Viimeinen mahdollisuus

1
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps

€13.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Sinkki

 • Tuotekuvaus
 • "Sisältää C-vitamiinia ja vapaita aminohappoja, mikä tekee tuotteesta erittäin kokonaisvaltaisen Erinomainen imeytyvyys Täyteaineeton Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea parhaiten imeytyvää sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia. Näiden lisäksi tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia sekä vapaita aminohappoja takaamaan ainutlaatuinen imeytyvyys.

  Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa, P5P:tä, eli pyridoksaali-5-fosfaattia.Tuotteessa on P5P:tä 2 mg / kapseli.

  Kun kaikki tämä yhdistetään Puhdistamon laatuun, joka tarkoittaa täyteaineettomia kapseleita ja valmistusta omalla tehtaallamme Lempäälässä, puhutaan todellisesta huipputason tuotteesta.

  Laktoositon, maidoton, vegaaninen, gluteeniton ja täyteaineeton.
  Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.

  Sinkkipikolinaatti, sinkkibisglysinaatti, sinkkimonometioniini, askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, glysiini, histidiini, kysteiini, lysiini, metioniini, pyridoksaali-5-fosfaatti. Kapseli: Selluloosa, vesi

  1 kapseli päivässä."
  Koko:
  60 caps
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Koza 2024-02-15
Mikä lie on tämä ''ainutlaatuinen imeytyvyys''? C-vitamiinihän nimenomaa estää sinkkiä imeytymästä, sekö on se ainutlaatuisuus? Suositushan on, että sinkkiä ja C-vitamiinia ei saa nautita yhtäaikaa, vaan nauttimisvälin pitäisi olla vähintään tunti. Ihmetellä täytyy...
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5