Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-25%
Kampanja
11 Elexir Pharma Maca L-arginin 180 caps
-11%
Kampanja
1 NOW MACA 500 mg 100 caps
€17.70 €19.90
Uutuus
-25%
Kampanja
0 KIANO Matcha Power 200 g
€17.93 €23.90
-20%
Varastontyhjennys
0 Scitec Nutrition Macatron 108 caps
Tuote 6 sta 6

Maca - virkistävä ja vahvistava ravintolisä

Maca eli macajuuri on hyvä monille kehon toiminnoille, mutta erityisesti piristää ja antaa sinulle ylimääräistä energiaa, mikä on hyödyllistä, jos treenaat paljon tai tarvitset pysyä virkeänä. Tämä tekee tästä juuresta usein verrattavan yrttiin ashwagandha sen samankaltaisten terveyshyötyjen vuoksi. Ashwagandhan ja macan samankaltaisuus on siinä, että molemmat voivat lisätä energiatasoja ja edistää fyysistä suorituskykyä – vaikka ne tekevät sen eritavoin. Ashwagandha parantaa energiaa adaptogeenisten vaikutustensa ansiosta, kun taas maca tekee sen korkean antioksidanttipitoisuutensa ansiosta.

Mitä maca on?

Macaroten on sopeutunut elämään melko vaikeissa olosuhteissa Andeilla, joissa on lämpimiä päiviä ja viileitä öitä, ja siksi se on niin kestävä. Ravintosisältö on vähintäänkin vaikuttava. Maca on runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kaliumia, sinkkiä, seleeniä ja kuituja.

Mitä hyötyä maka juuresta on?

Kuten ymmärrät, macan ottamisella on monia etuja ja positiivisia vaikutuksia, erityisesti energianlähteenä. Mutta maca tarjoaa myös muita hyötyvaikutuksia.

  • Se on testosteronia lisäävä.
  • Auttaa lihasten kasvattamisessa
  • Parantaa palautumistasi harjoittelun jälkeen

Yleisiä kysymyksiä macasta

Miten maca maistuu?

Maca on luonteeltaan mausteinen maku, jossa on vivahde piparjuurta ja palsternakkaa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja erottuvan juuren.

Mikä on macan koostumus?

Maca on ravinteikas juurikas, joka sisältää vaikuttavan yhdistelmän hiilihydraatteja, proteiinia, vitamiineja (erityisesti C-, E- ja B-vitamiineja) sekä tärkeitä mineraaleja kuten rautaa ja sinkkiä. Tämä monipuolinen ravintoprofiili tekee macasta suositun lisäravinteen niille, jotka tavoittelevat lisää energiaa, immunijärjestelmän tukea ja hormonaalista tasapainoa.

Kuinka käytän macaa?

On useita tapoja ottaa maca ravintolisänä. Jos haluat tehdä siitä itsellesi helppoa, niin voit niellä kapseleita tai tabletteja, mutta voit myös ripotella macajauhetta jogurtin tai piimän päälle, tai sekoittaa sen smoothieihin tai tehdä siitä energiapatukoita. Lue pakkausseloste päivittäisestä annoksesta. Kapseleita voit esimerkiksi ottaa kaksi kappaletta kahdesti päivässä. Jauhetta voit sekoittaa teelusikallisen mehuun tai smoothieen, optimaalista annostelua varten.

TIPSIT! Nauti macaa mieluiten aamulla tai treenin jälkeen parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi.