Viimeinen mahdollisuus

6
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Olimp Redweiler

€53.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Raging Cola Varastossa Parasta ennen: Apple/Kiwi Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Tuotenro: PB-1119

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Maitohapon estäjät

 • Tuotekuvaus
 • Olimp RedWeiler on puhdasta voimaa harjoittelijoille! RedWeiler voi antaa sinulle äärimmäisen fokuksen harjoittelun aikana, ja se voi lisätä kestävyyttä ja pumppia.

  RedWeiler uusi PWO Olimp Sport Nutritionilta

  Olimp Redweiler voi antaa sinulle:

  • Teho, pumppi ja kestävyys
  • Jopa 80 annosta purkissa
  • Verraton vaikutus maksimaalisella fokuksella
  • Keskushermoston aktivoituminen ja motivaation parantuminen

  Olimp RedWeiler on puhdasta voimaa sinulle, joka harjoittelet! RedWeiler voi antaa sinulle äärimmäisen fokuksen harjoittelun aikana, ja se voi lisätä kestävyyttä ja pumppia.

  Armageddon Pump -tuote maksimaaliseen pumppiin

  Armageddon Pump Formula sisältää sitrulliinia ja arginiinia, jotka molemmat osallistuvat verisuonia laajentavan NO:n (typpioksidi) synteesiin, jonka vaikutuksena on enemmän ravintoa ja happea lihaksille, pumpille ja viime kädessä lisääntyneelle lihasmassalle.
  Natriumsitraattia on lisätty nesteytyksen optimoimiseksi, mikä lisää lihasten kokoa ja estää kuivumista.
  Komponenteilla on korkea imeytyminen maha-suolikanavasta, mikä parantaa vaikutusta. Yhteenvetona voidaan todeta, että tuote sisältää aineita, jotka lisäävät verenkiertoa ja tarjoavat jäännöstuotteiden tehokkaan kuljetuksen soluista elimiin ja lihaksiin.

  Berserkerin Performacne Blend - Voi lisätä maksimaalista voimaa harjoittelun aikana tarjoamalla substraatin ATP:n tuotantoon (ATP on solujen energiamolekyyli), fosfaattikuljettimen ja joukon aineita, jotka varmistavat solunsisäisen ympäristön vakauden. Berserkerin Performance Blend sisältää tuplamäärän fosfaattia estääkseen haitalliset muutokset solunsisäisessä ympäristössä, mikä johtaa stabiiliin ja korkeaan ATP-synteesiin. Sisältää fosfaattiryhmän kuljettajan ATP:n tehokkaaseen tuotantoon ja beta-alaniinin ja kreatiinin synergiseen vaikutukseen, mikä voi parantaa työskentelevien lihassolujen vaikutusta ja pääsyä niihin. Kahden kreatiinimuodon käyttö pidentää imeytymisen aikaa lihassoluihin. B-vitamiinit ovat vastuussa rasvan ja hiilihydraattien tehokkaasta käytöstä energialähteenä harjoittelun aikana.

  Red FURY Matrix - voi lisätä keskittymistä ja motivaatiota. Red FURY Matrix sisältää ainesosia, jotka stimuloivat ja motivoivat ennen kovimpia harjoituksia ja voivat auttaa parantamaan mielialaasi, keskittymiskykyäsi ja motivaatiotasi. Se myötävaikuttaa myös aineisiin, jotka voivat edistää rasvakudokseen varastoitujen energiavarojen vapautumista.

  RedWeiler - on kehitetty ihmisille, jotka harjoittavat kehonrakennusta, voimaharjoittelua ja kestävyysharjoitusta, jossa suurin voima, keskittyminen ja fyysinen harjoittelu määräävät kehityksen.

  Annostusehdotus:
  1 kauha (18 g) sekoitetaan veteen. Suositeltua päivittäistä annosta ei pidä ylittää.


  Koko:
  480g
  Koko:
  480 g
  Maku:
  Kola, Omena
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • ARMAGEDDON PUMP FORMULA7053 mg
  Arginiinialfaketoglutaraatti (AAKG)3300 mg
  Natriumsitraatti1500 mg
  B6-vitamiini2,8 mg
  BERSERKERS PERFORMANCE BLEND7620 mg
  Beta-alaniini3300 mg
  Kreatiinimonohydraatti2250 mg
  Trikreatiinimalaatti1050 mg
  Kalsiumfosfaatti969 mg
  Niasiini48 mg
  B1-vitamiini2,76 mg
  RED FURY MATRIX780 MG
  L-tyrosiini450 mg
  Kofeiini300 mg
  Cayenne-pippuriuute21 mg
  Piperiini9 mg


  Ainekset : beta-alaniini, L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti, sitrulliinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, natriumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kreatiinimalaatti, kalsiumfosfaatti, aromit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), L-tyrosiini, kofeiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi), nikotiiniamidi-niasiini, cayenne-pippuriuute (Capsicum annum L.), mustapippuriuute (Piper nigrumL.), Bioperine.
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Marko 2022-04-03
Todella hyvä tuote.Toimii ainakin minulla.Tämä Black edition parempi minulle kun tuo harmaapurkki.
Magnus 2014-08-29
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Toimii hyvin. Rahan arvoinen helposti suhteessa annoksiin, jotka saat niistä.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5