Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Rasvahapot

Me kaikki tarvitsemme rasvahappoja, jotta kehon toiminnot ja erilaiset prosessit toimisivat kunnolla. Rasvahapot edistävät kehon elinten toimintaa ja saavat välttämättömät ravintoaineet imeytymään paremmin. Tärkeimmät rasvat ovat monityydyttymättömiä, ja valitettavasti me ihmiset saamme näitä rasvoja liian vähän. Protein Companylta löydät hyvää tekeviä rasvahappoja ravintolisien muodossa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
20
Toukokuun kampanja
HealthyCo ECO Neutral Coconut Oil, 500 ml
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Health Series Omega-3, 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Puhdistamo MCT Öljy, 500 ml
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
HealthyCo ECO Cold Pressed Coconut Oil, 500 ml
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Puhdistamo MCT Öljy, 250 ml
Lisää vaihtoehtoja
15
Kampanja
Puhdistamo Super Omega-3, 60 caps
15
GAAM Health Series Omega-3, 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Omega-3, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
Fairing Omega-3, 450 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
KLEEN Omega 3 - 1000 mg, 90 caps
20
Toukokuun kampanja
KLEEN MCT Coconut Oil, 250 ml
Tuote 28 sta 49

Muut ostivat myös

Mitä rasvahapot ovat?

Kaikki rasvat koostuvat rasvahapoista. On olemassa yhteensä 25 erilaista rasvahappoa, jotka on luokiteltu ryhmiin. Kerta- ja monityydyttymättömät rasvahapot ovat tärkeimpiä keholle, mutta ne ovat myös niitä, joita usein laiminlyömme ruokavaliossamme.
Kaikille rasvahapoille on kuitenkin tyypillistä se, että ne ovat tiheitä ja sisältävät runsaasti energiaa. Yksi gramma rasvaa sisältää noin kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin esimerkiksi proteiini ja hiilihydraatit. Pieni määrä rasvaa riittää siis päivittäiseen saantiin.

Omega 3 ja Omega 6 ovat rasvaryhmiä, jotka sisältävät hyviä rasvahappoja. On kuitenkin tärkeää saada kehoon molempia ryhmiä, koska ne täydentävät toisiaan.

Rasvahappojen ominaisuudet
  • Vakauttavat verenpainetta
  • Normalisoi veren rasva-arvoja
  • Vähentää vaarallista kolesterolia

Diettiin ja treeniin

Aktiiviseen elämäntyyliin, terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen ja lihasten energian saantiin tarvitaan rasvahappoja. Ne aktivoivat immuunijärjestelmän ja toimittavat hyvää energiaa kehon lihaksiin ja elimiin. Siksi sinun, joka harrastat paljon liikuntaa ja noudatat ruokavaliota, tulisi nauttia hyviä rasvahappoja ravintolisänä, varsinkin jos haluat pudottaa painoa ja noudatat vähärasvaista ruokavaliota.

Rasvahapot ravintolisinä

Meiltä Protein Companylta löydät useita erilaisia hyviä rasvahappoja öljyinä ja kapseleina. Voit nauttia niitä sellaisinaan, mutta öljyä voidaan käyttää myös esimerkiksi ruoanlaitossa, smoothieissa tai salaateissa.
1  2  Seuraava »