Viimeinen mahdollisuus

Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Maitohappobakteeri - Lactospore & Boulardii 30 kaps

30 kapselia
€13.95
60 kapselia
€21.95
€13.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Probiootit

 • Tuotekuvaus
 • Tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside® boulardii-hiivalajia.
  "Erittäin vahva 100% Täyteaineeton Erinomainen imeytyvyys Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria ja Lynside® boulardii-hiivalajia. LactoSpore® -maitohappobakteeri on niin sanottu itiömuotoinen maitohappobakteeri. Tämän vuoksi se on huomattavasti vahvempi kuin useimmat tavanomaiset maitohappobakteerikannat. Spore-muotoisena maitohappobakteeri kestää todella hyvin vatsahappoja ja kiinnittyy tehokkaasti kaikkein haastavimmissakin olosuhteissa.

  Lisäksi valmiste sisältää Lynside® boulardii-hiivalajia, joka on laajasti tutkittu sekä patentoitu kanta. LactoSpore® -maitohappobakteeri ja Lynside® boulardii-hiivalaji selviytyvät rajuimmissakin olosuhteissa, joten vatsahapot tai entsyymit eivät ole ongelma tälle parivaljakolle!

  1−2 kapselia päivässä. Yksi kapseli sisältää Lynside® S. boulardii 250 mg (5 miljardia CFU) ja LactoSpore® B.coagulans 100 mg (1,5 miljardia CFU).  Kapselin vaikuttavat ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja niiden vaikutus alkaa nopeasti. Tuote on parhaimmillaan käytettynä kuuriluontoisesti.

  Laktoositon, gluteeniton ja täyteaineeton. 

  Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-jauhe (kookoksesta), fermentoitu L-leusiini (kasviperäinen). Kapseli: Selluloosa, vesi"
  Koko:
  30 caps
  Muoto:
  Kapseli
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5