Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-18%
Summer Sale
324 GAAM P.W.R 360 g
Lisää vaihtoehtoja
€22.90 €27.90
-20%
Summer Sale
72 GAAM Stim Free PWO 360 g
€19.90 €24.90
-34%
Kampanja
67 Swedish Supplements Fucked up Joker Edition 300 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
101 GAAM PUMP 300 g
€23.90 €29.90
-30%
Golden Deals!
7 Viterna Samurai Fury 2.0 400 g
-25%
Kampanja
43 Aware Nutrition Aware PWO 400 g
Lisää vaihtoehtoja
-38%
Summer sale
11 fitnessjunkie PWO 300 g
-13%
Summer Sale
37 2 x GAAM P.W.R 360 g
€45.80 €52.90
-15%
Summer Sale
0 Vitargo Professional 1 kg
-15%
Summer Sale
1 Puhdistamo Optimal Pre-Workout 350 g
22 SSN Awaken 400 g
-20%
Kampanja
3 Aware Nutrition Aura-7 PWO
Mikä PWO on oikeasti paras? Löydä paras PWO parhaassa testissämme!
-15%
Summer Sale
15 Delta Nutrition Supreme PWO 300 g
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
9 Elit Nutrition X-tream Shred 308 g
Lisää vaihtoehtoja
-25%
Kampanja
16 Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
6 Black Burn Micronized 300 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
4 FAST Sport Nutrition Prework 210 g
-25%
Summer sale
2 Scitec Nutrition Mental Focus 90 caps
-20%
Summer sale
12 Fairing PUMP 300 g
€22.32 €27.90
-20%
Summer sale
1 Fairing M-46 Shot 100 ml
-15%
Summer Sale
4 Elit Nutrition Super Pump 300 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
6 Aware Nutrition Plasma 350 g
-20%
Summer Sale
3 BioTechUSA Citrulline Malate 90 caps
-15%
Summer Sale
4 Swedish Supplements Bloody Pump 300 g
1 Nutramino Pre-Workout Shot
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
7 Sportlab BERZERK 5:th Generation 425 g
-8%
Summer Sale
10 3 x GAAM P.W.R 360 g
€68.70 €74.90
Tuote 28 sta 92

Mikä on PWO / Pre-workout?

PWO on suunniteltu lisäämään energiaasi ja henkistä keskittymistä ennen treenaamista. Kofeiini, aminohapot ja beeta-alaniini ovat kaikki yleisiä ainesosia esitreenivalmisteissa. Niitä on monessa eri muodossa, kuten jauheena, jonka voit sekoittaa veteen, tabletteina, kapseleina ja valmiina shotteina. Niitä yleensä otetaan 30-60 minuuttia ennen treeniä ja ne tarjoavat ravinteita, jotka antavat voimaa treenisi aikana. Joissain PWO-lisäravinteissa on myös kreatiinia, joka on tieteellisesti todistettu parantavan fyysistä suorituskykyä lyhyissä, korkean intensiteetin treeneissä, kuten painonnostossa – täydellinen vaihtoehto, jos haluat rikkoa omat ennätyksesi.

Mikä ovat PWO-lisäravinteiden edut?

Valitsemalla oikean PWO-juoman, shakin tai ravintolisän voit saavuttaa etuja harjoittelussasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ennen treeniä nautittavat tuotteet antavat sinulle keskittymistä ja energiaa ja voivat olla arvokas piriste. Täydellinen valinta, jos treenaat aikaisin aamulla tai pitkän työpäivän jälkeen ja haluat saada kaiken irti treenistäsi.

PWO auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi: Olitpa sitten harjoitellut jonkin aikaa ja saavuttanut tasangon tai tarvitset hieman motivaatiota, voi preworkout-shake tai muutama kapseli rutiinissasi auttaa sinua palaamaan oikealle tielle. Lisäksi että antaa sinulle energiaa juosta viimeinen maili tai nostaa viimeinen toisto, PWO tarjoaa kehollesi aineita, jotka auttavat lihaksiasi kasvamaan ja palautumaan. Nämä aineet ovat BCAA ja proteiini, jotka luokitellaan "post-workout" -tuotteiksi ja varmistavat, että ponnistelusi ja aikasi kuntosalilla eivät mene hukkaan.

PWO auttaa sinua lisäämään keskittymistäsi: Jos haluat saada kaiken irti treenistäsi, sinun täytyy pitää pääsi kasassa. Se voi olla vaikeaa, jos helposti häiriinnyt ja päädyt keskustelemaan vieressäsi olevan henkilön kanssa kuntosalilla tai mielesi harhailee kesken treenin. PWO:n kofeiini antaa sinulle kaiken tarvitsemasi keskittymisen.

Lisäksi useimmat pwo-jauheet on rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla, jotka auttavat kehoasi imeyttämään lisäravinteet ja tarjoavat muita terveyshyötyjä - miksi et hoitaisi koko kehoasi?

Valmistaudu treeniisi valikoimallamme PWO-tuotteita, jotka on suunniteltu antamaan sinulle energiaa, keskittymistä ja motivaatiota, joita tarvitset päästäksesi läpi treeneistäsi ja ylittääksesi odotukset. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia lisäaineita ja ainesosia ja tehostaa helposti treenejäsi, jotka sopivat tarpeisiisi ja edellytyksiisi.

Katso myös PWO: 5 syytä ottaa pre-workout.

PWO kaikkiin tarpeisiin

Jotta PWO olisi tehokas, on hyvä tietää, mitä etsit. Jos olet väsynyt ja hajamielinen, sinun tulisi valita PWO, joka on suunniteltu lisäämään keskittymistä, kuten kofeiinilla. Jos harjoittelet voimaa ja haluat paremman lihaskontaktin, sinun tulisi valita PWO, joka edistää pumppausta, kuten aminohappoja sisältävät ennen treeniä otettavat lisäravinteet. Jos suoritat matalan intensiteetin, mutta pitkiä harjoituksia, sinun tulisi valita PWO, joka on suunniteltu parantamaan kestävyyttäsi, esimerkiksi kreatiinilla.

Onneksi olemme edistyneet pitkälle kehityksessä, ja useimmat PWO-tuotteet on suunniteltu hyvällä tasapainolla keskittymisen, pumppaamisen ja kestävyyden välillä. Mutta ei ole koskaan haittaa tarkistaa sisältöä tarkemmin varmistaaksesi, että valitset PWO:n, joka täyttää kriteerisi. Yleisin muoto ennen treeniä otettavista lisäravinteista on PWO-jauhe, joka sisältää aktiivisia ainesosia, joita tarvitset treenisi maksimoimiseksi - aminohappoja, kofeiinia, beta-alaniinia ja kreatiinia. PWO-jauhe imeytyy paremmin kehoon kuin muut muodot.

Kuinka PWO-pumppi- ja typpioksidilisäravinteet toimivat?

Kun otat pumppi- ja typpioksidilisäravinteita (NO) ennen treenaamista, kehosi kertoo lihaksillesi rentoutua, jotta niihin saadaan enemmän verta ja siten lisätä pumppausta. Tämä tapahtuu typpioksidin avulla, joka on kaasu, joka muodostuu kehossasi tietyistä aminohapoista ja muista ainesosista muista ravintolisistä.

Kun lisäät enemmän typpioksidia, lihaksesi rentoutuvat verisuonten laajentumisen kautta. Tuloksena on parannettu verenkierto harjoittelun aikana, ja vaikutukset ovat jo mainitut - jaksat enemmän ja pumppaat paremmin.