Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Tehonlisääjät / PWO

Jos treenaat paljon ja haluat saada mahdollisimman paljon irti treenaamisestasi, saatat tarvita tehonlisääjää. Se on yleisnimitys tuotteille, jotka otetaan ennen fyysistä aktiviteettia ja jotka nostavat suorituskykyäsi. Tehonlisääjä voi toimia monella erilaisella tavalla riippuen sen sisältämistä ainesosista. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
40
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series P.W.R, 360 g
Lisää vaihtoehtoja
60
Varastontyhjennys
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
Lisää vaihtoehtoja
Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Lisää vaihtoehtoja
Viterna Gladiator Blood, 460 g
Lisää vaihtoehtoja
PranaOn Intra Strength, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
48
12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Lisää vaihtoehtoja
Ghost Size, 348 g
Lisää vaihtoehtoja
43
Toukokuun kampanja
Prime Nutrition Overdrive, 300 g
JNX Sports The Curse
Lisää vaihtoehtoja
PES Prolific, 280 g
Lisää vaihtoehtoja
Olimp Pump Xplode, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 172

Muut ostivat myös

Mitä tehonlisääjä sisältää?

Tehonlisääjä on lisäravinne, jonka tarkoituksena on parantaa suoritustasi salilla. Riippumatta haluamastasi vaikutuksesta, tehonlisääjän sisältö saattaa vaihdella tuotteittain. Mutta muutama avainainesosa tarvitaan, kuten kreatiini, beta-alaniini, kofeiini, tyrosiini ja l-arginiini. Sanotaan, että tehonlisääjällä on kolme perusominaisuutta – parantaa keskittymiskykyä, edistää pumppia ja parantaa kestävyyttäsi.

Sopiva tehonlisääjä?

Jotta tehonlisääjä antaa tarvittavan tehon, sinun olisi hyvä tietää mitä kaipaat. Jos olet väsynyt ja et pysty keskittymään, tarvitset tehonlisääjän, joka parantaa keskittymiskykyäsi. Jos voimaharjoittelet ja haluat saada lisää lihasvoimaa, tarvitset tehonlisääjän, joka on tarkoitettu lisäämään pumppia. Jos harjoittelet matalalla intensiteetillä, mutta pidempiä sarjoja, tarvitset tehonlisääjän, joka parantaa kestävyyttäsi.

Onneksi kehitys on pitkällä ja useimmat tehonlisääjät on tarkoitettu hyvään tasapainoon keskittymiskyvyn, pumpin ja kestävyyden välillä. Mutta ei ole haitaksi vilkaista tuotetietoja ennen tilausta, jotta voit olla varma, että valitset tuotteen omien kriteeriesi mukaisesti.
1  2  3  4  5  6  ..7  Seuraava »