Viimeinen mahdollisuus

3
Summer Sale
10
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Olimp Kre-Alkalyn Mega 120 caps

€59.90 / €53.91
€59.90

Aiempi alin hinta

€59.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-00027

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kreatiini nopeavaikutteinen

 • Tuotekuvaus
 • Olimp Kre-Alkalyn Mega Caps on uusi parannettu kreatiini, jota ammattilaiset RAKASTAVAT!
  Olimp Kre-Alkalyn Mega Caps on uusi parannettu kreatiini, jota ammattilaiset RAKASTAVAT!

  Sopii kaikille urheilijoille ja aktiivisille ihmisille, jotka haluavat parantaa lihasvoimaa, räjähtävyyttä ja elinvoimaa.

  • Parempi vaikutus kuin tavallisella kreatiinilla
  • Kapseleiden ansiosta annostelu on helpompaa
  • Ei turvotusta
  • Ei latausvaihetta
  • Lisää voimaa
  • Räjähtävyys

  Tutkijat ovat havainneet, että tavallisen kreatiinin imeytymisen suurin ongelma on se, että se muuttuu epävakaaksi kosketuksissa nesteiden, kuten veden jamehun kanssa, ja happamassa ympäristössä (esim. mahassa). Näissä ympäristöissä kreatiini muuttuu helposti kreatiniiniksi - hyödyttömäksi biologiseksi kuona-aineeksi. Tämä voi aiheuttaa kouristuksia, kaasua vatsassa, turvotusta, nesteen kertymistä jne. Vain pieni osa kreatiiniannoksesta antaa toivotun vaikutuksen.
  Vallankumouksellinen asia on, että jos kreatiinista peräisin oleva monohydraatti emästetään tuotannon aikana, hajoamista nesteissä tai hapoissa ei tapahdu. Kreatiini on puskuroitu. Testien aikana Kre-Alkalynet vastusti altistumista 10 minuutin ajan erittäin voimakkaalle hapolle.

  Alkalisaatio antoi toisen odottamattoman, mutta miellyttävän vaikutuksen - maitohapon puskuroinnin, joka syntyy lihaskudokseen!
  Uusi tuote on nimeltään Kre-Alkanyl ja se on patentoitu!
  Joten mitä hyötyä tästä kreatiinista on sinulle?
  Saat suuremman vaikutuksen, eli suuremman voiman ja räjähtävyyden lisääntymisen, vaikka käytetään pienempää määrää kreatiinia.
  Kre-Alkalyn on myös erittäin helppo annostella oikein, koska sitä valmistetaan kapseleina.
  Vältät painonnousua nesteen muodossa, jota monohydraatti tarjoaa, ja tämä tekee Kre-Alkalynista erinomaisen täydennyksen sinulle, joka haluat lisätä voimaa ja räjähtävyyttä ilman, että "turpoaisit".
  Kre-Alkalynin toinen etu on, että vältät hankalaa latausvaihetta nauttimalla useita kertoja päivässä kreatiinimonohydraatin vaikutuksen aikaansaamiseksi.
  Sen ansiosta, että Kre-Alkalyn antaa suoran vaikutuksen, sinun on otettava se vain harjoituspäivinä ja ilman latausaikaa.
  Yleensä vaikutus tulee kunnolla 3-5 päivän käytön jälkeen.

  Annostusehdotus:
  1-3 kapselia 30-60 minuuttia ennen harjoittelua.

  Koko:
  120 kapselia
  Koko:
  120 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö / kapseli:

  Määrä:

  Puskuroitu kreatiinimonohydraatti

  1250 mg


  Sisältö:
  Puskuroitu kreatiinimonohydraatti (1250 mg kapselia kohti), mikrovahaselluloosa, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti, gelatiinikapseli.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Rebecka 2021-01-11
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Sait juuri nämä, mutta huomaa heti, että kuvaus tässä ei vastaa lainkaan pakkauksen käyttöohjeita. Pakkauksessa sanotaan muun muassa, että "painonnousu on yleistä". Annostus näyttää myös erilaiselta, koska kirjoitat tähän, että se on otettava vain koulutuspäivinä, mutta pakkauksessa se tulisi ottaa joka päivä vähintään 2 kertaa ..? Tuntui hieman liian hyvältä ollakseen totta ...
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5