Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
160 GAAM Omega-3 100 caps GAAM Omega-3 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-6%
Pakettihinta
21 GAAM Omega-3 200 caps GAAM Omega-3 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
-11%
Pakettihinta
37 GAAM Omega-3 300 caps GAAM Omega-3 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
40 GAAM CLA 100 caps GAAM CLA 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-5%
Pakettihinta
3 GAAM CLA 200 caps GAAM CLA 200 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 66

Mitä rasvahapot ovat?

Kaikki rasvat koostuvat rasvahapoista. On olemassa yhteensä 25 erilaista rasvahappoa, jotka on luokiteltu ryhmiin. Kerta- ja monityydyttymättömät rasvahapot ovat tärkeimpiä keholle, mutta ne ovat myös niitä, joita usein laiminlyömme ruokavaliossamme.
Kaikille rasvahapoille on kuitenkin tyypillistä se, että ne ovat tiheitä ja sisältävät runsaasti energiaa. Yksi gramma rasvaa sisältää noin kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin esimerkiksi proteiini ja hiilihydraatit. Pieni määrä rasvaa riittää siis päivittäiseen saantiin.

Omega 3 ja Omega 6 ovat rasvaryhmiä, jotka sisältävät hyviä rasvahappoja. On kuitenkin tärkeää saada kehoon molempia ryhmiä, koska ne täydentävät toisiaan.

Rasvahappojen ominaisuudet
  • Vakauttavat verenpainetta
  • Normalisoi veren rasva-arvoja
  • Vähentää vaarallista kolesterolia

Diettiin ja treeniin

Aktiiviseen elämäntyyliin, terveellisen ruokavalion ylläpitämiseen ja lihasten energian saantiin tarvitaan rasvahappoja. Ne aktivoivat immuunijärjestelmän ja toimittavat hyvää energiaa kehon lihaksiin ja elimiin. Siksi sinun, joka harrastat paljon liikuntaa ja noudatat ruokavaliota, tulisi nauttia hyviä rasvahappoja ravintolisänä, varsinkin jos haluat pudottaa painoa ja noudatat vähärasvaista ruokavaliota.

Rasvahapot ravintolisinä

Meiltä Protein Companylta löydät useita erilaisia hyviä rasvahappoja öljyinä ja kapseleina. Voit nauttia niitä sellaisinaan, mutta öljyä voidaan käyttää myös esimerkiksi ruoanlaitossa, smoothieissa tai salaateissa.