Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Maca

Macatuotteet valmistetaan maca-juuresta, joka kasvaa Perussa, Etelä-Amerikassa. Jauhettuna ja esimerkiksi juomaan sekoitettuna se tarjoaa varsinaisen energiapommin, joka sisältää useita vitamiineja ja mineraaleja. Löydät macajauheet, -tabletit ja -kapselit laajasta valikoimastamme. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 4 sta 4

Muut ostivat myös

Piristää ja vahvistaa

Maca lisää kehon toimintakykyä monipuolisesti, mutta sitä käytetään etenkin sen piristävien ja energiaa tuottavien ominaisuuksien vuoksi treenaamisen yhteydessä tai kun tarvitaan lisää keskittymiskykyä. Sitä verrataan usein ginsengiin ja se maistuu hieman piparjuurelta.

Mitä Maca on?
Maca-juuri on sopeutunut elämään Andien melko haastavissa olosuhteissa, jossa päivät ovat kuumia ja yöt kylmiä, mikä on tehnyt siitä erityisen kestävän. Sen ravintosisältö on vähintäänkin vaikuttava.

  • Se sisältää runsaasti C-vitamiinia
  • Sisältää runsaasti rautaa, kaliumia, sinkkiä ja seleeniä
  • Kuitupitoinen
  • Sisältää tärkeitä aminohappoja

Macan positiiviset vaikutukset

Kuten kuvitella saattaa, macan käytöllä on monia etuja, etenkin sen energiaa lisäävän vaikutuksen vuoksi. Macan käytöllä on kuitenkin myös muita hyödyllisiä vaikutuksia.

  • Sen käyttö lisää testosteronia
  • Auttaa lisäämään lihasmassaa
  • Auttaa palautumaan harjoittelun jälkeen

Näin käytät macaa

Macaa voi käyttää usealla eri tavalla. Jos haluat päästä kaikkein helpoimmalla, voit nauttia macaa kapseleina tai tabletteina, mutta voit myös ripotella maca-jauhetta jugurtin tai piimän joukkoon tai lisätä sitä smoothieihin ja energiapatukoihin. Lue pakkauksesta lisää suositellusta päivittäisestä annoksesta. Esimerkiksi kapseleita voi nauttia kaksi kappaletta kahdesti päivässä. Jauhetta voi sekoittaa teelusikallisen mehun tai smoothien joukkoon.

Vinkki! Nauti macaa aamulla tai treenin jälkeen parhaan tehon saamiseksi.

Proteinbolaget tarjoaa maca-tuotteita kaikissa muodoissaan! Mikä sopii sinulle parhaiten?