Viimeinen mahdollisuus

Puhdistamo Maitohappobakteeri - Lactospore & Boulardii 30 kaps

€11.95
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Lisää vaihtoehtoja:

30 kapselia
€11.95
60 kapselia
€19.95

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Probiootit

 • Tuotekuvaus
 • Tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside® boulardii-hiivalajia.
  "Erittäin vahva 100% Täyteaineeton Erinomainen imeytyvyys Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria ja Lynside® boulardii-hiivalajia. LactoSpore® -maitohappobakteeri on niin sanottu itiömuotoinen maitohappobakteeri. Tämän vuoksi se on huomattavasti vahvempi kuin useimmat tavanomaiset maitohappobakteerikannat. Spore-muotoisena maitohappobakteeri kestää todella hyvin vatsahappoja ja kiinnittyy tehokkaasti kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

  Lisäksi valmiste sisältää Lynside® boulardii-hiivalajia, joka on laajasti tutkittu sekä patentoitu kanta. LactoSpore® -maitohappobakteeri ja Lynside® boulardii-hiivalaji selviytyvät rajuimmissakin olosuhteissa, joten vatsahapot tai entsyymit eivät ole ongelma tälle parivaljakolle!

  1−2 kapselia päivässä. Yksi kapseli sisältää Lynside® S. boulardii 250 mg (5 miljardia CFU) ja LactoSpore® B.coagulans 100 mg (1,5 miljardia CFU).  Kapselin vaikuttavat ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja niiden vaikutus alkaa nopeasti. Tuote on parhaimmillaan käytettynä kuuriluontoisesti.

  Laktoositon, gluteeniton ja täyteaineeton. 

  Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-jauhe (kookoksesta), fermentoitu L-leusiini (kasviperäinen). Kapseli: Selluloosa, vesi"
  Koko:
  30 caps
  Muoto:
  Kapseli
 • Ainesosat

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5