Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-18%
Summer Sale
85 GAAM Betakaroten 60 caps
€8.90 €10.90
-15%
Summer Sale
15 GAAM Betakaroten 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
€17.80 €20.90
7 Better You Betakaroten 100 mg 50 caps
Lisää vaihtoehtoja
-16%
Summer Sale
25 GAAM Vegan Beta carotene 60 caps
Lisää vaihtoehtoja
4 Better You Betakaroten 50 mg 50 caps
Lisää vaihtoehtoja
-8%
Summer Sale
11 GAAM Betakaroten 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
€26.70 €28.90
-6%
Summer Sale
5 GAAM Vegan Beta carotene 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
-12%
Summer Sale
11 GAAM Vegan Beta carotene 120 caps
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Summer sale
4 Scitec Nutrition Beta-Carotene 90 caps
Mikä beetakaroteeni on oikeasti paras? Löydä inspiraatiota parhaasta beetakaroteenitestistämme!
Tuote 11 sta 11

Luonnollinen auringonpolttelema iho beetakaroteenilla

Kesällä monille on toivottavaa saada auringon suutelema iho. Monet kuitenkin välittävät myös ihonsa hyvinvoinnista ja tietävät liiallisen auringon olevan haitallista. Miten siis saa ruskettuneen ihon ilman altistumista liialliselle auringolle? Yksi tapa on kuluttaa beetakaroteenia joko kapseleina tai tabletteina. Beetakaroteenin pigmentit aktivoivat ihon pigmentaatioprosessin, mikä johtaa terveemmän näköiseen ihoon.

Onko sinulla vaikeuksia valita sopivaa beetakaroteenia? Auttaaksemme sinua olemme laatineet oppaan itseruskettavista tabletteista, jossa jaamme parhaat vinkkimme beetakaroteenilisäravinteisiin.

Tässä on beetakaroteeni

Betakaroteeni on A-vitamiinin esiaste, joka on yksi tärkeimmistä elimistössä olevista vitamiineista. Se auttaa ihoa ja limakalvoja pysymään terveinä samalla kun se on tärkeä osa immuunijärjestelmää. Jos haluat valmiin A-vitamiinin muodon, sitä löytyy eläinperäisistä elintarvikkeista kuten maidosta, juustosta ja munista. Jos haluat betakaroteenia, sitä löytyy pigmenttirikkaista hedelmistä ja vihanneksista, pääasiassa porkkanoista. Elimistösi muuntaa betakaroteenin A-vitamiiniksi tarpeen mukaan.

Muista aloittaa beetakaroteenilisäravinteiden käyttö vähintään kolme kuukautta ennen aurinkolomaa, jotta siitä olisi hyötyä.

Beetakaroteenin edut

Betakaroteeni on antioksidantti, joka voi muuttua A-vitamiiniksi elimistössä. A-vitamiini on tärkeä terveelle iholle, näölle ja immuunijärjestelmälle. Betakaroteeni voi myös auttaa suojaamaan ihoa vaurioilta, jotka johtuvat UV-säteilystä.

Kuinka paljon beetakaroteenia tarvitaan rusketukseen?

Ei ole olemassa tarkkaa määrää beetakaroteenia, joka tarvitaan rusketukseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että korkeammat beetakaroteenitasot voivat tehdä ihosta herkemmän auringonpolttamiselle, mutta se ei ole takuu tasaisesta tai syvän ruskeasta väristä. Beetakaroteenin yliannostus voi myös aiheuttaa haitallisia vaikutuksia, joten on tärkeää olla ottamatta enempää kuin suositeltu annos.

Miksi ostaa beetakaroteeni Proteincompanylta?

Proteincompanyltä saatavat beetakaroteenilisäravinteet voivat olla loistavia kehollesi. Useimmat näistä ovat A-vitamiinikapseleita, jotka sisältävät muita ainesosia kuten soijalesitiiniä tai muita vitamiini- ja mineraalisekoituksia.

Proteincompanyltä löydät huolellisesti valitut beetakaroteenilisäravinteet hyvään hintaan, ja ne toimitetaan kotiovellesi vain 2-3 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.