Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Ashwagandha

Kuuluisa yrtti Ashwagandha on vain yksi monista Ayurvedaan, Intian terveydenhoitojärjestelmään, sisältyvistä yrteistä. Ashwagandha ehkäisee stressiä, väsymystä ja sairauksia, koska se auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Lisää voimaa ja energiaa – osta Ashwagandha täältä Protein Companylta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 13 sta 13

Muut ostivat myös

Ashwagandhan teho

Merkki hyvästä voinnista on se, että sekä fyysinen että psyykkinen tilasi ovat tasapainossa. Ashwagandha auttaa palauttamaan kehon oman kyvyn ylläpitää korkeaa vastustuskykyä ja alentunutta kortisolitasoa. Tuloksena on parempi keskittymiskyky, helpompi unensaanti, lisääntynyt seksuaalinen halu ja yleisesti parempi vointi.

Lyhyesti sanottuna: Ashwagandhan hyödyt.
  • Psyykkinen hyvinvointi
  • Parempi vastustuskyky
  • Alentaa kortisolitasoa
  • Lisää halua
  • Lisää jaksamista ja voimaa

Ashwagandhan annostus

Nauti noin 500–1000 milligrammaa Ashwagandhaa päivässä, tämä on suositeltava päiväannos. Yrtin käytöstä ei ole todistettavia sivuvaikutuksia ja jos haluat myöhemmin lisätä annosta, se ei tavallisesti ole ongelmallista. Jotkut nauttivat Ashwagandhaa jopa 6 grammaa päivässä.

Valikoimamme Ashwagandha-ravintolisää on saatavana kapseleina, mutta tätä yrttiä on saatavana myös jauheena, jota voidaan käyttää esimerkiksi siroteltuna jugurtin tai hunajan päälle, vaikka aamiaisella. Ashwagandha valmistetaan kasvin juuresta kuivaamalla.

Varusta kehosi Ashwagandha-ravintolisällä

Ashwagandha-ravintolisästä voi olla hyötyä sinulle, joka treenaat ja haluat pitää keskittymiskykysi korkealla ja stressitasosi alhaalla ennen pitkiä ja kovia harjoituksia tai tärkeää ottelua. Ashwagandha-ravintolisää voit ostaa meiltä Protein Companylta. Valitse useista eri tuotemerkeistä, jotka tarjoavat tuotteitaan hyvään hintaan.