Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Maku
Ruokavalio
Ei sisällä
Käyttötarkoitus
Näytä laatikot
Näytä kampanjatuotteet
Hinta
Varastossa
-5%
Pakettihinta
0 15 x Vakna 50 g Mix-laatikko
-40%
Golden Deals!
63 12 x GAAM Soft Bar 55 g Mix-laatikko
-20%
Pakettihinta
122 12 x Barebells Soft / Protein Bar Sekoituslaatikko 55 g
Lisää vaihtoehtoja
-40%
Golden Deals!
150 12 x GAAM Protein bar 55 g Mix-laatikko
Mix-lava
Lisää vaihtoehtoja
-40%
Golden Deals!
63 12 x GAAM Soft Bar 55 g Mix-laatikko
-20%
Pakettihinta
122 12 x Barebells Soft / Protein Bar Sekoituslaatikko 55 g
Lisää vaihtoehtoja
-31%
Kampanja
0 4 x GAAM Protein Bar 55 g Caramel & Peanut
-31%
Kampanja
1 4 x GAAM Protein Bar 55 g Chocolate & Almond
-31%
Kampanja
1 4 x GAAM Soft Bar 55 g Toffee
-40%
Golden Deals!
43 12 x GAAM Protein bar 55 g Caramel & Peanut
-31%
Kampanja
0 4 x GAAM Soft Bar 55 g Brownie
15 Pro Brands Big Bite 45 g
Lisää vaihtoehtoja
-31%
Kampanja
0 4 x GAAM Protein Bar 55 g Hazelnut & Nougat
4 REDO Bar 60 g
Lisää vaihtoehtoja
-40%
Golden Deals!
17 12 x GAAM Protein bar 55 g Mix-laatikko
-36%
Golden Deals!
1 24 x GAAM Soft Bar 55 g Mix-laatikko + Bonustuote
-72%
Lyhyt voimassaoloaika
1 18 x Leader Promour Crispy 45 g Chocolate & Hazelnut
-11%
Pakettihinta
6 12 x Mars Hi Protein Bar 59 g Salted Caramel
-40%
Golden Deals!
41 12 x GAAM Protein bar 55 g Chocolate & Almond
-15%
Summer Sale
3 Leader Promour Crispy 45 g
-15%
Summer Sale
1 Leader BareBar 40 g
€1.15 €1.35
-40%
Golden Deals!
23 12 x GAAM Protein bar 55 g Hazelnut & Nougat
-14%
Pakettihinta
34 18 x Pändy Protein Bar 35 g - Mixlåda
Lisää vaihtoehtoja
14 Pro Brands Proteinbar 45 g
Lisää vaihtoehtoja
-15%
Summer Sale
1 Puhdistamo Kollageeni Protein Bar
Tuote 28 sta 189

Löydä sinulle sopivat patukat!

Meillä on laaja valikoima erilaisia terveellisiä patukoita, jotka ovat täynnä energiaa ja ravintoa. Täältä voit valita täydellisten ateriankorvikkeiden lisäksi puhtaita proteiinipatukoita, energiapatukoita tai dieettille sopivia patukoita. Eri makujen ja ominaisuuksien ansiosta voit kokeilla ja löytää juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivan patukan.

Terveelliset patukat Proteincompanylta

Suurin osa meiltä löytyvistä patukoista on terveellisiä patukoita. Ne ovat erityisesti terveellisempiä kuin perinteinen suklaapatukka tai karkki. Tämä koskee sekä kaloreita että proteiinin, hiilihydraattien, rasvan ja sokerin määrää. Kaikille patukoillemme on yhteistä se, että ne sisältävät hyviä ravintoaineita, jotka antavat energiaa treeniä varten tai edistävät hyvää palautumista treenin jälkeen. Tai ehkä haluat vain jotain, joka ei sisällä liikaa kaloreita.

Mitä patukoita minun pitäisi valita?

Terveellisimmät patukat riippuvat täysin tavoitteistasi. Jos haluat saada paljon proteiinia ja välttää hiilihydraatteja, sinun kannattaa valita proteiinipatukka. Jos taas haluat saada energiaa ja latautua ennen treeniä, energiapatukka on paras vaihtoehto. Jos taas haluat hallita kalorien saantiasi, parasta on valita dieettille sopiva patukka, joka sisältää hyvin vähän sokeria ja rasvaa. Jos haluat välttää kaikki eläinperäiset ravintoaineet ja keskittyä täysin luonnollisiin kasvipohjaisiin ravintoaineisiin, valitse raakapatukat.

Eri tyypit patukat

Proteiinipatukat: Proteiinipatukat sisältävät nimensä mukaisesti paljon proteiinia ja suhteellisesti eniten proteiinia muihin ravintoaineisiin verrattuna. Proteiinipatukka sisältää yleensä vähemmän sokeria, koska se lasketaan hiilihydraatiksi. Tämäntyyppinen patukka sopii parhaiten, kun tarvitset lihasten palautumista treenin jälkeen. Tietenkin se voi toimia myös terveellisenä välipalana.

Energiapatukat: Energiapatukat ovat täydellisiä, kun tarvitset nopeaa energiaa energiavajeen aikana tai ollessasi liikkeellä. Energiapatukka sisältää yleensä vähemmän proteiinia ja enemmän hiilihydraatteja, jotka ovat ensisijainen polttoaineemme korkean energiatasapainon ylläpitämiseksi. Koska hiilihydraatit sisältävät enemmän kaloreita kuin proteiini, nämä patukat ovat yleensä korkeakalorisempia.

Dieettille sopivat patukat: Dieettille sopivat patukat ovat erinomainen valinta, jos haluat hallita kalorien saantiasi, mutta silti saada sekä proteiinia että hiilihydraatteja ilman, että kattavat puolen päivän kalorien saannin.

Raakapatukat: Raakapatukat ovat suosittu valinta, jos prioriteettisi on luonnonmukainen ruokavalio ja syöt vain kasvipohjaisia tuotteita. Raakapatukat sisältävät täysin luonnollisia ravintoaineita ilman minkäänlaisia eläinperäisiä proteiineja tai muita eläinperäisiä ravintoaineita.

Usein kysytyt kysymykset patukoista

Mitä patukat ovat?

Patukat ovat valmiiksi pakattuja, energiapitoisia ja maukkaita ruokatuotteita. Ne on suunniteltu käteviksi syödä liikkeellä ollessa ja sisältävät ravintoaineita, kuten proteiinia, kuituja ja hiilihydraatteja.

Onko hyvä syödä patukoita?

Patukoiden syöminen voi olla kätevää välipalana tai snackina liikkeellä ollessa. Valitse patukoita, jotka sisältävät ravintoaineita, ja vältä korkeasokerisia ja prosessoituja ainesosia sisältäviä patukoita. Patukoiden tulisi täydentää tasapainoista ruokavaliota, ei korvata sitä.

Ovatko patukat terveellisiä?

Patukat voivat olla terveellisiä riippuen merkistä ja sisällöstä. Jotkut patukat voivat olla ravitsevia ja tarjota hyvän tasapainon proteiinia, kuituja ja muita ravintoaineita, kun taas toiset voivat olla korkeasokerisia ja sisältää prosessoituja ainesosia.


Milloin patukoita pitäisi syödä?

Useimmat patukat toimivat aina kätevänä välipalana, riippumatta siitä, onko kyseessä arki- tai treenitilanne. Eri patukat palvelevat eri tarkoituksia, joten muista valita tarpeisiisi sopiva patukka. Useimmat patukat ovat saatavilla suurpakkauksissa alennettuun hintaan. Lue lisää jokaisesta patukasta erikseen.