Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-7%
Summer Sale
6 GAAM Ashwagandha 60 caps
€13.90 €14.90
-7%
Summer Sale
33 2 x GAAM Ashwagandha 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
43 GAAM Vegan Ashwagandha 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
13 BioTechUSA Ashwagandha 60 caps
-10%
Summer Sale
21 3 x GAAM Ashwagandha 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
0 Puhdistamo EARTH Ashwaganda Luomu 120 kaps
-16%
Summer Sale
8 GAAM Vegan Ashwagandha 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
-16%
Summer Sale
41 GAAM Vegan Sleep Well 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-12%
Summer Sale
3 GAAM Vegan Ashwagandha 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
3 Great Earth Ashwagandha 120 caps
Mikä ashwagandha-lisäravinne on todella paras? Tutustu oppaaseemme, jossa vertailemme neljää suosittua ashwagandha-lisäravinnetta.
-15%
Summer Sale
1 Upgrit Ashwaganda 60 caps
€19.13 €22.50
-31%
Summer sale
3 fitnessjunkie Ashwagandha 45 caps
Tuote 16 sta 16

Mikä on ashwagandha?

Ashwagandha on pieni pensas keltaisilla kukilla ja karvaisilla lehdillä, joka kasvaa ympäri vuoden Intian niemimaalla, erityisesti kuivemmissa alueissa kuten Intiassa, Pakistanissa ja Sri Lankassa, sekä Lähi-idässä ja osissa Afrikkaa. Se on vahva ja elinvoimainen kasvi, joka voi kasvaa lievemmissä ilmastoissa kuten joissakin osissa Yhdysvaltoja. Kasvin juurta, lehtiä ja marjoja käytetään kaikki. Kasvin juuri korjataan, kuivataan, jauhetaan ja sitä käytetään perinteisesti lämpimänä juomana hunajan ja maidon kanssa, mutta sitä on myös saatavilla kätevinä ravintolisämuotoina jauheena, kapselina tai tablettina. Ashwagandha on viime aikoina tullut erityisen suosituksi, minkä vuoksi lisäravinteesta on paljon kysymyksiä.

Ashwagandhan edut

Ashwagandha on intialainen ginseng tai yrtti, jota perinteisesti käytetään ayurvedisessa lääketieteessä ja joka kasvaa Intiassa ja Aasiassa. Tämän yrtin on osoitettu olevan monia mahdollisia terveysvaikutuksia:

  • Stressinlievitys: Ashwagandha on adaptogeeni, mikä tarkoittaa, että se auttaa kehoa sopeutumaan stressiin. Se voi alentaa kortisolitasoja, mikä voi johtaa stressin ja ahdistuksen vähenemiseen.
  • Parannettu uni: Ashwagandha voi myös parantaa unen laatua lyhentämällä nukahtamisaikaa ja lisäämällä syvää unta.
  • Parannettu kognitio: Ashwagandha voi parantaa muistitoimintoja, oppimiskykyä ja keskittymistä.
  • Parannettu fyysinen suorituskyky: Ashwagandha voi lisätä lihasten voimaa ja kestävyyttä, ja se voi myös nopeuttaa palautumista harjoituksen jälkeen.
  • Vahvistettu immuunijärjestelmä: Ashwagandha voi vahvistaa immuunijärjestelmää ja tehdä sinusta vastustuskykyisemmän sairauksille.
  • Parannettu hormonitasapaino: Ashwagandha voi tasapainottaa hormoneja, mikä voi olla avuksi henkilöille, joilla on hormonaalisia epätasapainoja.
  • Tulehdusta estävät vaikutukset: Ashwagandhalla on tulehdusta estäviä ominaisuuksia, mikä voi olla hyödyllistä henkilöille, joilla on kroonisia tulehduksia.

Lue lisää ashwagandhan tieteellisesti todistettavissa terveysvaikutuksista; tässä käymme läpi seitsemän tutkimuksissa todistettua terveysvaikutusta.

Miksi ashwagandha?

Ashwagandhaa käytetään usein harjoittelussa, mutta yrtin vaikutus ulottuu paljon laajemmalle. Monet tutkimukset osoittavat, että ashwagandha-uute lisää dopamiinin imeytymiskykyä, aineen jolla on suuri merkitys hyvinvoinnille ja ilolle.

Ashwagandha edistää myös hyvää yöunta. Selitys on sen vaikutus GABA:han, tärkeään välittäjäaineeseen, joka vähentää stressiä aivoissa. Tämä puolestaan tekee rentoutumisesta helpompaa. Paremmalla unella ja levolla heräät virkeämpänä ja valmiina arjen haasteisiin.

Ashwagandha ja ruusujuuri, joka myös on kasvi, omaavat molemmat adaptogeenisia ominaisuuksia - mikä tekee niistä usein vertailukohteita. Ruusujuurta käytetään usein energian lisäämiseen, väsymyksen vähentämiseen, keskittymisen parantamiseen ja stressin hallintaan. Ashwagandha puolestaan käytetään yleisen hyvinvoinnin tukemiseen, stressin vähentämiseen, unen laadun parantamiseen ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen.

Valitse oikea ashwagandha

Valitse oikea ashwagandha-lisäravinteet vaatii hieman harkintaa ja suunnittelua. Esimerkiksi on joitain kysymyksiä, joita saatat joutua pohtimaan ennen päätöksentekoa. Miten haluan ottaa tämän ravintolisän? Jauheena, kapseleina vai tabletteina? Mitä haluan saavuttaa ashwagandhalla? Onko minulla mahdollisia terveysongelmia, jotka saattavat estää tiettyjen ainesosien sisällyttämisen ravintolisään? Voit myös olla varma, että kaikki ashwagandha-lisäravinteet, jotka löydät valikoimastamme, ovat aina korkealaatuisia. Täältä löydät tunnettujen merkkien tuotteita, joilla on tiukat laatuvaatimukset.

Annostus ashwagandhalle

Ota noin 500-1000 milligrammaa ashwagandhaa päivässä saadaksesi suositellun annostuksen. Yrtillä ei yleensä ole havaittuja sivuvaikutuksia, joten suuremmasta annoksesta ei yleensä tarvitse olla huolissaan. Jos haluat myöhemmin lisätä annostusta, se on yleensä mahdollista ilman ongelmia. Jotkut käyttävät jopa 6 grammaa ashwagandhaa päivässä.

Voit ottaa Ashwagandha-lisäravinteitamme kapseleina, mutta on myös yleistä nauttia yrtti jauheena ja ripotella sitä jogurtin, hunajan ja vastaavien päälle, ehkä aamupalaksi. Ashwagandha tulee nimittäin kasvin juurista ja kuivataan sitten nautittavaksi.

Osta ashwagandha Proteincompanyltä

Proteincompanyssa voit ostaa edullista ja laadukasta ashwagandhaa verkosta, ja voit luottaa saavasi paljon vastinetta rahoillesi. Toimitamme tuotteesi nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme aina 30 päivän avoimen ostosmahdollisuuden, ilmaisen palautuksen ja 0 euron laskutusmaksun, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ostoksillasi Proteincompanyssa. Laajasta valikoimastamme löydät edulliset ashwagandha-lisäravinteet, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ashwagandhan tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisesti ilman että lompakkosi kevenee liikaa.

Onko Ashwagandha laillista Ruotsissa?

Kyllä, Ashwagandha on laillista ostaa ja käyttää Ruotsissa. On kuitenkin tärkeää ostaa luotettavalta lähteeltä varmistaaksesi, että tuote on korkealaatuinen ja sisältää luvatut aktiiviset ainesosat. Täältä Proteincompanylta löydät luotettavilta toimittajilta peräisin olevia ashwagandha-lisäravinteita.