Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Vegaaniset proteiinijauheet

Nykyään löytyy paljon laadukkaita ja puhtaita vegaanisia proteiinijauheita, jotka auttavat optimoimaan treeniä ja voimaan hyvin arjessa. Kokeile esimerkiksi vegaanista herne-, soija-, hamppu- tai riisiproteiinijauhetta. Tunnustele mikä sopii parhaiten juuri sinun treeniisi ja ruokavalioosi. Protein Companylta saat paljon hyödyllistä ravintotietoa – luonnollisesti! Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
GAAM Life Series Vegan Protein, 908 g
Lisää vaihtoehtoja
Womens Best Vegan Protein, 900 g
Lisää vaihtoehtoja
Elit Nutrition Vegan Protein, 750 g
Lisää vaihtoehtoja
PranaOn Power Plant Protein, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
VEGANHEY Vegan Protein, 900g
Lisää vaihtoehtoja
Viterna Vegan Protein, 900 g
Lisää vaihtoehtoja
PranaOn Phyto Fire Protein, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
PranaOn Power Plant Protein, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit EKO Rice Protein Powder, 500 g
PranaOn Phyto Fire Protein, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit Pea Protein Powder, 400 g
Fairing Vegan Meal, 1,4 kg
Lisää vaihtoehtoja
20
Toukokuun kampanja
Superfruit Organic Protein Powder, 400 g, Natural
Tuote 20 sta 20

Muut ostivat myös

Opas erilaisiin vegaanisiin proteiinijauheisiin

Tarvitsetko tuotetietoja vai haluatko vain saada lyhyen selityksen erilaisista proteiinijauheista vegaaneille, laktoosi- ja gluteeni-intolerantikoille sekä ihmisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta? Alla on lyhyt kuvaus joistakin tuotteista.

Herneproteiini keltaisista herneistä
Suosittu ja trendikäs valinta, joka sopii sekä urheilijoille että ihmisille, jotka haluavat proteiinipitoisen, täysin kasvipohjaisen ruokavalion. Saatavana myös herkullista kauraa sisältävä vaihtoehto.

Soijaproteiini, klassikko
Soijaproteiini on jo pitkään ollut yleisin vegaaninen proteiinijauhe, mutta sitä on luonnollisesti päivitetty ja nykyään saatavana on useita erilaisia vaihtoehtoja.

Monikäyttöinen riisiproteiini
Riisiproteiini soveltuu neutraalin makunsa vuoksi myös leivontaan ja herkullisiin smoothieihin. Sitä on yhtä helppoa nauttia treenin yhteydessä kuin aterialla tai maistuvana välipalana kotitekoisen leivän kanssa.

Vegaaniset proteiinijauhesekoitukset
Jos haluat käyttää proteiinijauhesekoitusta, löydät valikoimastamme useita eri vaihtoehtoja erilaisilla proteiinilähteillä. Hyvä valinta sinulle, joka haluat täydellisen yhdistelmän.

Löydä suosikkisi valikoimastamme

Joskus voi olla vaikeaa löytää itselle sopivaa vegaanista proteiinijauhetta, jos vaihtoehtoja on paljon. Tuotteidemme yhteydessä olevan käyttäjäystävällisen lajittelutoiminnon avulla voit valita juuri sinua kiinnostavia tuoteominaisuuksia ja löytää siten suosikkisi nopeammin. Valitse esimerkiksi kategoria, tavoite proteiinijauheen avulla, ruokavalio tai selaa tarjoustuotteitamme.