Viimeinen mahdollisuus

10
Summer sale
25
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Scitec Nutrition 100% Creatine 300 g

€29.90 / €22.43
€22.43

Aiempi alin hinta

€22.43
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-220623

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kreatiinimonohydraatti

 • Tuotekuvaus
 • 100-prosenttisen puhdas scitec -kreatiinimonohydraatti sinulle, joka vaadit puhtainta kreatiinia!
  "100-prosenttisen puhdas kreatiinimonohydraatti sinulle, joka vaadit puhtainta kreatiinia! Päivittäisen 3 gramman kreatiiniannoksen on tieteellisesti osoitettu lisäävän suorituskykyä tilanteissa, joissa on kyse lyhyestä peräkkäisestä, räjähdysmäisestä ja erittäin intensiivisestä treenaamisesta, kuten painoharjoittelusta tai kardioharjoittelusta intervallimuodossa*.

  • Sisältää kaikkien aikojen tutkituinta kreatiinimuotoa.
  • Parantaa suorituskykyä.
  • Todistetut tulokset.

  Kreatiini on typpipitoinen orgaaninen happo, jota esiintyy selkärankaisissa. Noin 95 % kehon kreatiinista löytyy luustolihaksista. Se auttaa saamaan energiaa kaikkiin soluihin, ensisijaisesti lihassoluihin, lisäämällä adenosiinitrifosfaatin (ATP) muodostumista, joka toimii solun energiavarastona jopa lihasten supistuessa. 100 % CREATINE sisältää kaikkien aikojen tutkituinta kreatiinimuotoa. Päivittäisen 3 gramman kreatiiniannoksen on tieteellisesti osoitettu lisäävän suorituskykyä tilanteissa, joissa on kyse lyhyestä peräkkäisestä, räjähdysmäisestä ja erittäin intensiivisestä treenaamisesta, kuten painoharjoittelusta tai kardioharjoittelusta intervallimuodossa*.

  * Nämä väittämät ovat tieteellisesti todistettuja ja Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymiä.

  Suositusannos:
  Suotavat vaikutukset saavutetaan nauttimalla vähintään 3 grammaa kreatiinia päivässä! Jaa kehonpainosi luvulla 3. Näin saat selville kreatiinin kokonaismäärän, joka sinun tulee ottaa päivittäin ""latausvaiheen"" aikana (ensimmäinen käyttöviikko). Tämän ajanjakson jälkeen voit ottaa enintään puolet tästä määrästä ylläpitoon. Nautitaan tyhjään vatsaan, erityisesti treenin jälkeen yhdessä tavallisten hiilihydraattien kanssa. Käytä 400 ml nestettä jokaista 5 kreatiinigrammaa kohden sopivan liuoksen saamiseksi. Nauti kerralla enintään 10 grammaa, ja jaa päiväannos useisiin osiin."
  Maku:
  Natural
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • "
  Annostus: 5 g (noin 1 teelusikallinen)
  5 g
  RDI%*
  Kreatiinimonohydraatti5 000 mg
  * RDI (Päivittäinen saantisuositus).
  † RDI:tä ei ole määritelty EU:ssa.


  Allergiatiedot:
  Saattaa sisältää jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ, MAIDOSTA, MUNAproteiinista, SOIJASTA ja GLUTEENISTA.
  "
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Aleksi 2024-01-15
Ei valittamista, hyvää ja mautonta tavaraa
Denis 2022-08-31
Vahvistettu ostos
хороший продукт
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5