Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Antioksidantit

Antioksidantit toimivat kehon vasta-aineina vapaille radikaaleille. Antioksidantit ovat ryhmä aineita, joista löydät runsaasti erilaisia vitamiineja, muun muassa C-vitamiinia, E-vitamiinia ja seleeniä. Vapaat radikaalit ovat ovat ryhmä aineita, jotka koostuvat pääasiassa hapoista. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
40
Toukokuun kampanja
Prime Nutrition SlimDetox, 230 g
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Ginkgo biloba, 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
10
GAAM Ginkgo biloba, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
-795
GAAM Immunity, 120 caps
€232 €25.90
GAAM Ginkgo biloba, 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-844
GAAM Immunity, 180 caps
€329 €34.80
10
GAAM Life Series Vegan Green Tea, 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Health Series Turmeric, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
GAAM Life Series Vegan Green Tea, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 37

Muut ostivat myös

Mitä ovat antioksidantit?

Antioksidantit ovat kemiallisia yhdisteitä ja entsyymejä, joilla on kyky estää vapaita radikaaleja hajottamasta elimistön soluja, mitä kutsutaan myös oksidatiiviseksi stressiksi. Hedelmät ja vihannekset ovat luonnollisia antioksidanttien lähteitä.


Mitä hyötyä antioksidanteista on?

Antioksidanttien tehtävänä elimistössä on ehkäistä oksidatiivista stressiä. Kun hengität, saat kehoosi happea, joka vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka puolestaan hajottavat solujasi. Vapaita radikaaleja vapautuu elimistöön väistämättä, sillä sinun on hengitettävä elääksesi. Lisäämällä antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta, voit kuitenkin tasapainottaa tätä tilaa paremmin.

Pysy terveenä ja vahvana

Antioksidantit ovat hyödyllisiä, sillä ne auttavat meitä pysymään terveinä samalla, kun ne antavat meille monia rakennuspalikoita, joiden avulla selviämme kovemmasta rasituksesta. Toisin sanoen, immuunijärjestelmäsi ei ole ainoa, joka kiittää sinua antioksidanttien syömisestä lisäravinteena, lihaksesi ja energiatasosi ovat myös haltioissaan. Antioksidantit ovat yksinkertaisesti äärettömän tärkeä osa jokaisen ihmisen elämää, joten varmista, että sinulla on niitä tarpeeksi elimistössäsi. Näin suot itsellesi mahdollisuuden voida paremmin!
1  2  Seuraava »