Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
38 GAAM MSM 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-4%
Pakettihinta
3 2 x GAAM MSM 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
1 WellAware MSM + Vitamin C 100 caps
-30%
Kampanja
7 BioTechUSA MSM + Vitamin C 150 g
-15%
Kampanja
13 Scitec Nutrition Mega MSM 100 caps
-12%
Pakettihinta
7 3 x GAAM MSM 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-4%
Pakettihinta
1 GAAM MSM + Vitamin C 180 caps
-28%
23 GAAM MSM + Vitamin C 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
-12%
Pakettihinta
5 GAAM MSM + Vitamin C 270 caps
Tuote 13 sta 13

Mitä MSM on?

Rikkiä esiintyy kehon kudoksissa luonnollisena rakennusaineena. Sen tarkoituksena on muun muassa rakentaa kehon sidekudosta sekä vahvistaa hiuksia ja kynsiä. Sitä esiintyy ihon kollageenissa ja hiusten keratiinissa, ja se auttaa myös soluja ravintoaineiden imeytymisessä ja kuona-aineista eroon pääsemisessä.

Mitä hyötyä MSM:sta on?

Luonnollinen rikki voi auttaa nivelkipuihin, tulehduksiin ja ihosairauksiin, kuten psoriasikseen ja ihottumaan.

  • Auttaa nivelrikon hoidossa. Nivelsairaus voi aiheuttaa pysyvää kipua ja rajoittaa liikkumista. MSM-jauheen tai MSM-kapseleiden ja -tablettien avulla kipu lievittyy ja rusto rakentuu uudelleen.

  • Parantaa ihon ja hiusten laatua. Kuluneet hiukset ja siihen liittyvä hiustenlähtö, katkeavat kynnet, kutiseva ja punainen iho – MSM auttaa uudelleenrakentamaan ja korjaamaan vaurioita. MSM-ravintolisää voit nauttia joko tablettien tai jauheen muodossa, mutta sitä on saatavana myös voiteena ärtyneelle iholle.

  • Tulehdusta ja muita sairaustiloja ehkäisevä. MSM-lisäravinteet ovat hyödyksi myös silloin, kun kärsit treenikivusta, tulehduksista, kivusta yleensä, väsymyksestä, keskittymisvaikeuksista ja pehmytkudosten vaurioista.

Näin saat parhaan vaikutuksen

Useat valmisteet imeytyvät helpommin, jos niitä nautitaan jonkin muun aineen kera. Parhaan vaikutuksen saamiseksi voit nauttia MSM-ravintolisää yhdessä C-vitamiinin kanssa, mikä lisää MSM:n korjauskykyä. Täältä löydät C-vitamiinia sisältävät MSM-tuotteemme.

MSM:n suositeltu annostus

MSM-jauheen, MSM-kapseleiden tai MSM-tablettien oikea annostus on tärkeää. Suositus on 2–4 grammaa päivässä. Annostelun voi aloittaa pienemmällä määrällä ja lisätä ajan myötä. Noudata pakkauksessa olevia ohjeita. Voit myös ottaa yhteyttä meihin Protein Companylla. Autamme sinua mielellämme mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.