Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Probiootit

Haluamme paljon hyviä bakteereja. Probioottiset ravintolisät ovat bakteerikomplekseja, jotka suojaavat suolistoa ja vatsaa. Nämä pienten maitohappobakteerien muodossa olevat mikro-organismit tarjoavat useita hyötyjä, erityisesti ne pitävät yllä normaalia suolistoflooraa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
Tuote 19 sta 19

Muut ostivat myös

Mitä probiootit ovat?

Probioottiravintolisä on yhteinen nimitys hyville bakteereille, jotka yhdessä pitävät vatsasi kunnossa ja hyvinvoivana. Stressi, antibiootit ja huono ruokavalio voivat häiritä suolistofloraa ja saada sen epätasapainoon. Palauta tasapaino ravintolisän avulla.

On olemassa monia probioottituotteita, jotka on suunniteltu erilaisille bakteerikannoille.

Mitkä probiootit sopivat sinulle parhaiten?

  • Valitse mielellään probiootti, jossa on monia kantoja, jotta voit olet varmempi siitä, että se on sinulle hyväksi.
  • Aloita pienessä mittakaavasta niin, että vatsa tottuu vähitellen bakteereihin. Lisää vähitellen.
  • Eri bakteerit hoitavat erilaisia vatsaongelmia. Valitse tuotteita, jotka sopivat juuri sinulle.
  • Kokeile mielellään eri tuotemerkkejä huomataksesi mikä niistä tuntuu sinusta hyvältä. Protein Companylta löydät useita eri vaihtoehtoja.

Aiheuttavatkko probiootit sivuvaikutuksia?

Jos otat liian monta probioottiravintolisää ja saatat jopa syödä lisäksi paljon jogurttia, viiliä tai muita elintarvikkeita, vatsasi voi joutua entistä enemmän epätasapainoon. Tämä voi aiheuttaa ripulia, vatsakipua tai turvotusta. Kuten kaikkea muutakin – ota probiootteja maltillisesti ja lue pakkauksesta päivittäiset annostussuositukset.

Probioottitabletit Protein Companylta

Osta probiottitabletit meiltä laadukkailta tuotemerkeiltä, hyvään hintaan. Olemme koonneet yhteen parhaita, hyviä bakteerikantoja sisältäviä tuotteita, jotka voivat auttaa erilaisiin vatsavaivoihin. Mikä niistä sopii sinulle?