Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Terveysruoka muu

Terveysruokien joukkoon voi olla vaikeaa sijoittaa sellaisia elintarvikkeita ja tuotteita, jotka eivät aina sovi tiettyyn luokkaan. Siksi olemme luoneet kategorian Muut terveysruoat, josta voit löytää esimerkiksi terveellisiä välipaloja ja makeisia. Täältä voit löytää myös kokoelman mielenkiintoisia terveystuotteita, joita todella kannattaa kokeilla. Ole hyvä ja nauti! Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
15
Kampanja
Puhdistamo Havupuu-uute, 50 ml
15
Kampanja
Puhdistamo Reishiuute, 50ml
24
GAAM Enzym Complex, 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
€13.13 €17.20
15
Kampanja
Puhdistamo Ruusujuuriuute, 50 ml
10
GAAM Enzym Complex, 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit EKO Nettle/Nässla Powder, 100 g
15
Kampanja
Puhdistamo Ruoansulatusentsyymi, 30 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit EKO Matcha Powder, 100 g
15
Kampanja
Puhdistamo Eliksiiri, 50 ml
10
GAAM Enzym Complex, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
KLEEN Synbiotic, 60 caps
€18.32 €22.90
10
GAAM Health Series Rosenrot, 180 caps
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit Moringa Powder, 100 g
15
GAAM Health Series Rosenrot, 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 26 sta 26

Muut ostivat myös

Vaikeasti luokiteltavat, mutta terveyttä edistävät tuotteet

Maukkaita pähkinöitä, terveellisiä välipaloja, luomuherkkuja ja maukkaita mehuja – olemme keränneet kaiken tämän samaan paikkaan, josta voit poimia vain parhaat päältä. Tilaa meiltä herkulliset terveystuotteet ja hyödynnä niitä välipalana juhlissa tai viihtyisänä perjantai-iltana; tai nautiskele vastaavasti maukkaita mehuja heti aamusta ja tunne, kuinka kehosi saa energiaa välittömästi. Vaikeasti luokiteltava tuote ei tarkoita sitä, että sen laatu olisi muita huonompi!

Aitoa ja edullista terveysruokaa
Etsitkö tiettyjä terveysruokia? Hyödynnä haussasi helppoa suodatintamme ja lajittele hakutuloksia monipuolisten vaihtoehtojen joukosta esimerkiksi tietyn tuotemerkin tai tuotteen mukaan. Kaikki tuotteemme ovat edullisia, eikä niiden laadusta tulla koskaan tinkimään. Muita suodattimia, joita voit testata helpossa haussamme, ovat muun muassa:

  • Maku
  • Ruokavalio
  • Koko
  • Tavoite
  • Kampanjatuotteet

Kysy meiltä!
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta muualta valikoimastamme ja päädyit tänne sattumalta? Todennäköisyys, että etsimäsi tuote on päätynyt tänne, on suuri – ja mikäli tuote ei vielä löydy valikoimastamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi, saammeko kyseisen tuotteen valikoimaamme pian vai onko se kenties loppunut. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikessa, mitä tarvitset ja etsit.

Varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden mahdollisimman hyvin Proteinbolaget vastaanottaa lisäravinteita ja elintarvikkeita vain parhailta toimittajilta ja merkeiltä.