Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Kollageeni

Kollageeni on yleisesti tunnettu kauneusteollisuudessa, esimerkiksi kasvovoiteiden valmistuksessa tai kauneushoitojen yhteydessä. Kollageenia on kuitenkin saatavana myös ravintolisinä ja funktionaalisina juomina. Korkealaatuisia kollageenituotteita voit ostaa meiltä Protein Companylta, hyvään hintaan. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
15
Kampanja
Puhdistamo Kollageeni Natural, 150 g
20
Toukokuun kampanja
GAAM Collagen, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€19.90 €24.90
15
Kampanja
Puhdistamo Kollageeni Sport, 150 g
Tuote 25 sta 25

Muut ostivat myös

Mitä kollageeni on?

Ihossamme on kollageenia luonnostaan. Kollageeni on aine, joka pitää ihon kimmoisana, kosteutettuna ja joustavana. Kollageeni koostuu aminohappoketjuista, joista muodostuu kollageenikuituja – joustavia "nauhoja", jotka pitävät ihon koossa.

Kollageenin hyödyt
Kollageeni on hyväksi iholle, pitäen sen kimmoisana ja raikkaana. Kollageenilla on myös muita etuja:

  • Pitää kynnet ja hiukset terveempinä ja paksumpina
  • Antaa iholle hehkua
  • Huolehtii rustojen ja nivelsiteiden toimivuudesta
  • Rakentaa lihaksia ja sidekudosta
  • Auttaa pitämään suoliston vahvana ja joustavana
  • Vähentää selluliitin muodostumista

Kollageeni yhdessä hyaluronihapon kanssa

Osa kollageeniravintolisistä sisältää myös muita iholle hyödyllisiä aineita, kuten hyaluronihappoa, joka kollageenin tapaan on kehon oma luonnollinen aine, joka auttaa ihoa säilymään nuorekkaana. Useat tuotteistamme sisältävät tätä haluttua ainetta, jota kauneudenhoitoteollisuudessa käytetään muun muassa täyteaineena, jonka avulla ihosta saadaan täyteläisempi ja kosteutetumpi.

Osta kollageenituotteita edullisesti Protein Companylta

Kollageeniravintolisä auttaa vahvistamaan kehoa ja ihoa. Kollageenia on tavallisesti saatavana jauheena, joka sekoitetaan veteen tai muuhun juomaan. Osta kollageeniravintolisä helposti meiltä Protein Companylta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49 euron ostolle ja toimitamme tuotteet aina nopeasti.