Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kalaöljy

Kalaöljyissä on hieno yhdistelmä Omega 3 -rasvahappoja. Rasvaiset kalat ovat erittäin terveellisiä ja sisältävät hyviä rasvoja ja ravintoaineita, joita tarvitaan sekä keholle että aivoille. Osta erilaisia kalaöljyjä meiltä Protein Companylta. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 6 sta 6

Muut ostivat myös

Mitkä ovat kalaöljyn hyödyt?

Jos et syö paljon kalaa, kuten makrillia, silliä, ankeriasta ja lohta, kalaöljy voi olla hyödyllinen ravintolisä. Kehon elimet, kuten sydän ja aivot, tarvitsevat ravintoa ja rasvaa toimiakseen normaalisti. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Omega 3 auttaa alentamaan veren rasva-arvoja ja edesauttaa verisuonien terveyttä. Tämän lisäksi Omega 3 edesauttaa monia muita hyviä asioita:

  • Auttaa tasaamaan verenpainetta
  • Auttaa lisäämään nivelten liikkuvuutta
  • Vähentää vaarallista kolesterolia
  • Tulehdusta ehkäisevä vaikutus (kalaöljy, jossa on korkea EPA-pitoisuus)
  • Ehkäisee masennusta

Kalaöljyn annostus

Jos haluat nauttia kalaöljyä ennaltaehkäisevästi pysyäksesi hyvässä kunnossa, voit nauttia sitä noin 1 gramman päivässä. Jos kuitenkin jo kärsit tilasta, johon tiedät kalaöljyn vaikuttavan positiivisesti, tulisi annostuksen olla jopa 1,5 grammaa päivässä, joko kalan tai kalaöljyn muodossa. Protein Companyn valikoimasta löydät luonnollisesti myös kalaöljyjä.

Hyvä tietää kalaöljystä

Kalaöljy tai kalaöljykapselit on hyvä säilyttää viileässä, koska öljy voi härskiintyä ajan myötä. Härskiintyneen kalaöljyn tunnistaa sen hajusta. Kalaöljykapselit on hyvä rikkoa ja tarkistaa, jos epäilet, että niissä oleva öljy on vanhentunut.