Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Mutant Nutrition Test 90 caps

€29.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-13121

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • MUTANT TEST on Mutantin tehokkain kasvukaava koskaan. Se sisältää aineita, jotka on kliinisesti todistettu nostavan testosteronitasoja ja optimoivan kehon edellytykset lihaskasvulle sekä rasvanpoltolle!

  MUTANT TEST on Mutantin tehokkain kasvukaava koskaan. Se sisältää ainesosia, jotka on kliinisesti todistettu nostavan testosteronitasoja ja optimoivan kehon olosuhteet lihaskasvulle ja rasvanpoltolle!

  • Lihasten kasvua edistävä vaikutus.
  • Nopeavaikutteinen.
  • Täysin uusi ja paranneltu kaava.


  TestoSurge™ on erityisesti kehitetty yhdiste bioaktiivisia ainesosia, jotka yhdessä muiden aktiivisten avainainesosien kanssa ovat ainutlaatuisessa TEST-kaavassa, joka stimuloi lihasten kasvua nostamalla testosteronitasoja.

  Tämän saavuttamiseksi Mutant Testin dynaaminen aineiden synergia hyökkää useiden testosteronia tuottavien mekanismien kimppuun kaikista fysiologisista näkökulmista! Yhdistettynä kovaan harjoitteluun ja tasapainoiseen ruokavalioon, saat näkyviä tuloksia lihastesi kehityksessä!

  Toisin kuin muut vastaavat tuotteet, Mutant Test vaikuttaa testosteroniisi välittömästi!

  Annostusohje:
  Ota 3-6 kapselia 250 ml veden kanssa ennen aamiaista. Käytä tuotetta 8 viikon ajan ja pidä sitten 4 viikon tauko.

  Koko:
  15 annosta.

  Tärkeää tietoa:
  Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan merkitys. Tuote on tarkoitettu terveille yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, sairastat tai käytät lääkkeitä, ota aina yhteyttä lääkäriin ennen tuotteen käyttöä.

  Koko:
  90 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5