Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
-20%
Kampanja
12 GAAM Soy Isolate 750 g
€15.90 €19.90
-20%
Varastontyhjennys
2 Leader Performance Soy Protein 500 g
-16%
Kampanja
10 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
€31.80 €37.90
18 Self Omninutrition Soy Protein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
6 WellAware Sojaprotein Isolat 500 g
-12%
Kampanja
5 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
€63.60 €71.90
-20%
Varastontyhjennys
7 Olimp Sojavit 85 700 g
Tuote 7 sta 7

Mitä on soijaproteiini?

Soijaproteiini uutetaan, ei täysin yllättäen, soijapavusta, joka on yksi harvoista kasvipohjaisista tuotteista, jotka voivat itsenäisesti tarjota kehollesi kaikki välttämättömät aminohapot, joita se tarvitsee. Yleisin soijaproteiini on ravintolisä soijaisolaattina. Siinä soijaproteiini on suodatettu ja erotettu soijapavun muista osista. Kuten kaseiini, soijaproteiini on hidas proteiinijauhe.

Soijaproteiini lisäravinteena?

Tällä hetkellä soijaproteiinista ja soijatuotteista yleisesti on hyvin ristiriitaisia mielipiteitä. Toiset rakastavat soijatuotteita ja ylistävät sitä terveellisenä ja eettisenä vaihtoehtona eläinperäiselle proteiinille. Toiset taas inhoavat soijatuotteita ja väittävät niiden olevan haitallisia sekä keholle että ympäristölle. Ainoa mitä voit tehdä, on kokeilla itse ja päättää, mitä mieltä olet soijaproteiinista.

Sanottuaan tämä, soijaproteiinilla on monia etuja. Yksi niistä on, että se on kasviperäinen vaihtoehto kasvissyöjille ja vegaaneille. Se on siis kasvipohjainen proteiinijauhe ja vapaa eläinperäisistä aineksista, ja se on myös hyödyllinen niille, jotka eivät siedä maitotuotteita. Toisin sanoen soijaproteiini on erinomainen ratkaisu niille, joilla on vaikeuksia löytää proteiininlähteitä muualta.

Onko soijaproteiini gluteenitonta?

Usein kysytään, onko soijaproteiini gluteenitonta vai ei. Yleisesti ottaen soijaproteiini ei sisällä gluteenia ja on siten turvallista nauttia niille, jotka ovat gluteeniyliherkkiä.