Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-20%
Summer Sale
170 GAAM Multivitamin 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
€11.90 €14.90
-51%
Summer sale
4 fitnessjunkie Multivitamin 45 caps
-15%
Kampanja
10 Optimum Nutrition Opti-Men 180 tabs
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
49 GAAM Multivitamin Woman 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
14 2 x GAAM Multivitamin 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Kampanja
2 Optimum Nutrition Opti-Men 90 tabs
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Kampanja
2 Optimum Nutrition Opti-Women 120 tabs
Lisää vaihtoehtoja
-17%
Summer Sale
16 GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
20 GAAM Multivitamin Man 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-11%
Summer Sale
9 3 x GAAM Multivitamin 100 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
2 WellAware Zink·Vitamin C Gummies 60 pcs
13 GAAM Vegan Daily boost 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-5%
Summer Sale
4 3 x GAAM Multivitamin Man 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
2 Great Earth Defence 30 caps
-15%
Summer Sale
0 Great Earth Everyday 60 tabs
-7%
Pakettihinta
2 GAAM Vegan Daily boost 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Summer sale
3 Scitec Nutrition Daily Vita-min 90 caps
-15%
Summer Sale
1 Upgrit Multivitamin 90 caps
-12%
Summer Sale
2 GAAM Multivitamin Woman 300 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 67

Vitamiinit ja kivennäisaineet yhdessä ravintolisässä

Ei riitä, että vitamiini- ja kivennäisainelisät voivat olla kalliita sellaisenaan. Sinun tulee ottaa useita erilaisia lisäravinteita päivittäisten vitamiini- ja kivennäisainetarpeiden täyttämiseksi (ne eivät kuitenkaan korvaa ruokavaliota, vaan ovat sen täydennys). Monivitamiinilisä sisältää keholle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita yhdessä pienessä purkissa.

Siksi kukkaroa hellitään hieman valitsemalla monivitamiineja! Muista kuitenkin, että on olemassa useita erilaisia tämän tyyppisiä lisäravinteita - jotka sisältävät erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka on suunniteltu vastaamaan miesten, naisten, lasten tai muiden tarpeita. Esimerkiksi sinkki ja D-vitamiini ovat erityisen hyviä miehille, kun taas naisten monivitamiinit sisältävät D-vitamiinia ja rautaa. Käytä alla olevaa kuvausta löytääksesi oikean monivitamiinilisän sinulle.

Usein kysytyt kysymykset monivitamiineista

Mikä on monivitamiini?

Multivitamiini on ravintolisä, joka sisältää erilaisia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita ja sitä otetaan välttääkseen suuren määrän erillisten vitamiini- tai kivennäislisien ostamisen. Multivitamiinilisät sisältävät yleensä vitamiineja kuten A-vitamiini, B-vitamiini, C-vitamiini, D-vitamiini ja E-vitamiini. Yleisiä kivennäisaineita ovat seleeni, magnesium, kalsium ja rauta.

Miksi minun pitäisi valita monivitamiini?

Valitseminen monivitamiineja voi olla hyödyllistä täydentää ravinteiden puutteita ja varmistaa riittävä saanti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Ihmiset tietyillä ruokavaliorajoituksilla, intensiivisellä fyysisellä harjoittelulla, raskauden aikana tai vanhuudessa voivat hyötyä monivitamiinilisistä. Monivitamiinit voivat myös auttaa estämään puutostiloja, tukea immuunijärjestelmää ja edistää parempia energiatasoja sekä henkistä hyvinvointia. Ne voivat siis olla hyvä vaihtoehto tukemaan yleistä hyvinvointiasi.

Mitkä monivitamiinit sopivat minulle?

Kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet ovat erilaisia ja niiden tarve vaihtelee riippuen siitä, oletko nainen, mies vai lapsi. Vitamiineja kulutetaan eri tahtiin naisten ja miesten kesken, koska kehomme toimivat eri tavalla.

Naisilla on yleensä suurempi rautatarve kuin miehillä biologisista syistä, kuten kuukautiset ja raskaus. Siksi on tärkeää valita oikeanlaiset vitamiinit, jotka sopivat parhaiten omaan kehoosi ja olosuhteisiisi.

Vaikeaa tietää, minkä monivitamiinilisän valitset? Proteincompanylla voit hyödyntää liittyviä kategorioitamme, joita löydät ylhäältä, ja suodattaa valintojasi naisten monivitamiineihin, miesten monivitamiineihin, raskaana olevien monivitamiineihin, vegaanisten monivitamiinien, lasten monivitamiinien, monivitamiinipillereihin tai monivitamiinigeleihin - riippuen siitä, mitä etsit. Olemme luoneet nämä kategoriat helpottaaksemme navigointia laajassa monivitamiinilisien valikoimassamme. Kaikki tämän takia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivat monivitamiinit!