Viimeinen mahdollisuus

3
Kampanja
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Super D-vitamiini 60 kaps

€13.95 / €11.16
€13.95

Aiempi alin hinta

€13.95
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa D-vitamiini

 • Tuotekuvaus
 • "Erinomainen imeytyvyys Täyteaineeton Puhdistamon Super D-vitamiini on vahva 100μg D3-vitamiinivalmiste. Pehmytkapseliin pakattu turskanmaksaöljy sisältää luontaisesti A-vitamiinia ja D-vitamiinia, minkä lisäksi sitä on täydennetty lampaanvillan lanoliiniperäisellä kolekalsiferolilla.

  Super D-vitamiinilla on myös erittäin korkealuokkainen rasvahappokoostumus: valmiste sisältää luonnollista kalaöljyä sekä EPA- ja DHA-rasvahappoja. Puhdistamon kapselituotteille ominaisesti Super D-vitamiini imeytyy erinomaisesti ja on täyteaineeton!

  Luonnossa D-vitamiinia esiintyy eniten kalan rasvassa, joten Super D-vitamiinin on valittu laadukas kalaöljy tuotteen pohjaksi. Luonnollinen kalaöljy varmistaa D-vitamiinin erinomaisen imeytymisen. D-vitamiini edistää lihastoiminnan, luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton.

  1 kapseli päivässä.

  Turskanmaksaöljy, kapseli:(gelatiini(nauta), glyseroli, vesi), kolekalsiferoli, E-vitamiini (alfatokoferoli)."
  Koko:
  60 caps
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5