Viimeinen mahdollisuus

4
Summer Sale
15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Swedish Supplements T-Power 200 caps

€38.90 / €33.07
€38.90

Aiempi alin hinta

€38.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • Swedish Supplements on nyt lanseerannut täysin uuden vallankumouksellisen testo-boosterin, jonka koostumus optimoi kehon omaa hormonijärjestelmää!
  T-Power Swedish Supplementsilta

  Nyt Swedish Supplements on lanseerannut täysin uuden vallankumouksellisen testosteroniboosterin, jonka koostumus tukee kehon oman hormonaalisen järjestelmän optimointia!

  T-Power voi antaa sinulle:
  • Parantaa testosteronipitoisuutta 40 %
  • Kasvaneen lihasmassan
  • Paremman hyvinvoinnin

  Testosteronilla on suuri rooli miehen terveydessä ja elinvoimaisuudessa, ja se on uskomattoman tärkeä ainesosa lihasten rakentamisessa ja siten harjoittelutulosten parantamisessa.
  Vuosien kuluessa voi olla vaikeuksia kehittää voimaa ja lihasmassaa ja samalla voi kärsiä heikentyneestä seksuaalisesta kyvystä, koska kehon oma testosteronituotanto laskee.

  Nyt Swedish Supplements on kehittänyt huolellisesti tasapainotetun ratkaisun, jossa he ovat käyttäneet tieteellisesti todistettuja aineita tasapainotettuina annoksina kehon oman hormonitoiminnan maksimoimiseksi.
  Testo Up sisältää muun muassa seuraavia aineita:

  D-asparagiinihappo, joka tutkimuksissa on saanut luonnollisen testosteroniarvon nousemaan yli 40 %.

  3,4-divanillyylitetrahydrofuraani – nokkosuute
  Laskee SHBG:n (sex hormone binding globuline) pitoisuutta ja kohottaa sillä tavoin vapaan testosteronin pitoisuutta veressä.

  Herkkusieniuutteella on voimakas antiestrogeeninen vaikutus. Estrogeeni voi lisätä rasvan varastointia, erityisesti miehillä. Antiestrogeeneillä on kyky nostaa testosteronitasoja miehillä.

  Venäjänjuuri on täydellinen adaptogeeni, joka torjuu väsymystä ja antaa energiaa. Aineen tiedetään lisäävän energiatasoja ja vahvistavan immuunijärjestelmää.

  Rohtosarviapilauute on hyvin tunnettu ja sitä on käytetty pitkään, koska tämä yrtti sisältää yli 100 fytokemiallista ainesosaa, kuten furostanolisaponiineja ja steroidisia saponiineja.

  Kaurauutetta on perinteisesti käytetty lisäämään seksuaalista kykyä ja sen saponiinipitoisuuden sanotaan lisäävän testosteronitasoja.

  Sinkki sekä D-vitamiini, joilla molemmilla on tärkeä tehtävä normaalin testosteronituotannon varmistamisessa. Kehon sinkkipitoisimmat elimet ovat eturauhanen ja kivekset – kaksi kehon osaa, jotka ovat mukana siemennesteen tuotannossa. Jos mies on seksuaalisesti aktiivinen ja syö vähän sinkkiä sisältävää ruokaa, tulee helposti sinkin puutetta, mikä vaikuttaa suoraan negatiivisesti testosteronitasoon.

  Annostusohje:
  Ravintolisänä ota 4 kapselia ja suuri lasillinen vettä aamulla ennen aamiaista sekä nukkumaanmenoa. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

  Määrä:
  200 kapselia
  Koko:
  200 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 8 kapselia
  D-asparagiinihappoa3 000 mg
  Fenugreek-uutetta 40 % Greucin-saponiineja (triginella foenum folium)600 mg
  Avena Sativaa uutettu Avenacoside-saponiineiksi, steroleiksi ja flavonoideiksi300 mg
  Zingiber Officinale -ainesosaa200 mg
  3,4 Divanil-tetrahydrofuraania (Urtica Diocia folium)200 mg
  Herkkusientä (agaricus bisporus fructus)200 mg
  Panax Ginsengia 5 % ginsenosideja100 mg
  Trans-resveratroli 98 % Trans-3,5, 4'-trihydroksistilbeenia (vitis vinifera fructus)25 mg
  Sinkkiglukonaattia86 mg
  josta sinkkiä12,5 mg / 125 %*
  Kolekalsiferolia, D3-vitamiini 1 000 IE25 mcg / 250%*
  L Casei Pro -ainesosaa(probioottinen aktiivinen bakteeri)5 X 10
  * - Prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta.


  Ainesosat:
  D-asparagiinihappo, sarviapilauute, herkkusieniuute, KAURAnversouute, trans-resveratroli 98 %, nokkosuute, inkivääriuute, ginsengjuuri, sinkkiglukonaatti, L-kaseiinin aktiivinen bakteeriviljelmä, kapseli: gelatiini (naudasta), väriaine: titaanidioksidi, E131.

  Allergiatiedot: Valmistetaan tuotantotiloissa, joissa käsitellään myös MAITOA, KANANMUNAa ja SOIJAA.
 • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Jörgen 2020-05-17
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Käytin tätä noin 2 viikkoa. Minusta uskomaton ero on vahvistumassa, koska jokainen harjoitus voi painottaa nyt huomattavasti enemmän painoa kuin ennen. Todellinen potkun paine kehossa vaikuttaa myös hyvinvointiini positiivisesti.
Henrik 2017-11-18
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Otin melkein 300 kapselia tästä nyt hieman yli yhden kuukauden ajan (yhteensä 8 päivässä yllä olevien ohjeiden mukaan), enkä tunne tai huomaa mitään eroa lainkaan ... en ota muita lisäaineita kuin tämä.
Clas 2016-03-02
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Luulen, että tämä toimii todella hyvin. Hanki hyvä paine lihaksiin!
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5