Viimeinen mahdollisuus

3
Summer Sale
10
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Olimp HMB Mega caps 120 caps

€28.90 / €26.01
€28.90

Aiempi alin hinta

€28.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa HMB

 • Tuotekuvaus
 • Olimp HMB Mega on täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon. Voi parantaa kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan pilkkoutumista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun taas lihasten kasvuhormonien määrää voidaan nostaa erittäin paljon. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.
  Olimp HMB Mega on täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon.

  Voi parantaa kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan pilkkoutumista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun taas lihasten kasvuhormonien määrää voidaan nostaa erittäin paljon. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.

  Olimp HMB Mega voi antaa sinulle:

  • Hidastaa lihasmassan hajoamista
  • Aktivoitu proteiinien rakentuminen
  • Korkeampi lihasten rakennushormonitaso
  • Vähentynyt rasvan muodostuminen vatsan ympärillä

  HMB:tä markkinoitiin voimakkaasti 90-luvun alussa ja se lupasi suurta lihasten kasvua. Jos luet HMB:stä tehtyjä tutkimuksia, ymmärrät selvästi miksi.

  Aids-tutkimuksen ansiosta HMB:stä on julkaistu niin paljon tutkimuksia. Jos sinulla on aids, sinulle kehittyy ns. "muscle waisting", mikä tarkoittaa, että menetät lihasmassaa koko ajan. Nämä ihmiset ovat monien vuosien ajan saaneet HMB:tä lihasten hajoamisen vähentämiseksi, mikä on osoittautunut toimivan uskomattoman hyvin. Syy miksi HMB ei ole saavuttanut mitään suurta menestystä, on se, että valmiste on ollut niin kallista, että hyvin harvat ovat käyttäneet HMB:tä riittävän kauan riittävän suurena annoksena tulosten havaitsemiseksi. HMB:n avulla ei tule heti vahvaksi, kestäväksi ja valppaaksi. Voit luottaa siihen, että jos otat HMB:tä suositellun ajan oikeana annoksena, saat muutaman gramman nettopainonnousua lihasmassaan päivässä, minkä tuskin huomaat. Suuri tutkimus, joka tehtiin Tennessee State Universityssä vuonna 2000, osoitti, että ryhmä, joka sai HMB:tä 3 g / vrk, sai keskimäärin 1,4 kg lihaksia 4 viikossa verrattuna lumelääkeryhmän 0,9 kg (5). Kuten sanottu, on satoja tutkimuksia, jotka ovat antaneet samanlaisia tuloksia.

  voi antaa sinulle puoli kiloa lihaksia kuukaudessa, joka on 6 kiloa vuodessa!

  Annostusehdotus:
  Ota 2-4 kapselia päivässä, jotta saat optimaalisen vaikutuksen - ota 1 kapseli jopa 2-4 kertaa päivässä (ennen aamiaista, ennen liikuntaa ja sen jälkeen sekä ennen nukkumaanmenoa).

  Koko:
  120 kapselia
  Koko:
  120 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö:
  Sisältö / kapseli: 1000 mg HMB.

  Ainekset: 96% kalsium- ja beta-hydroksi- ja beta-metyylibuturaatti, täyteaineet, mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet - magnesiumstearaatti, kapseli (gelatiini, väriaine: E171, E172)
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5