Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Omega-6

Kuten omega-3, omega-6 on ryhmä välttämättömiä rasvahappoja, joilla on positiivisia terveysvaikutuksia. Koska se on välttämätön, elimistösi ei pysty valmistamaan sitä itse, joten sinun on varmistettava, että saat sen ruokavalion tai ravintolisien kautta. Meillä on omega-6-tuotteita esimerkiksi tuotemerkeiltä Kung Markatta ja Women's Best. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 10 sta 10

Muut ostivat myös

Mitä on Omega-6?

Omega-6 on ryhmä monityydyttymättömiä rasvahappoja, joilla on suuri merkitys terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Sen lisäksi, että omega-6-rasvahapot auttavat korjaamaan ja rakentamaan solujasi, ne voivat myös vähentää tulehduksia. Linolihappo on omega-6-ryhmän perusrasvahappo. Linolihappo on välttämätön rasvahappo, mikä tarkoittaa, että se on saatava ruokavalion tai ravintolisien kautta. Linolihappo on erityinen, sillä elimistö voi muuntaa sen pidemmiksi rasvahapoiksi. Esimerkki muunnetusta rasvahaposta on GLA (gamma-linoleenihappo). GLA:lla, kuten omega-3-rasvahapoilla EPA:lla ja DH:lla, on positiivisia terveysvaikutuksia, ja sen uskotaan pystyvän ehkäisemään tulehduksia elimistössä. Lisäksi GLA:ta käytetään myös aknen, ekseeman ja kuivan ihon hoitoon.

Pidä huolta itsestäsi

On tärkeää, että pidät huolta itsestäsi ja kehostasi. Huolimatta siitä, treenaatko paljon lisäravinteiden kanssa vai pitäydytkö vain päivittäisissä lisäravinteissa, kuten omega-3 ja D-vitamiini. Suojaa ja vahvista kehoasi odotetuilta ja odottamattomilta tapahtumilta. Hyvin varustautuneella keholla on helpompi selviytyä arjen haasteista, mitä ne ikinä voivatkin olla.