Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-18%
Kampanja
77 GAAM Betakaroten 60 caps
€8.90 €10.90
-15%
Kampanja
14 GAAM Betakaroten 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
€17.80 €20.90
3 Better You Betakaroten 100 mg 50 caps
Lisää vaihtoehtoja
3 Better You Betakaroten 50 mg 50 caps
Lisää vaihtoehtoja
-8%
Kampanja
10 GAAM Betakaroten 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
€26.70 €28.90
24 GAAM Vegan Beta carotene 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
-3%
Pakettihinta
10 GAAM Vegan Beta carotene 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
-10%
Pakettihinta
4 GAAM Vegan Beta carotene 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 12 sta 12

Luonnollinen auringonpolttelema iho beetakaroteenilla

Kesällä monille on toivottavaa saada auringon suutelema iho. Monet kuitenkin välittävät myös ihonsa hyvinvoinnista ja tietävät liiallisen auringon olevan haitallista. Miten siis saa ruskettuneen ihon ilman altistumista liialliselle auringolle? Yksi tapa on kuluttaa beetakaroteenia joko kapseleina tai tabletteina. Beetakaroteenin pigmentit aktivoivat ihon pigmentaatioprosessin, mikä johtaa terveemmän näköiseen ihoon.

Onko sinulla vaikeuksia valita sopivaa beetakaroteenia? Auttaaksemme sinua olemme laatineet oppaan itseruskettavista tabletteista, jossa jaamme parhaat vinkkimme beetakaroteenilisäravinteisiin.

Mikä on beetakaroteeni?

Betakaroteeni on A-vitamiinin esiaste, joka on yksi tärkeimmistä elimistössä olevista vitamiineista. Se auttaa ihoa ja limakalvoja pysymään terveinä samalla kun se on tärkeä osa immuunijärjestelmää. Jos haluat valmiin A-vitamiinin muodon, sitä löytyy eläinperäisistä elintarvikkeista kuten maidosta, juustosta ja munista. Jos haluat betakaroteenia, sitä löytyy pigmenttirikkaista hedelmistä ja vihanneksista, pääasiassa porkkanoista. Elimistösi muuntaa betakaroteenin A-vitamiiniksi tarpeen mukaan.

Muista aloittaa beetakaroteenilisäravinteiden käyttö vähintään kolme kuukautta ennen aurinkolomaa, jotta siitä olisi hyötyä.

Mikä on beetakaroteenin hyöty?

Betakaroteeni on antioksidantti, joka voi muuttua A-vitamiiniksi elimistössä. A-vitamiini on tärkeä terveelle iholle, näölle ja immuunijärjestelmälle. Betakaroteeni voi myös auttaa suojaamaan ihoa vaurioilta, jotka johtuvat UV-säteilystä.

Kuinka paljon beetakaroteenia tarvitaan rusketukseen?

Ei ole olemassa tarkkaa määrää beetakaroteenia, joka tarvitaan rusketukseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkeammat beetakaroteenitasot voivat tehdä ihosta herkemmän auringonpolttamiselle, mutta se ei ole takuu tasaisesta tai syvän ruskeasta väristä. Beetakaroteenin yliannostus voi myös aiheuttaa haitallisia vaikutuksia, joten on tärkeää olla ottamatta enempää kuin suositeltu annos.

Mikä beetakaroteeni on paras?

On olemassa erilaisia beetakaroteenin tyyppejä, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi on olemassa synteettisesti valmistettua beetakaroteenia, jota käytetään ravintolisissä, ja luonnollisesti esiintyvää beetakaroteenia, jota löytyy hedelmistä ja vihanneksista. Paras beetakaroteenin tyyppi riippuu käyttötarkoituksesta ja yksilöllisistä tekijöistä, kuten terveydentilasta, ruokailutottumuksista ja annostuksesta.