Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Tuote 10 sta 10

Mitä ovat antioksidantit?

Antioksidantit ovat kemiallisia yhdisteitä ja entsyymejä, joilla on kyky estää vapaita radikaaleja hajottamasta elimistön soluja, mitä kutsutaan myös oksidatiiviseksi stressiksi. Hedelmät ja vihannekset ovat luonnollisia antioksidanttien lähteitä.


Mitä hyötyä antioksidanteista on?

Antioksidanttien tehtävänä elimistössä on ehkäistä oksidatiivista stressiä. Kun hengität, saat kehoosi happea, joka vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka puolestaan hajottavat solujasi. Vapaita radikaaleja vapautuu elimistöön väistämättä, sillä sinun on hengitettävä elääksesi. Lisäämällä antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta, voit kuitenkin tasapainottaa tätä tilaa paremmin.

Pysy terveenä ja vahvana

Antioksidantit ovat hyödyllisiä, sillä ne auttavat meitä pysymään terveinä samalla, kun ne antavat meille monia rakennuspalikoita, joiden avulla selviämme kovemmasta rasituksesta. Toisin sanoen, immuunijärjestelmäsi ei ole ainoa, joka kiittää sinua antioksidanttien syömisestä lisäravinteena, lihaksesi ja energiatasosi ovat myös haltioissaan. Antioksidantit ovat yksinkertaisesti äärettömän tärkeä osa jokaisen ihmisen elämää, joten varmista, että sinulla on niitä tarpeeksi elimistössäsi. Näin suot itsellesi mahdollisuuden voida paremmin!

Lue lisää:

Ginkgo biloba