Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Muoto
Hinta
Varastossa
Tuote 21 sta 21

Opas erilaisiin vegaanisiin proteiinijauheisiin

Tarvitsetko tuotetietoja vai haluatko vain saada lyhyen selityksen erilaisista proteiinijauheista vegaaneille, laktoosi- ja gluteeni-intolerantikoille sekä ihmisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta? Alla on lyhyt kuvaus joistakin tuotteista.

Herneproteiini keltaisista herneistä
Suosittu ja trendikäs valinta, joka sopii sekä urheilijoille että ihmisille, jotka haluavat proteiinipitoisen, täysin kasvipohjaisen ruokavalion. Saatavana myös herkullista kauraa sisältävä vaihtoehto.

Soijaproteiini, klassikko
Soijaproteiini on jo pitkään ollut yleisin vegaaninen proteiinijauhe, mutta sitä on luonnollisesti päivitetty ja nykyään saatavana on useita erilaisia vaihtoehtoja.

Monikäyttöinen riisiproteiini
Riisiproteiini soveltuu neutraalin makunsa vuoksi myös leivontaan ja herkullisiin smoothieihin. Sitä on yhtä helppoa nauttia treenin yhteydessä kuin aterialla tai maistuvana välipalana kotitekoisen leivän kanssa.

Vegaaniset proteiinijauhesekoitukset
Jos haluat käyttää proteiinijauhesekoitusta, löydät valikoimastamme useita eri vaihtoehtoja erilaisilla proteiinilähteillä. Hyvä valinta sinulle, joka haluat täydellisen yhdistelmän.

Löydä suosikkisi valikoimastamme

Joskus voi olla vaikeaa löytää itselle sopivaa vegaanista proteiinijauhetta, jos vaihtoehtoja on paljon. Tuotteidemme yhteydessä olevan käyttäjäystävällisen lajittelutoiminnon avulla voit valita juuri sinua kiinnostavia tuoteominaisuuksia ja löytää siten suosikkisi nopeammin. Valitse esimerkiksi kategoria, tavoite proteiinijauheen avulla, ruokavalio tai selaa tarjoustuotteitamme.