Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Soijaproteiini

Soijaproteiini on hyvä proteiininlähde sinulle, joka haluat löytää proteiinin, joka ei sisällä eläinperäisiä proteiineja tai maitoproteiineja. Se on täysin kasvipohjainen proteiinijauhe, joka uutetaan soijapavuista ja se sisältää kokonaisen aminohappoprofiilin. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
22
Toukokuun kampanja
Self Omninutrition Soy Protein, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 3 sta 3

Muut ostivat myös

Mitä on soijaproteiini?

Soijaproteiinia saadaan, kuten arvata saattaa, soijapavuista, joka on yksi harvoista kasvikunnan tuotteista, joka pystyy yksinään toimittamaan kehollesi kaikki välttämättömät aminohapot. Yleisin soijaproteiini lisäravinteena on soijaisolaatti. Tässä muodossa soijaproteiini on suodatettu ja eristetty soijapavun muista ainesosista. Kuten kaseiini, soijaproteiini on hidas proteiinijauhe.

Soijaproteiini lisäravinteena? Tällä hetkellä soijaproteiinista ja soijatuotteista on hyvin eriäviä mielipiteitä. Toiset ihmiset rakastavat soijatuotteita ja ylistävät niitä terveellisenä ja eettisenä vaihtoehtona eläinproteiinille. Toiset paheksuvat soijatuotteita ja väittävät, että niillä on negatiivisia vaikutuksia sekä elimistölle että ympäristölle. Sinun tehtäväksi jää kokeilla sitä itse ja sitten voit päättää, mitä mieltä olet soijaproteiinista.

Tästä huolimatta soijaproteiinista on paljon hyötyä. Se on muun muassa kasviperäinen vaihtoehto kasvissyöjille ja vegaaneille. Soijaproteiini on nimittäin täysin kasvistuote, joka ei sisällä mitään eläinperäistä. Se on hyödyllinen myös niille, jotka eivät siedä maitotuotteita. Toisin sanoen, soijaproteiini on erinomainen ratkaisu niille, joilla on vaikeuksia löytää proteiinilähteitä muualta.