Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Käyttötarkoitus
Ei sisällä
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-50%
Poistuva design
2 GAAM Health Series Cranberry 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Tammikuun kampanja
1 Elexir Pharma Tranbär 90 caps
-50%
Poistuva design
6 GAAM Health Series Cranberry 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-50%
Poistuva design
3 GAAM Health Series Cranberry 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
Uutuus
-25%
Kampanja
0 WellAware Tranbär Extract 180 tabs
Tuote 6 sta 6
Loading...

Millä tavoin karpalot ovat hyviä?

Karpaloiden hyödyt ovat monet. Ne ovat täynnä C-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka auttavat taistelemaan infektioita vastaan ja parantamaan kehoa sisältäpäin. Karpaloita on saatavana ravintolisänä, mutta on myös hyvä ostaa niitä kotiin tuoreina tai kuivattuina ja nauttia niistä sellaisinaan

Karpalon hyödyt
  • Ne vähentävät infektioiden ja tulehdusten, pääasiassa virtsatietulehdusten (virtsatieinfektiot) esiintyvyyttä.
  • Sisältää rautaa, foolihappoa, sinkkiä ja C-vitamiinia suurina annoksina, mikä auttaa torjumaan haitallisia bakteereja.
  • Auttaa painonhallinnassa ja pitämään näkökyvyn ja ihon hyvässä kunnossa.

Karpaloravintolisät löydät valikoimastamme. Kapselimuodossa olevissa karpaloravintolisissä on valmiina tarvittava annostus. Ravintolisistä on hyötyä sinulle, joka treenaat ja haluat pysyä terveenä sekä sinulle, jonka immuunijärjestelmä kaipaa ylimääräistä boostia.

Punainen supermarja

Karpaloiden upea punainen väri tulee antosyaniineista, joita esiintyy myös muissa punaisissa marjoissa. Karpaloissa pitoisuus on kuitenkin erittäin korkea, ja siksi marjat ovat tulleet tunnetuksi haitallisten bakteerien tuhoamiskyvystään. Karpalot kuuluvat mustikoiden sukuun ja niitä on useita lajikkeita. Olemme keränneet parhaat karpalot ja antaneet ne parhaille toimittajillemme, jotka ovat luoneet niistä hyödyllisiä karpaloravintolisiä, hyvään hintaan. Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta kotiin tätä punaista supermarjaa ja tunne itsesi terveemmäksi!