Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
39 GAAM Collagen 250 g
Lisää vaihtoehtoja
-25%
Kampanja
6 Elexir Pharma Kollagen 100% Peptan 500 g
15 GAAM Collagen 350 g Unflavoured
Lisää vaihtoehtoja
-25%
Kampanja
1 BioSalma Pure Collagen 250 g
-20%
Kampanja
4 Strength Collagen Peptides 360 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
15 BioTechUSA Collagen 300 g
-20%
Varastontyhjennys
3 Kleen Marine Collagen 150 g
-25%
Kampanja
8 Elexir Pharma Marint Kollagen 175 g
-6%
Pakettihinta
3 2 x GAAM Collagen 250 g
-6%
Pakettihinta
6 2 x GAAM Collagen 350 g
Mikä kollageeni on oikeasti paras? Löydä paras kollageenilisä parhaassa testissämme!
-10%
Pakettihinta
4 3 x GAAM Collagen 350 g
-13%
Pakettihinta
0 3 x GAAM Collagen 250 g
Tuote 28 sta 43

Kollageeni vahvempaan ja terveellisempään sisäiseen ja ulkoiseen olemukseen

Kollageeni, tärkeä proteiini kehossamme, on olennainen terveytemme ja hyvinvointimme ylläpitämiseksi. Se muodostaa merkittävän osan ihostamme, luustostamme, nivelistämme ja sidekudoksistamme. Perusroolinsa lisäksi kollageenista on havaittu olevan useita terveyshyötyjä.

  • Ihon terveys: Kollageeni on avainasemassa säilyttääkseen ihon nuorekkaan ulkonäön. Se auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta, kosteutta ja kiinteyttä. Monet valitsevat käyttää kollageenilisäravinteita vähentääkseen ryppyjä ja parantaakseen ihon laatua.
  • Nivelterveys: Ihmiset, jotka kärsivät nivelkivuista, ovat raportoineet hyödyistä kollageenista. Vahvistamalla nivelrustoa ja vähentämällä tulehdusta kollageeni voi auttaa parantamaan liikkuvuutta ja vähentämään kipua.
  • Luuston vahvistus: Luuston terveys on toinen osa-alue, jossa kollageenilla on tärkeä rooli. Se on peruskomponentti luustorakenteessa ja voi auttaa lisäämään luuston vahvuutta sekä vähentämään osteoporoosin riskiä.
  • Hiukset, iho ja kynnet: Kollageeni voi myös vaikuttaa positiivisesti hiuksiin, ihoon ja kynsiin. Se voi parantaa hiusten laatua ja edistää kynsien vahvuutta ja kasvua.

Lue lisää kollageenista ja sen hyödyistä. Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kollageenista hyödyntääksesi sen terveysvaikutuksia.

Löydä oikea kollageeni

Kollageeni on voimakas ravintolisä, joka on tullut yhä suositummaksi monien terveysvaikutustensa vuoksi. Se on proteiini, jota esiintyy luonnostaan kehossa ja joka muodostaa tärkeän osan sidekudoksestamme, mukaan lukien iho, luut, jänteet ja nivelet. Ikääntyessä kehon luonnollinen kollageenin tuotanto kuitenkin vähenee, mikä voi johtaa esimerkiksi ihon ikääntymiseen, niveljäykkyyteen ja luuongelmiin.

Kollageenilisän avulla voit antaa kehollesi terveysboostin monin tavoin. Kollageeni tunnetaan ihon kimmoisuuden ja kosteustasapainon edistämisestä, mikä auttaa vähentämään ryppyjä ja antaa nuorekkaamman ihon. Se edistää myös nivelten terveyttä ja lievittää niveljäykkyyttä. Lisäksi kollageeni auttaa vahvistamaan hiuksia ja kynsiä, antaen niille terveemmän ulkonäön. Tutustu valikoimaamme tai lue kollageenioppaamme. Oppaassamme autamme sinua valitsemaan oikean kollageenin selittämällä eri tyypit ja mitä sinun on tiedettävä ennen kuin ostat uuden kollageenilisäsi.

Näin otat kollageenilisän

Kollageenin ottaminen ravintolisänä on helppoa ja kätevää. Voit valita eri muotojen välillä, kuten kollageenijauhe, kapselit tai juomat, jotta löydät sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Sisällyttämällä kollageeni päivittäiseen rutiiniisi voit antaa kehollesi ylimääräisen potkun, jota se tarvitsee ylläpitääkseen ihon nuorekasta ulkonäköä ja tukeakseen nivelten ja luiden hyvinvointia.

Kollageeni yhdistettynä hyaluronihappoon

Osa kollageenilisistä sisältää myös muita aineita, jotka ovat hyödyllisiä ihon rakentamisessa, kuten hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on kuten kollageeni elimistön oma aine, joka auttaa säilyttämään nuoren ihon. Useat tuotteistamme sisältävät tätä haluttua ainetta, joka kauneusteollisuudessa esimerkiksi sisältyy täyteaineisiin lisäämään tilavuutta ja kosteuttamaan ihoa.