lehmänmaidosta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
26
Toukokuun kampanja
Elit Nutrition Casein, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
12
2 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
14
4 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Micellar Casein, 908 g
Lisää vaihtoehtoja
Stacker2 100% Casein, 908 g
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Micellar Casein, 2,27 kg
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Sloow Protein, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 24 sta 24

Muut ostivat myös

Mitä on kaseiiniproteiini?

Kaseiini on proteiini, jota esiintyy yleisesti täysin luonnollisesti maidossa. Se muodostaa noin 80 % maidon proteiinista. Korkean biologisen arvonsa vuoksi kaseiini on laadukas proteiinityyppi. Kun syöt tai juot kaseiinia, elimistösi saa aminohappoja, hiilihydraatteja, kalsiumia ja fosforia.

Kaseiini lisäravinteena Kaseiini on niin kutsuttu hidas proteiini. Tämä tarkoittaa lyhyesti selitettynä sitä, että proteiinin nauttimisen jälkeen kestää kauemmin, ennen kuin sitä käytetään lihasten rakentamiseen, toisin kuin nopean proteiinin, kuten heran, tapauksessa.

On tavallista käyttää kaseiinijauhetta proteiinin "tankkaamiseen", jolloin elimistö hajottaa sen useiden tuntien kuluessa lihastesi käytettäväksi. Hyvä aika "tankata" kaseiiniproteiinia on ennen nukkumaanmenoa. Näin elimistö voi hajottaa kaseiinin nukkuessasi.