Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Ruusunmarja

Ajatteletko ruusunmarjakeittoa, kun kuulet puhuttavan ruusunmarjoista? Nyt on aika ajatella uudella tavalla! Ruusunmarja on nimittäin täynnä C-vitamiinia ja antioksidantteja ja on paljon terveellisempi kuin kaupasta ostetun, valmiin ruusunmarjakeiton perusteella voisi uskoa. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
65
Toukokuun kampanja
Superfruit Nyponpulver EKO, 200 g
Tuote 1 sta 1

Muut ostivat myös

Mitä ruusunmarjat ovat?

Ruusunmarja on ruusun niin kutsuttu epähedelmä, joka kasvaa piikikkäissä pensaissa ympäri Suomea. On olemassa erilaisia ruusupensaslajeja ja siten myös erilaisia ruusunmarjoja, kuten esimerkiksi rantaruusunmarja ja villiruusunmarja. Ruusunmarjassa on hyvin korkea C-vitamiinipitoisuus ja se voi auttaa parantamaan vastustuskykyä todella paljon.


Miten ruusunmarjoja voi käyttää?

Ruusunmarjasta on moneksi. Valikoimastamme et löydä villiruusunmarjoja, mutta kylläkin ruusunmarjajauhetta, joka on valmistettu luomuruusunmarjoista, jotka ovat vähintäänkin yhtä hyviä kuin villiruusunmarjat. Jauhetta voi käyttää muun muassa oman ruusunmarjakeiton tai ruusunmarjamehun valmistukseen. Ruusunmarjajauhetta voi myös sirotella aamupuuron päälle tuomaan lisäravintoa.