Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Sukupuoli
Kategoria
Tuotemerkit
Väri
Koko vaatteet
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-30%
Summer Sale
2 Gorilla Wear Pixley Sweatshorts Grey
Lisää vaihtoehtoja
8 Gorilla Wear Pixley Sweatshorts Black
Lisää vaihtoehtoja
-50%
Kampanja
0 Gorilla Wear Venice Shorts Multicolor Mix
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 3 sta 3
Hotpants-nimitys tulee englannin kielestä ja sillä tarkoitetaan lyhyitä ja niukkalinjaisia sortseja. Ne tulivat muotiin 60- ja 70-luvuilla, mutta ovat tehneet viime aikoina paluun katukuvaan. Löydät Proteincompanyn valikoimasta hotpants-mallisia sortseja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Hotpantsien yhdistäminen muihin vaatteisiin

Hotpantsit ovat erityisen herkullinen vaatekappale. Ne ovat lyhyet ja seksikkäät ja kukapa ei haluaisi näyttää seksikkäältä treenatessaan? Käytä hotpantseja tyylikkään topin tai mukavan t-paidan kanssa voimaharjoittelun, tanssin tai spinningtreenin aikana. Vaihda kuumottavat ja hikeentyvät housut mukavampiin hotpantseihin. Voit käyttää niitä myös pidempien pyöräilyhousujen päällä, jos haluat peittää enemmän reisiä ja sääriä.

Mukavat hotpantsit erinomaiseen hintaan

Hotpantsit ovat todella mukavat ja hyvin istuvat ja ne antavat myös tukea vyötärönseudulle treenatessasi. Valikoimaamme kuuluu useita erityyppisiä harjoitteluun sopivia hotpantseja.

  • Saumattomat hotpantsit
  • Korkeavyötäröiset hotpantsit
  • Push-up-mallit
  • Settinä yhteensopivan yläosan kanssa
  • Saatavana eri kuoseilla ja eri väreissä

Valitse sinulle parhaiten sopiva malli tai hanki useita vaihtoehtoja, joita voit käyttää erilaisten liikuntasuoritteiden aikana tai silloin kun toinen pari on pesussa. Me Proteincompanyssa rakastamme hotpantseja aivan yhtä paljon kuin sinäkin!