Kirjaudu sisään
Selaushistoria

C-vitamiini

C-vitamiini toimii antioksidanttina, ja elimistösi tarvitsee sitä voidakseen muodostaa kollageenia, joka puolestaan vahvistaa sidekudoksia, verisuonia ja rustoa. Se voi myös helpottaa elimistösi tarvitsemien kivennäisaineiden imeytymistä. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
42
Toukokuun kampanja
GAAM Health Series Vitamin C, 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
Pro Brands C-vitamin Brus
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA Vitamin C 1000, 100 tabs
Lisää vaihtoehtoja
46
Toukokuun kampanja
GAAM Health Series Vitamin C, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
Kampanja
Puhdistamo C-Vitamiini, 50 g
50
Toukokuun kampanja
GAAM Health Series Vitamin C, 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
15
Kampanja
Puhdistamo C-Vitamiini, 60 caps
Tuote 25 sta 25

Muut ostivat myös

C-vitamiini lisäravinteena

C-vitamiinia on lähinnä hedelmissä ja marjoissa sekä vihanneksissa. Voit kuitenkin hankkia C-vitamiinilisän, joka antaa hieman ylimääräistä vauhtia elimistöllesi. Se piristää, tekee sinusta terveemmän ja torjuu tulehduksia ja infektioita. Varsinainen soturi!

Mitä hyötyä C-vitamiinista on?
Tämä antioksidantti tekee paljon hyvää. Se auttaa erityisesti muodostamaan kollageenia, jotta iho ja sisuksesi pysyvät terveinä ja hyväkuntoisina, sekä suojaa solujasi hapettumiselta. C-vitamiini tuo lisäksi onnea myös muilla tavoilla.

Mitä muuta C-vitamini tekee?
Sen lisäksi, että elimistö saa terveempiä soluja ja enemmän kollageenia, muut aineet, kuten rauta sekä muut vitamiinit tai kivennäisaineet, imeytyvät paremmin, jos otat ne yhdessä C-vitamiinin kanssa. Jos treenaat paljon tai haluat vain pysyä terveenä, sinun ei kannata unohtaa C-vitamiinia.

Kuinka paljon C-vitamiinia tulisi ottaa päivässä?

C-vitamiini on vesiliukoinen antioksidantti, joka ei varastoidu elimistöön. Tämän vuoksi voit ottaa melko suuria annoksia, mutta varo liian suurien annoksien aiheuttamia mahdollisia vatsaongelmia. Aikuisten tulisi kuitenkin ottaa vähintään 75 milligrammaa C-vitamiinia päivässä. Raskaana olevien ja imettävien naisten on otettava hieman suurempi annos, vähintään 85–100 milligrammaa päivässä.

Kokeile erilaisia C-vitamiini-lisäravinteita, jotka löydät täältä Protein Companylta. Meillä on tehokkaita C-vitamiinilisiä, jotka kattavat enemmän kuin päivittäisen tarpeen.