Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Sukupuoli
Kategoria
Tuotemerkit
Väri
Koko vaatteet
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
alkaen €83.93 alkaen €119.90
-70%
5 Fitnessjunkie Signature Crop Top Black Fitnessjunkie Signature Crop Top Black
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €10.50 alkaen €34.90
-30%
Poistomyynti
5 ICANIWILL Classic High Waist Tights Black ICANIWILL Classic High Waist Tights Black
Lisää vaihtoehtoja
-50%
Kampanja
5 Better Bodies Loose Function Shorts Iron Better Bodies Loose Function Shorts Iron
Lisää vaihtoehtoja
10 GASP Tee Washed Black GASP Tee Washed Black
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Poistomyynti
13 ICANIWILL Activity Pants Wmn Black ICANIWILL Activity Pants Wmn Black
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Poistomyynti
4 Embrace High Waist Jeans Black Embrace High Waist Jeans Black
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Poistomyynti
4 ICANIWILL High Neck Tank Top White ICANIWILL High Neck Tank Top White
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 1588
Etsitpä sitten trikoita ja t-paitaa kuntosalivaatteiksi tai juoksuvaatteita kompressiolla, löydät varmasti sopivat vaatteet valikoimamme lukuisista vaihtoehdoista. Meillä on myös asusteita, joita tarvitset persoonallisen tyylisi korostamiseen, mutta jotka voivat myös tehostaa treeniäsi. Mukava ja toimiva treeniasu on erinomainen urheiluvaate, ja meiltä löydät useita erilaisia vaihtoehtoja.

Tyylikkäät hupparit ja treenitakit

Meiltä löydät myös tyylikkäät hupparit ja treenitakit, jotka ovat välttämättömiä sinulle, joka treenaat ulkona viileämmässä säässä. Valikoimassamme on tuotteita useilta laadukkailta tuotemerkeiltä eri hintaluokissa, jotta löytäisit juuri sinun persoonalliseen tyyliisi sopivat vaatteet. Meillä Protein Companylla on tietysti vaatteita sekä naisille että miehille. Juoksuvaatteissa on hyvä olla kompressiota, joka lisää verenkiertoa kohdistamalla suuremman paineen kudoksiisi. Lisäksi kompressiovaatteet vakauttavat ja lämmittävät. Oikeanlaiset treenivaatteet tehostavat treeniäsi, ja tulet huomaamaan eron. On myös tärkeää, että sinulla on oikeanlaiset juoksukengät, jotka vaimentavat kuormitusta juostessasi.

Treenialusvaatteet ja urheiluliivit

Meillä on myös hyviä alusvaatteita sekä laaja valikoima urheiluliivejä. Urheiluliivit tai crop top, joka tukee rintoja treenatessa, on täyttä kultaa. Sen tulisi olla mukava, hyvin istuva ja antaa riittävästi tukea rinnoille treenin aikana. Ilman hyviä urheiluliivejä tunnet olosi epämukavaksi kuntosalilla, mikä puolestaan huonontaa suoritustasi. Hyvien kuntosalivaatteiden ei tarvitse olla kalliita – meiltä löydät vaihtoehtoja useissa eri hintaluokissa.

Treenitrikoot tunnetuilta merkeiltä

Meillä on treenitrikoita kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa, jotta kaikki löytäisivät itselleen sopivan vaihtoehdon. Jos treenaat paljon, tarvitset vaatekaappiisi useammat trikoot. Valitse laadukkaita vaihtoehtoja valikoimastamme. Olemme yhteistyössä useiden tuotemerkkien kanssa, joihin kuuluvat esimerkiksi Fitnessjunkie, Gorilla Wear ja Better Bodies. Varmista, että vaatekaapistasi löytyy useita t-paitoja treeneihin, jotta sinulla on aina puhtaat ja raikkaat treenivaatteet valmiina. Meiltä löydät myös hyödylliset asusteet, kuten avainnauhat, hikinauhat ranteeseen sekä irtohihat.

Jos treenaat mieluummin shortseissa, tutustu valikoimaamme, josta löydät shortseja sekä naisille että miehille. Kun teet ostoksia Protein Companylla, saat aina hintatakuun. Ostaessasi tuotteita vähintään 49 eurolla vältyt lisäksi toimituskuluilta. Tarjoamme tuotteillesi nopean toimituksen, jotta pääset kuntosalille mahdollisimman pian. Suodata treenivaatteiden valikoimaa tuotekategorian, koon, värin tai hinnan mukaan, niin löydät etsimäsi helpommin laajasta valikoimastamme. Yhdistä treenivaatteet sopivaan pipoon tai lippikseen.