Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Ruokavalio
Käyttötarkoitus
Ei sisällä
Maku
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-20%
Tammikuun kampanja
4 Elexir Pharma Hair Supply 72 tabs
-20%
Tammikuun kampanja
3 Elexir Pharma Rosenrot 80 tabs
-25%
Kampanja
0 Elexir Pharma WoHo! 120 caps
-35%
Kampanja
0 GAAM Enzym Complex 270 caps
Lisää vaihtoehtoja
-26%
Kampanja
5 GAAM Enzym Complex 90 caps
Lisää vaihtoehtoja
€12.70 €17.20
-20%
Kampanja
1 Elit Nutrition Liver Pro 90 caps
Tuote 28 sta 46
Loading...

Vaikeasti luokiteltavat, mutta terveyttä edistävät tuotteet

Maukkaita pähkinöitä, terveellisiä välipaloja, luomuherkkuja ja maukkaita mehuja – olemme keränneet kaiken tämän samaan paikkaan, josta voit poimia vain parhaat päältä. Tilaa meiltä herkulliset terveystuotteet ja hyödynnä niitä välipalana juhlissa tai viihtyisänä perjantai-iltana; tai nautiskele vastaavasti maukkaita mehuja heti aamusta ja tunne, kuinka kehosi saa energiaa välittömästi. Vaikeasti luokiteltava tuote ei tarkoita sitä, että sen laatu olisi muita huonompi!

Aitoa ja edullista terveysruokaa
Etsitkö tiettyjä terveysruokia? Hyödynnä haussasi helppoa suodatintamme ja lajittele hakutuloksia monipuolisten vaihtoehtojen joukosta esimerkiksi tietyn tuotemerkin tai tuotteen mukaan. Kaikki tuotteemme ovat edullisia, eikä niiden laadusta tulla koskaan tinkimään. Muita suodattimia, joita voit testata helpossa haussamme, ovat muun muassa:

  • Maku
  • Ruokavalio
  • Koko
  • Tavoite
  • Kampanjatuotteet

Kysy meiltä!
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta muualta valikoimastamme ja päädyit tänne sattumalta? Todennäköisyys, että etsimäsi tuote on päätynyt tänne, on suuri – ja mikäli tuote ei vielä löydy valikoimastamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi, saammeko kyseisen tuotteen valikoimaamme pian vai onko se kenties loppunut. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kaikessa, mitä tarvitset ja etsit.

Varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden mahdollisimman hyvin Proteinbolaget vastaanottaa lisäravinteita ja elintarvikkeita vain parhailta toimittajilta ja merkeiltä.