Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Koentsyymi Q10

Koentsyymiä Q10 löytyy mitokondrioista, jotka edistävät solujen uusiutumista. Se on tunnettu ikääntymisen merkkejä ehkäisevästä vaikutuksestaan ja sitä käytetään sekä kauneusvalmisteissa että lisäravinteissa. Se on tärkeä ainesosa, joka auttaa solujen energiantuotannossa ja edistää niiden uusiutumista. Pysy nuorekkaana koentsyymi Q10 -tuotteiden avulla; löydät ne valikoimastamme Proteincompanylta.

Sen lisäksi, että koentsyymi Q10 pitää nuorekkaana ja ilmeen raikkaana, se edesauttaa pysymään terveempänä ja pirteämpänä. Koentsyymi Q10 on monesti lisätty lisäravinteisiin, jotka sisältävät C-vitamiinia ja B12-vitamiinia paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 8 sta 8

Muut ostivat myös

Koentsyymi Q10:n edut

Koentsyymi Q10:n käytöllä on useita etuja. Se auttaa sinua pysymään terveempänä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

  • Toimii antioksidanttien tavoin
  • Vahvistaa vastustuskykyä
  • Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjen muodostumista
  • On hyväksi sydämelle ja verisuonille
  • Auttaa pysymään virkeänä

Useat uudet tutkimukset ovat osoittaneet mielenkiintoisia tuloksia runsaasti koentsyymi Q10:tä sisältävien lisäravinteiden eduista. Tieteellisten tutkimusten mukaan tämä entsyymi edistää terveyttä, tekee virkeämmäksi ja vaikuttaa positiivisesti myös ulkonäköön.

Hanki koentsyymi Q10 -tuotteet meiltä

Oletko kiinnostunut koentsyymi Q10:stä ja siitä, miten se vaikuttaa hyvinvointiisi? Löydät Proteincompanyn tuotevalikoimasta parhaat koentsyymi Q10:tä sisältävät lisäravinteet, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat tuotteet. Nauti aktiivisesta elämäntyylistä ja terveemmästä ihosta nauttimalla tuotetta yhden tai useamman kapselin verran päivittäin. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja saat ne ilman rahtikuluja, jos tilauksesi arvo on yli 50 e.