Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Varastossa
-20%
Summer Sale
1 Tiguar Kettlebell 16 kg
Lisää vaihtoehtoja
€72.72 €90.90
Tuote 1 sta 1

Kahvakuulat ja treeni

Jos olet joskus treenannut crossfitiä, tiedät, että kahvakuulat ovat siinä yleinen työväline. Kahvakuula on hyvä treeniväline, kun haluat treenata sekä sykettä että voimaa vuorotellen.

Kahvakuulien paino

Kahvakuulat ovat edullinen vaihtoehto levytangoille ja ne tarjoavat monipuolista harjoittelua, joskus jopa enemmän kuin tavalliset käsipainot. Toinen etu on se, että ne vievät vain vähän tilaa. Yksi asia voi kuitenkin olla hankalaa alussa ja se on oikean painon valitseminen kahvakuulaan.

Mitä harjoituksia haluat tehdä?
Painon valinnassa tulee usein esille myös harjoitusten valinta. Ylävartalon harjoitukset tarkoittavat pääsääntöisesti kevyempiä painoja, kun taas alavartalo voi tarvita hieman painavampia kahvakuulia.

Kuinka treenattu olet?
Se, kuinka tottunut ja treenattu olet, ovat tekijöitä, jotka on otettava huomioon painon valinnassa. Sillä, oletko mies vai nainen, on myös merkitystä, sillä treenatut miehet nostavat painavampia painoja kuin naiset.

Laaja valikoima kahvakuulia

Protein Companylta löydät sekä tavalliset kahvakuulat että säädettävät mallit, joiden painoa voit itse säädellä ja näin räätälöidä treenin sinulle sopivaksi. Suosittelemme, että ostat kaksi kahvakuulaa punnerrusharjoituksiin ja yhden painavamman soutuun ja swingiin. Valitse useista eri väreistä ja luo oma persoonallinen kotikuntosali.