Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Tuote 3 sta 3

GInseng-tuotteet – erilaista ginsengiä

Yleensä puhutaan lähinnä aasialaisesta, korealaisesta ja amerikkalaisesta ginsengistä. Ginseng-tuotteet ovat kuitenkin olleet ensisijaisesti tunnettuja ja yleisiä ravintolisiä sekä Kiinassa että Koreassa juuren piristävien ominaisuuksien sekä antioksidanttien vuoksi.

Yksittäinen vai sekoitettu lisäravinne
Löydät ginseng-lisäravinteita sekä yksittäisinä ginseng-tuotteina että osana muita ravintolisiä. Ginsengin vaikutus voi vaihdella tuotteesta riippuen, mutta jos haluat olla varma, että se vaikuttaa tehokkaasti sekä väsymyksen hoidossa että fyysisen suorituskyvyn parantamisessa, osta ginseng-tuotteet meiltä. Tarjoamme myös urheiluun tarkoitettua ginsengiä niille, jotka treenaavat ahkerasti.

Mitä hyötyä ginsengistä on?

Ginsengin vaikuttavia aineosia kutsutaan ginsenosideiksi. Nämä antavat lisää energiaa samalla, kun ne sisältävät antioksidantteja ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia sekä stimuloivat immuunijärjestelmä.

  • Ne auttavat laajentamaan verisuonia elimistössä
  • Tämä parantaa potenssia ja pienentää sydän- ja verisuonitautien riskiä
  • Ne piristävät ja korvaavat väsymyksen jaksamisella
  • Lisää henkistä kapasiteettia, mikä on hyvä urheilijoille
  • Parantaa fyysistä suorituskykyä

Ginseng auttaa sinua jaksamaan – osta ginsengiä Protein Companylta

Käytä ginsengiä, jos treenaat, ja sinun on pysyttävä vahvana ja virkeänä. 1–2 tablettia tai kapselia päivässä riittää aikuiselle. Ota ne mieluiten aterian yhteydessä.

Aloita ginseng-energiakuurisi täältä Protein Companylta. Lisäravinteidemme ansiosta voimme taata parhaat ginseng-vaikutukset!