Maksa Qlirolla

Miten "Osta nyt, maksa myöhemmin" toimii?

Kun valitset maksaa laskusi "Osta nyt, maksa myöhemmin" -vaihtoehdolla, se on kuin tavallinen lasku, mutta pidemmällä maksuajalla. Yleisintä on, että lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka annat tehdessäsi ostoksen, mutta joissakin tapauksissa se lähetetään tavallisena kirjeenä tai seuraa mukana paketissa (riippuen siitä, missä kaupassa olet ostanut).

Laskusi lähetetään sinulle sähköpostitse kuukauden puolivälissä, ja eräpäivä on kuukauden lopussa. Jos haluat maksaa aikaisemmin, voit ottaa yhteyttä Qliro asiakaspalveluun. Jos et halua maksaa koko summaa kerralla, Qliro tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa maksusi.

Jos sinulla on jo Qliro-tili, jolla on meneillään olevia osamaksuja, kampanjaostoksesi lisätään samaan tililaskuun. Jos et saa tililaskuasi kyseisen kuukauden 25. päivään mennessä, voit ottaa yhteyttä Qliro asiakaspalveluun puhelinnumerolla 020-043 00 30, ja he auttavat sinua maksutiedoissa.

Lasku ja 14 päivän maksuehdot 0 eurolla

Jos haluat saada tuotteesi ennen niiden maksamista, voit valita laskun täysin ilmaiseksi, ja sinulla on 14 päivää aikaa maksaa se. Saat laskun, kun ostoksesi on lähetetty kaupasta. Saat laskun, kun ostoksesi on lähetetty kaupasta. Qliro-verkkosivustolla tai Qliro-sovelluksella voit helposti maksaa laskusi tai pidentää maksuaikaa tarvittaessa.

Jos haluat lukea lisää Qliro-maksuvaihtoehdoista, löydät asiaankuuluvaa tietoa Qliro-verkkosivustolta!

*Eräpäivä on 14 päivää siitä päivästä, kun kauppa lähettää tilauksesi, ja se ilmoitetaan tililaskussa, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Qliro-sovellus - Pidä silmällä maksujasi missä tahansa oletkin

Oletko löytänyt jotain, jonka sinun on vain saatava? Mutta et voi maksaa sitä Qliro:n kautta. Ei hätää, nyt voit. Suoraan sovelluksessa. Laskun maksat yhtä helposti. Ja saat myös muistutuksen sekä toimituksista että milloin on maksun aika.

Tiesitkö muuten, että ne, jotka valitsevat maksamisen Qliro-sovelluksen kautta, vähentävät riskiä unohtaa maksunsa puoleen. Jos jotain menee pieleen, voit vain palauttaa sen. Miten? Yhdellä klikkauksella palautus on raportoitu, jäädytämme maksun ja lähetät tuotteen takaisin. Kätevää, eikö totta?

Tietenkin Qliro on myös paikalla vastaamassa kysymyksiisi. Vaikka heräisit keskellä yötä ja tulisit ajatelleeksi jotain, johon sinun on saatava vastaus. Qliro-chat on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–17.