Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-20%
Kampanja
13 GAAM Soy Isolate 750 g
€15.90 €19.90
-15%
Kampanja
80 GAAM Vegan Protein 900 g
Lisää vaihtoehtoja
€21.90 €25.90
-20%
Kampanja
3 Puhdistamo RIISI Proteiini 600 g
alkaen €16.76 alkaen €20.95
-20%
Kampanja
2 Puhdistamo Optimal VEGE Proteiini 600 g
-16%
Kampanja
9 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
€31.80 €37.90
21 VEGANHEY Vegan Protein 900g
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Kampanja
34 GAAM Pea Protein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
€21.90 €25.90
-10%
Kampanja
4 Viterna Vegan Protein 900 g
Lisää vaihtoehtoja
-12%
Kampanja
4 2 x GAAM Vegan Protein 900 g
-12%
Kampanja
6 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
€63.60 €71.90
-15%
Kampanja
2 Fairing Clear Vegan Protein 500 g
Lisää vaihtoehtoja
7 Elit Nutrition Vegan Protein 750 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
2 BioTechUSA Vegan Protein 500 g
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
6 Better You Ärt & Havreprotein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Varastontyhjennys
2 BioTechUSA Vegan Protein 2 kg
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €57.50 alkaen €71.90
-20%
Varastontyhjennys
7 WellAware Sojaprotein Isolat 500 g
-9%
Kampanja
0 4 x GAAM Vegan Protein 900 g
-20%
Varastontyhjennys
2 Superfruit Pea Protein Powder 400 g
-20%
Varastontyhjennys
1 WellAware Ärtprotein 500 g
-20%
Varastontyhjennys
8 Olimp Sojavit 85 700 g
-10%
Kampanja
2 2 x GAAM Pea Protein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
€43.80 €48.90
-20%
Varastontyhjennys
1 Superfruit EKO Rice Protein Powder 500 g
-6%
Kampanja
4 4 x GAAM Pea Protein 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
€87.60 €92.90
Tuote 28 sta 31

Proteiini vegaaneille ja kasvissyöjille

Etsitkö tehokasta ja ympäristöystävällistä tapaa lisätä proteiininsaantiasi? Silloin olet oikeassa paikassa! Vegaaninen proteiinijauhe on täydellinen valinta sinulle, joka haluat rakentaa lihaksia, parantaa terveyttäsi ja samalla huolehtia planeetastamme. Lukuisista eri kasvipohjaisista proteininlähteistä voit löytää täydellisen jauheen tarpeisiisi ja makumieltymyksiisi. Vegaanisten proteiininlähteiden etuna on, että ne eivät tarjoa pelkästään proteiinia, vaan myös joukon muita ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä terveydellesi. Ne voivat edistää parempaa ruoansulatusta, alentaa kolesterolia ja tasapainottaa verensokeritasoa. Valitsemalla vegaanisen proteiinijauheen teet myös positiivisen vaikutuksen ympäristöön, sillä sen tuotantoon tarvitaan vähemmän resursseja. Ja tiesitkö, että vegaaninen proteiini on vähintään yhtä täysipainoista kuin perinteisemmät proteiinijauheet, kuten hera- ja kaseiiniproteiini? Laadukas vegaaninen proteiinijauhe sisältää kaikki välttämättömät aminohapot.

Edut valita vegaaninen proteiinijauhe

  • Se on allergiaystävällistä ja helposti sulavaa: Koska se ei sisällä laktoosia, monet sivuvaikutukset, kuten turvotus ja ilmavaivat, neutraloituvat. Huono ruoansulatus, joka on yleinen laktoosi-intoleranssin sivuvaikutus, rajoittuu myös kasvipohjaista proteiinijauhetta käytettäessä. Tämä tarkoittaa, että kasviproteiinit sulavat helposti, imeytyvät, assimiloituvat ja poistuvat elimistöstä, mikä tekee niistä täydellisiä sinulle!
  • Parannettu sydän terveys ja kivennäisaineet: Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että kasvipohjainen proteiinijauhe voi vähentää kolesterolitasoja ja vähentää sydänsairauksien markkereita. Monet kasvipohjaiset proteiinijauheet sisältävät mikroravinteita, kuten antioksidantteja, vitamiineja, kuituja ja kivennäisaineita, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä kehollesi.
  • Täydellinen vegaanille tai kasvissyöjälle: Haasteena vegaanille tai kasvissyöjälle voi olla riittävän proteiinin saanti päivittäisestä ruokavaliosta. Tässä astuu kuvaan vegaaninen proteiini ja voi olla pelastaja hätätilanteessa. Kasvipohjaisista lähteistä peräisin oleva vegaaninen proteiinijauhe voi auttaa sinua saavuttamaan treenitavoitteesi - tai täyttämään päivittäisen proteiinintarpeesi.

Laaja valikoima vegaaninen proteiinijauhe

Vegaaniset proteiinijauheet ovat erityisiä proteiinijauheita, jotka on suunniteltu vastaamaan vegaani- tai erikoisruokavalion tarpeita ja harjoittelevien tarpeita. Tämäntyyppiset proteiinijauheet ovat rikkaita erilaisista kasvipohjaisista proteiininlähteistä. Valitessasi vegaanista proteiinijauhetta on hyvä etsiä tuotteita, jotka sisältävät sekoituksen erilaisia proteiininlähteitä varmistaaksesi täydellisen aminohappoprofiilin. Lisäksi jotkut tuotteet voidaan rikastaa vitamiineilla ja kivennäisaineilla täydentämään ravintoaineprofiilia. Tarvitsetko tuotetietoja vai haluatko vain lyhyen selityksen erilaisista proteiinijauheista vegaaneille, laktoosi- ja gluteeni-intoleranteille sekä niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta? Alla annamme pienen kuvauksen joistakin vegaanisten proteiinijauheiden kategorioista:

Munanvalkuainen - keltä herneiltä

Munanvalkuainen on suosittu ja trendikäs valinta niin urheilijoille kuin niillekin, jotka haluavat proteiinipitoisempaa ruokavaliota, joka on täysin kasvipohjainen. Sitä on saatavana myös kauralla täydennettynä ekstra hyvän maun saamiseksi.

Soijaproteiini - vanha klassikko

Soijaproteiini on edelleen yleisin vegaaninen proteiinijauhe pitkään, mutta se on kuitenkin saanut huomattavasti enemmän päivityksiä ja vaihtoehtoja.

Riisiproteiini - moniin tarkoituksiin

Riisiproteiini sopii myös leivontaan ja herkullisiin smoothieihin sen neutraalin maun ansiosta. Sitä voi nauttia yhtä hyvin treenin jälkeen kuin aterian yhteydessä tai herkullisena välipalana kotitekoisen leivän kanssa.

Sekoitetut vegaaniset proteiinijauheet

Jos pidät monipuolisemmasta vaihtoehdosta, voit löytää myös sekoitettuja proteiinijauheita eri proteiininlähteistä. Hyvä valinta sinulle, joka haluat täydellisen yhdistelmän.