Kategoriat
Suodata
Järjestä
Tuote 14 sta 14
Loading...

Terveellinen välipala

Vegaaniset proteiinipatukat ovat täydellisiä palautumiseen raskaan treenin jälkeen tai kun tunnet, että kaipaat jotain pientä syötävää iltapäivällä, mutta haluat välttää makeisia ja täyttää vatsasi tavallisilla välipaloilla. Välipalan tulisi hyödyttää kehoa, tarjota sille rakennusaineita ja hyvää energiaa. Ota vegaaninen proteiinipatukka mukaan taskuusi matkalla kuntosalille, kouluun tai useampi kappale toimistoon ja tarjoa kollegoille kahvitauolla.

Herkullisen makuiset vegaaniset proteiinipatukat

Protein Companylta löydät vegaanisia proteiinipatukoita monissa herkullisissa mauissa, joiden joukosta jokainen varmasti löytää suosikkinsa.

  • Kookospähkinä
  • Suklaa
  • Hasselpähkinä
  • Maapähkinä
  • Mustikka

Löydät nämä maut ja paljon muuta valikoimastamme. Tiettyjen tuotteiden kohdalla sinulla on mahdollisuus valita, haluatko ostaa proteiinipatukoita yksittäin vai pakkauksittain. Valitse monista korkealaatuisista tuotemerkeistä ja tuotteista, jotka antavat sinulle energiaa ja joissa on oikea kalorimäärä, hyvä koostumus ja asianmukainen ravintosisältö.

Esimerkkejä vegaanisissa proteiinipatukoissa olevista proteiineista

Luonnollista proteiinia voi saada useista eri lähteistä. Herne- ja soijaproteiini ovat tällaisia, mutta myös riisissä on proteiinia. Voimme olla iloisia siitä, että nykyään markkinoilta löytyy hyviä vaihtoehtoja tavallisille patukoille, ja lisäksi yhä useammat valitsevat vihreän vaihtoehdon. Vegaanisten proteiinipatukoiden etuja on myös se, että ne ovat erittäin täyttäviä ja niissä on korkea kuitupitoisuus, minkä lisäksi ne sisältävät hyviä rasvoja ja vähän sokeria. Terveellistä, yksinkertaisesti!