Palautukset & Vaihdot


Protein Companylla tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme ilmaiset palautukset ja ilmaiset toimitukset yli 59 euron ostoksille.

Jos toivot vaihtaa tuotteen, niin teet palautuksen normaalisti. Sen jälkeen teet uuden tilauksen haluamallesi tuotteelle. Jos tuotteen hinta on muuttunut, voit kirjoittaa tilauksen yhteydessä viestin asiakaspalveluun. Kirjoita " hintavertailu aikaisempi tilaus " niin korjaamme hinnan. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi ilmaisen toimituksen.

Voit lukea kattavat ostoehdot täällä.

#1 Lähetä tuote takaisin

Jos paketissasi oli mukana palautusetiketti, käytä tätä ja lähetä paketti takaisin. Jos palautusetikettiä ei ollut, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi palautusetiketin.

#2 Ei monimutkaisia lippulappuja

Sinun ei tarvitse täyttää erillistä lomaketta ja merkitä siihen palautettavia tuotteita. Me tiedämme, mistä tilauksesta ja tuotteista on kyse tilauksesi palautusetiketin perusteella.

#3 Rahat nopeasti takaisin

Klarna-tililläsi voit merkitä, että olet palauttanut tilauksen kokonaan tai osan siitä. Jos valitsit maksutavaksi laskun, voit keskeyttää laskun erääntymisen, kunnes palautus on käsitelty. Jos olet maksanut kortilla tai verkkopankkimaksulla, saat hyvityksen nopeasti tilillesi Klarnan kautta.