Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
11 Virtufit Foam Roller 33 cm
Lisää vaihtoehtoja
5 Virtufit Foam Roller 62 cm
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Kampanja
21 GAAM Foam Roller
€19.90 €24.90
Tuote 3 sta 3

Millainen foam roller tulisi hankkia?

Tehokkaimman treenin saamiseksi on tärkeää ostaa oikeanlainen foam roller. Alla on muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat foam rollerin valintaan:

  • Valitse sileä foam roller ilman pieniä kohoumia, jos olet tottumaton foam rollerin käyttäjä ja haluat lievemmän hieronnan.
  • Karkeammat foam rollerit ovat hyvä valinta, jos tarvitset kovempaa hierontaa todella kipeiden lihasten treenaamiseen.
  • Valitse foam rollerin kuvio haluamasi hieronnan perusteella. Eri kuviot painavat enemmän tai vähemmän tiettyihin pisteisiin.

Mitä foam roller tekee?

Sen lisäksi, että foam roller painaa ja hieroo treeneissä kipeytyneitä alueita, se auttaa myös vilkastuttamaan verenkiertoa. Monien juoksijoiden mielestä foam roller on yksi käytännöllisimmistä treenivälineistä käytettäväksi koko keholle rankan juoksutreenin jälkeen. Jälkeenpäin voi olla todella mukavaa antaa lihaksille kokonaisvaltainen käsittely, jota tarvitaan niiden palautumiseen.

Foam roller auttaa myös lämmittelyssä. Rullaamalla sitä treenissä käytettäville lihaksille lämmittelet ne ja saat kehosi nopeasti lämpimäksi treeniä varten.

Älä käytä vaurioituneille alueille! Muista välttää foam rollerin käyttöä vaurioituneilla alueilla, koska se voi aiheuttaa jopa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Osta foam roller Protein Companylta

Opastamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan foam rollerin – oletpa aloittelija taikka konkari. Katso valikoimamme ja löydä suosikkisi!