Kirjaudu sisään
Selaushistoria
5

Olimp HMB Mega caps, 300 caps

Tuotenro: PB-1296
€49.90
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa

 • Tuotekuvaus
 • Olimp HMB Mega on täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon. Voi parantaa kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan pilkkoutumista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun taas lihasten kasvuhormonien määrää voidaan nostaa erittäin paljon. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.
  Olimp HMB Mega on täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon.

  Voi parantaa kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan pilkkoutumista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun taas lihasten kasvuhormonien määrää voidaan nostaa erittäin paljon. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.

  Olimp HMB Mega voi antaa sinulle:

  • Hidastaa lihasmassan hajoamista
  • Aktivoitu proteiinien rakentuminen
  • Korkeampi lihasten rakennushormonitaso
  • Vähentynyt rasvan muodostuminen vatsan ympärillä

  HMB:tä markkinoitiin voimakkaasti 90-luvun alussa ja se lupasi suurta lihasten kasvua. Jos luet HMB:stä tehtyjä tutkimuksia, ymmärrät selvästi miksi.

  Aids-tutkimuksen ansiosta HMB:stä on julkaistu niin paljon tutkimuksia. Jos sinulla on aids, sinulle kehittyy ns. "muscle waisting", mikä tarkoittaa, että menetät lihasmassaa koko ajan. Nämä ihmiset ovat monien vuosien ajan saaneet HMB:tä lihasten hajoamisen vähentämiseksi, mikä on osoittautunut toimivan uskomattoman hyvin. Syy miksi HMB ei ole saavuttanut mitään suurta menestystä, on se, että valmiste on ollut niin kallista, että hyvin harvat ovat käyttäneet HMB:tä riittävän kauan riittävän suurena annoksena tulosten havaitsemiseksi. HMB:n avulla ei tule heti vahvaksi, kestäväksi ja valppaaksi. Voit luottaa siihen, että jos otat HMB:tä suositellun ajan oikeana annoksena, saat muutaman gramman nettopainonnousua lihasmassaan päivässä, minkä tuskin huomaat. Suuri tutkimus, joka tehtiin Tennessee State Universityssä vuonna 2000, osoitti, että ryhmä, joka sai HMB:tä 3 g / vrk, sai keskimäärin 1,4 kg lihaksia 4 viikossa verrattuna lumelääkeryhmän 0,9 kg (5). Kuten sanottu, on satoja tutkimuksia, jotka ovat antaneet samanlaisia tuloksia.

  voi antaa sinulle puoli kiloa lihaksia kuukaudessa, joka on 6 kiloa vuodessa!

  Annostusehdotus:
  Ota 2-4 kapselia päivässä, jotta saat optimaalisen vaikutuksen - ota 1 kapseli jopa 2-4 kertaa päivässä (ennen aamiaista, ennen liikuntaa ja sen jälkeen sekä ennen nukkumaanmenoa).

  Koko:
  300 kapselia
  Koko:
  300 caps
 • Ainesosat
 • Sisältö:
  Sisältö / kapseli: 1000 mg HMB.

  Ainekset: 96% kalsium- ja beta-hydroksi- ja beta-metyylibuturaatti, täyteaineet, mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet - magnesiumstearaatti, kapseli (gelatiini, väriaine: E171, E172).

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 recensioner
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Muut ostivat myös

GAAM Protein bar, 55 g
Lisää vaihtoehtoja
Pandy Candy, 50 g
Lisää vaihtoehtoja
GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
Muscletech Cell-Tech, 1,4kg
Lisää vaihtoehtoja
27
Kampanja
GAAM BCAA 6:1:1, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€15.90 €21.90

Shop Instagram

fi-FI

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.7 / 5