Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Varastossa
Tuote 3 sta 3

Mitä spirulina on?

Spirulina on mikroskooppisen pieni merilevä, joka viihtyy niin makeissa kuin suolaisissakin vesissä. Se kuuluu siniviherleviin, mutta tämä syanobakteeri ei kuitenkaan sisällä myrkkyä. Sen sijaan tämä superruoaksi luokiteltu spiraalimainen bakteeri sisältää hyödyllisiä ravintoaineita.

Spirulinaa käytettiin jo asteekkien aikaan ja tutkimusmatkailijat toivat sen mukanaan kotiin palatessaan ja alkoivat käyttää sitä ruuanvalmistuksessa. Tänä päivänäkin spirulina on edelleen yksi ostetuimmista lisäravinteista.

Spirulinan käyttötavat
Ehdottomasti paras tapa käyttää spirulinaa on sekoittaa siitä valmistettua jauhetta mehun tai smoothien joukkoon tai vaihtoehtoisesti nauttia sitä tablettimuodossa. Jos käytät spirulinaa jauheena, maku voi tuntua hieman karvaalta ja ruohoiselta, mutta voit hyvin maustaa sitä inkiväärillä, sitruunalla tai muilla hedelmillä.

Spirulinan terveysvaikutukset
Spirulina sisältää ainesosia, joilla on useita terveysvaikutuksia:

  • Proteiini auttaa lisäämään lihasmassaa
  • Vastustuskyky paranee
  • Spirulina puhdistaa ja poistaa haitallisia aineita
  • Serotoniini kohottaa mielialaa
  • Estää tulehdustiloja
  • Vaikuttaa piristävästi

Spirulina on hyväksi koko keholle ja sillä on kaunistavia ja tervehdyttäviä ominaisuuksia.

Hanki spirulinaa sisältävät lisäravinteet Proteinbolagetista

Löydät meiltä helppokäyttöiset spirulina-tuotteet joko jauheena tai tabletteina. Osta edullisia lisäravinteitamme ja käytä hyväksesi spirulinalevän parhaat ominaisuudet. Tarjoamme tuotteillesi nopean toimituksen, joka on ilmainen yli 49 EUR:n tilauksille.